Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 784
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Да се изкажа и аз.
 Гледахме семейно, всички сме доволни, хареса ни.
Не мога все още да запомня имена, засега всички  получиха прякори - моряка от Чепеларе, атеиста, мутрата, хлебаря, бармана, колегата Simple Smile  /фронт офиса/, костюмаря, американеца, айтито, актьора, рижата брада и Цоньо Joy .

Динамично започна, едвам успявах да си свърша нещо по време на рекламите, сакън да не изтърва нещо.

Горе-долу си съставих мнение за всеки, но нямам време да пиша пространно в момента. Искам само да кажа кой според мен ще спечели формата. Удари ме като прозрение, не се базира на нищо друго тази моя прогноза, но искам да докуметирам, че още в началото съм казала че Фермата ще спечели:
Скрит текст:

# 511
  • Mediterraneo
И аз си сложих прякори на някои, Заешкото ми е любимият прякор Simple Smile

# 512
  • Другата България
Да се изкажа и аз.
 Гледахме семейно, всички сме доволни, хареса ни.
Не мога все още да запомня имена, засега всички  получиха прякори - моряка от Чепеларе, атеиста, мутрата, хлебаря, бармана, колегата Simple Smile  /фронт офиса/, костюмаря, американеца, айтито, актьора, рижата брада и Цоньо Joy .

Динамично започна, едвам успявах да си свърша нещо по време на рекламите, сакън да не изтърва нещо.

Горе-долу си съставих мнение за всеки, но нямам време да пиша пространно в момента. Искам само да кажа кой според мен ще спечели формата. Удари ме като прозрение, не се базира на нищо друго тази моя прогноза, но искам да докуметирам, че още в началото съм казала че Фермата ще спечели:
Скрит текст:
Аааа, не, аз още снощи писах, че това е Добрин - от "Игри на волята", аналогията я направих още снощи.
Но не искам да печели той, въпреки, че ако следваме "логиката", си е логично.
Дано не сме прави, дано, този някак не го харесах на първо четене, но още е много рано все пак.

# 513
Нямам търпение женската част да влезе да се вкара малко красота и драми Grinning Иначе какво ви е запукало за бизнесите на хората - щом могат да отсъстват 4-5 месеца, защото нали се сещате, че и на кастинги се явяват, което отнема още време и откъсване от работата, значи са преценили, че могат да си го позволят. Все да гледаме в чуждата паничка.../не за първи път се случва тука/ Едва ли не давай да изкараме всеки, че лъже за бизнеса просто, защото защо не? Не казвам, че е невъзможно, но малко вероятно.

# 514
😀😀😀 Тази мъжка идилия е нормална, защото е първа вечер.
Изчакайте още съвсем малко и ще видите истински бури. 😀😀😀

# 515
  • Другата България
Между мъже ли?
Или мъже и жени?

# 516
Между мъже ли?
Или мъже и жени?

Всичко 😀. Ще има и доста повече битки.

# 517
  • Sunshine state
По повод бизнеса - съвсем наскоро шефът ми замина за Турция да се лекува от рак за над 3 месеца. Ние с колегите си въртяхме всичко. И аз не схващам какво му е толкова невъзможното. Ако пък се говори от страна на как така има пари пък влиза във Фермата - защо не?? Нима като имаш пари само по луксозни дестинации и яхти ще киснеш? Това е доста снобско изказване. Не всички богати хора примират за лукс, колкото и да е странно. Има по-важни неща в живота.
Къде е тираджийката? В промото не видях мъжкарани, ама то толкова на бързо. И тя ли е от Чикаго?

# 518
  • Велико Търново
И аз не схващам какво му е толкова невъзможното. Ако пък се говори от страна на как така има пари пък влиза във Фермата - защо не?? Нима като имаш пари само по луксозни дестинации и яхти ще киснеш? Това е доста снобско изказване. Не всички богати хора примират за лукс, колкото и да е странно. Има по-важни неща в живота.
Ама разбира се! И немалко наистина имат необходимост да направят някакво бягство от напрегнатото ежедневие. Както Борислав си го каза съвсем директно и както вече беше отбелязано:
Хареса ми изказването на банкера, че има нужда да се откъсне от финансовия свят, от забързаното ежедневие. Иначе има опасност от бърнаут.
Бърнаутът може да коства дори живота. По-добре за 3 -4 месеца откъсване от бизнеса и неговата действителност, отколкото да не може да се върне никога в нея.
Един добър шеф винаги може да си позволи по-дълго отсъствие. Даже и без ежедневни контакти с подчинените си.

# 519
Мутрата не е ли твърде млад за да е бил
 " мутра"?
Нещо се разсеях, не го слушах с внимание

# 520
  • Велико Търново
Вероятно още от ученическа възраст е тръгнал по лошия път.

# 521
  • SF
И Калайджиев заряза бизнеса си и стоя във Фермата, докато можа.
И още други примери има, колкото искате.

# 522
Тоя дето му е крива жеснката еманципация (не му запомних името), жена му му родила 3 деца, ама иначе я дръпнал с него на фурната за хляб от сутрин до вечер. Вероятно и на нея ни ѝ се стои по цял ден с децата, но кой знае дали и във фурната ѝ се стои. Кой го знае тоя отворко какви ги плещи из тях. Много неприятен.

# 523
  • Пловдив
Чавдар се казва. Надявам се да влезе някоя отворена мацка и да му сипе.

# 524
  • София
Хареса ми началото-всичко тръгна позитивно и усмихнато.
Много ми хареса това,че дуелите ще са само мъжки или женски.Да видим и ратайството и фермерството как ще бъдат организирани,че да не  стане като миналия път...
Повечето участници ми допаднаха,сега като имена не съм сигурна-Пламен,Костадин,силно ме впечатли изказът на Любомир.Свикнала съм да настоявам за субтитри в подобен вид риалитита.При това той дълго време не живее тук.Стефан,Георги,Цанко-също.Единствен Чавдар леко ме отблъсна от самия старт,но засега много леко.

Общи условия

Активация на акаунт