Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 803
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Mediterraneo
Изгледах всичко.
Виктор ми е сред любимците- добре образован, талантлив, физически подготвен.
Любо също ми хареса, както и Коцето- душко- добродушко; обикновено този тип обаче избухват в неприятна посока, ще видим.

# 496
Хареса ми изказването на банкера, че има нужда да се откъсне от финансовия свят, от забързаното ежедневие. Иначе има опасност от бърнаут.

# 497
По повод публикацията, че сме продали 1000 компютъра на Германия.

1. Не на Германия,а на САЩ
2. Не са 1000, а 100 000.
3. Не са били компютри, а компоти.
4. И не сме ги продали, а са ни ги върнали,защото са били развалени.

Та и с визитките в повечето случаи е такава историята Simple Smile

# 498
https://fermata.btv.bg/videos/za-10-balgarki-patjat-kam-fermata- … ffic_from_article

Ето ги и девойките. Освен Лора и тираджийката. Едната от тях е стюардеса и е от кастингите на миналия сезон. Има няколко мъжки момичета.
Очаквам с интерес.
Тираджийката на колко години е?
Тъкмо говорехме за Любо, той има компания, а тя кара ТИР.
СлучаЕност? Не мисля.

Ами не знам точната възраст, но е около 40. Кара или камиони или тир 😀😀😀. Мъжкарана е.
Трябваше да има и силиконка, но дали са я взели не знам.

# 499
Здравейте и тук, изгледах с малко закъснение Simple Smile
Засега ми харесва каста, разнообразен, има доста симпатични мъже Joy
Най-неприятен на първо четене ми е патриархалния тип, Чавдар май беше? За приятен - ми всъщност няколко човека са - Виктор, Костадин, Пламен, май още имаше.
Жените от промото изглеждат с яки ръце, ще ги видим.

А за визитките - не че са преувеличени, просто всеки казва хубавото за себе си естествено. Вътре при екстремни ситуации, характерите избиват на преден план. А и често хората нямат реална представа за себе си.

# 500
Визитките ги правят от продукцията. Самите участници ги проверяват предварително. За мен не са толкова дразнещи преувеличени успехи, колкото откровени манипулации както беше с Веселка, а за съжаление и при Боби, когото иначе аз харесвах.

# 501
  • София
Никой не може да зареже бизнес за два месеца, да не говорим за три. Той дори на три-четири дни, пак трябва да има връзка с хората си.

# 502
  • София
И сега лъже, че има бизнес ли? Според мен се филмирате в повече.

# 503
  • София
Не казвам, че лъжат, а че един собственик не може да остави бизнеса си без да го наглежда. Освен ако през цялото време му осигуряват вътре постоянна връзка да му звънят и той да звъни. Ако аз имам бизнес няма да се бухна за два месеца в някакво реалити, защото реалитито ще свърши, но персоналът може да натвори много неща през това време или дори да е ок персоналът, пак могат да се случат доста неща или да забуксува дейността.

# 504
Той може да си е договорил условия.
А пък ако си има читав съдружник- що не да отсъства някакво време.
Мегз в  Биг Брадър как звънеше и имаше връзка с фирмата си.

# 505
  • София
Още е много рано разбира се, но на прима виста, изпитвам симпатии към  5 човека:
Виктор - скромен, умен, добре подготвен.
Любомир жиу жицуто и с бизнеса с тирове (хмм, а дали се познава с Веско Панчев ми е любопитно, защото последния нали караше тир в Америката). Очаквам много от него на дуелите.
Костадин - изглежда голям добряк и странен тип, харесвам такива. Дано не е много често на мушката, както си мисля че ще е.
Георги - много добре подготвен участник, с много опит и умения. Адмирирам по дифолт подобни участници
Цоньо - душата на компанията, НО това хъркане ще му изяде главата, уф.

За останалите:
Чавдар също изглежда добре подготвен и силен фаворит като визитка, но чак толкова крайно патриархални хора не мога да харесам или пък такива, които размахват пръст и ти казват как трябва да живееш и едва ли не си длъжен да го правиш (не че не казва някои истини).
Кирил ми се струва скрита лимонка. Далеч може да стигне, ще го следя с интерес. От него можем да очакваме интересни неща.
Мариян ми е интересно дали ще разкрие историята си пред останалите и дали ще измислят сегмент как ще иска прошка за греховете си от някой свещеник, защото 100% ще има такива, все пак манастира е тяхната мисия.
Пламен е със силна заявка от визитката и отлично впечатление от първата игра. Единствената причина да не е в горната компания (засега) е че ми се припокрива донякъде с Чавдар, ама той в другата крайност. Очаквам конфликт между двамата. Аз лично съм вярващ и не ми харесва да ми размахват каузата с атеизма в очите. Всеки има право да вярва или не в каквото си поиска, но не и да го натрапва на околните.
Стефан и Борислав определено ще им е много трудно, но ще е интересно дали ще научат нови неща и как ще се сработят с останалите. Засега изглеждат като аутсайдери.
Ивайло от Лондон и с многото жени, ами сега остава да се хване и с четвърта жена във Фермата... Много слабо се представи на играта, явно никога не е държал трион в ръката си. После пък ги редеше едни, сякаш се е примирил със съдбата си. Самоирония ли бе това, що ли. Ще го видим и него. Добронамерен изглежда.

# 506
  • София
Записвам се и аз, благодаря за темата!
Първия епизод поставя добри очаквания за сезона, поне за мен. Но не ми хареса, че гледахме само мъже. Прекалено много ми дойде само мъжката енергия, според мен смесено представяне е по-добре.

# 507
Записвам се и аз, благодаря за темата!
Първия епизод поставя добри очаквания за сезона, поне за мен. Но не ми хареса, че гледахме само мъже. Прекалено много ми дойде само мъжката енергия, според мен смесено представяне е по-добре.
Ами много са стартовите игри за това. Нищо мъжете се насладиха не една мъжка вечер, забавляваха се.
Щото като влязат жените...

# 508
Не знам за вас, но нямам търпение за жените вече! Винаги са ми били по-интересните. Иска ми се някоя от по-младите да покаже скрити умения и сила и да им разкаже играта.

# 509
Все едно не помните, че и Митко IT остави бизнеса си за милиони и стоя в предаването почти до самия му край. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт