Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз няма да съдя никога по визитките, искам да ги видя как ще се държат по време на престоя си.

# 541
Miriel,
Страницата им във ФБ е "Житената питка". 😉

# 542
  • До морето
Изгледах старта с превъртания. Засега съм доволна. Почти всички мъже ми харесват. Ще видим като вкарат жените какво ще стане.

Цоньо брат близнак ли има?
Какъв е бизнесът на Любо в Щатите?

# 543
Днес разглеждах фейсбуците на участниците, май бащата на Пламен е кмет на община Ябланица. ( Може и чичо да му е).

# 544
Виктор ми е симпатичен за сега,  опасявам се, че ще досажда с гайдата като СтоЕнчо.

Аз пък точно обратното си помислих: няма да досажда с фалшиво свирене, все пак това е учил, а и е доста по- хубав и приятен за гледане от Стоян.😊
Дано си права. Той нали на кораб нещо е работил, "ковидно" ли се е прибрал или "дивото зове"?

# 545
Чак сега гледах снощния епизод и се включвам в темата да ви следя. Още нямам мнение за участниците, визитките почти никога нямат много общо с реалността ,та не мога да си правя някакви заключения само по тях и от една игра. Засега почти всички ми изглеждат що годе нормални ,дано няма големи изцепки в последствие.

# 546
Много сте наблюдателни, аз Радост не я забелязах на снимките изобщо. Впрочем нейният годеник е футболист, но ме съмнява тя да е сред участниците. Активна е инстаграм цяло лято. Но знае ли човек…

# 547
Гледах първия епизод днес — слабо
и посредствено начало (поне според мен) — личи си, че целенасочено са подбирани „кадри“ с интересни истории, някои от тях дори и леко екстравагантни. Идва в повече — искаше ми се да видя „обикновен човек“, ако това изобщо би било разбрано.

Визитките ми се сториха (както обикновено) доста неискрени — високопарни речи, примесени с криворазбран патриотизъм; видимо преувеличение на житейски ситуации; необясними изблици на емоционалност, граничещи с натрапчиво усещане за фалш; костеливи крайни разбирания, говорещи за множество личностни дефицити. Общо взето, събрали са всякакви лица, за да има висока гледаемост; определено ще предстоят разни „драми“.

# 548
В сравнение с миналата година сегашните участници са ми много по-интересни. Дано и с жените е така.
Заучените речи май са си част от формата, а и нормално в началото някои да са по-сковани пред камера.
Откриването на сезона като цяло ми хареса, без възстановката с опита за самоубийство и кадрите с въжето.

# 549
В кое реалити визитките не са преувеличени? Нормална практика е това. После лъсват всички в течение на играта. Нормално е да съберат крайности на едно място, скандли да има. Колкото и да е патриотично едно предаване, сеира прави рекламата и рейтинга.

Този патриархалния, Чавдар май беше, ми е най-противен според визитката. Такива крайности са ми изключително неприятни. Но ще го видим и него вътре. Интересно дали очаква всички жени да му сервират и отсервират, нали е бей мамин ненагледен Joy

# 550
  • Sunshine state
Голям командаджия ми се вижда и на мен Чавдар, няма да му хареса, ако не му играят по свирката.

# 551
  • Разпиляна във въображението
Miriel,
Страницата им във ФБ е "Житената питка". 😉

Това бе и моето предположение Simple Smile Хубав хляб, постоянни клиенти. Мястото е "забутано", малко, но съм доволна.

# 552

Тук поне разбираме кога точно е започнала фермата и странно как им е позволено да го обявят публично.

# 553
  • София
То сигурно не им е, ама... 😀

# 554
За бизнеса, то дори е по-лесно да участваш, ако си със собствен бизнес отколкото ако си на трудов договор. Никой работодател не е длъжен да те пусне и участието може да ти коства работата. Доколкото стана ясно от визитките, повечето мъже са със собствен бизнес или работят в семеен.

Актьорът и на мен ми е познат отнякъде. Вероятно са го давали по ТВ.

А за Мариян, мисля че мутра е силно казано, веротно е бил най-обикновен изпълнител на разни поръчки. Ако е вярно, че има пари както каза, вероятно след като са го убили този през 2009г, е продължил да "работи" в тези среди. Вторият вариант е просто да е бил обикновен тийнейджър, който е искал да се прави на интересен, като се е движел в тези среди с тези хора и се е мислел за мутра. Grinning

За визитките, нормално е да са режисирани и неестествени. Всеки от нас би изглеждал неестествен, ако ни напишат текст, който трябва да изрецитираме докато позираме на определена обстановка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт