Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 853
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Кадри от новия сезон на Фермата, заснети през август:

🌳"До църквата има жизнен дъб на повече от 400 години. Вътрешността на църквата е изписана с характерната за XVI – XVII в. живопис. Изобразени са Христос, Страшният съд, светците конници Георги и Димитър и патрона на църквата", разказва Методи Тодоров, ПР на община Годеч.
👍Точно тук участниците във Фермата 7 ще съградят работещо стопанство, което да изхранва монасите.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 22:54 от diziler

# 181
  • Sunshine state
Айде пак готвене и хрантутене от бабите ще пада. Дано поне суши и пури да не развъртат, че вече стана банално.

# 182
Само Шопски да не е там отново...

# 183
Значи ще се конкурират само на старта де с Замаскирания певец? нали на 11.9. от 20ч.?

# 184
О да!

# 185
Той сега прави нещо в БНТ, на два пъти го засичам. Ако е редовна рубрика, няма да му позволят да е и по БТВ едновременно.

# 186
  • Велико Търново
Значи ще се конкурират само на старта де с Замаскирания певец? нали на 11.9. от 20ч.?
Не само на старта. Всички съботи се засичат. Както беше миналата година.

# 187
Според вас дали ще им изиграе лош номер, това че Игри на волята почнаха седмица преди Фермата?

# 188
  • Другата България
Какъв номер?

# 189
Не мисля, Игри на волята въобще не може да ми хване вниманието, ако ще и месец по-рано да почне Simple Smile

# 190
  • Варна
Не мисля, Игри на волята въобще не може да ми хване вниманието, ако ще и месец по-рано да почне Simple Smile
И при мен така. Явно не им се припокрива чак толкова аудиторията.

/Пък Маскирания певец също не ми е  интересно. И даже честно казано ми е писнало от подобен тип формати с пеене./

# 191
Например аудиторията на фермата да решат да му дадат шанс докато почне и после да продължат да го гледат. 🤷‍♀️

# 192
Например аудиторията на фермата да решат да му дадат шанс докато почне и после да продължат да го гледат. 🤷‍♀️

Явно това е идеята, но не мисля.. Хем са подобни двете предавания, хем нямат много общо. Въобще не ми се нравят Игрите. И Маскираният певец също не ме кефи. Този сезон ще дам шанс само на Фермата.

# 193

Явно това е идеята, но не мисля.. Хем са подобни двете предавания, хем нямат много общо. Въобще не ми се нравят Игрите. И Маскираният певец също не ме кефи. Този сезон ще дам шанс само на Фермата.
Аз самата от скука си пуснах игрите и очакванията ми се потвърдиха. Ужасно лошо качество на заснемане и пълно копие на Сървайвър.

# 194
  • Велико Търново
Аз също гледах първите два епизода на третия сезон на Игри на волята, но то е защото нямаше Фермата. И миналата година им гледах началния епизод - да видя кои влизат, накрая набързо преглеждам и кой е победил. Докато гледам бг сериалите по Нова, ако пуснат пак някой анонс, се поориентирам какво се случва. Но само толкова.
Маскираният певец го гледам в неделята на запис, като през това време се старая да не отварям нищо, свързано със съответния епизод, за да не разбирам какво се е случило. Не че ми се получава винаги, де, но пък както неведнъж съм писала - даже и да знам развръзката, по-любопитно ми е КАК се е стигнало до нея.
Фермата си ми е фаворит и нямам намерение да изневерявам и тази година. Не съм изпускала сезон досега. Очаквам седмият да не ни разочарова и накрая да имаме поне по няколко любимеца.

Общи условия

Активация на акаунт