Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 884
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
И отговорът на Nova не закъсня. "Времето" в 19.55 и после продължават с новините.
Пък аз днес го видях за първи път и помислих, че включването на Ани Салич след прогнозата за времето е нещо извънредно заради празника Satisfied

# 211
  • София
Някой беше писал, че само първият понеделник ще е по-дълъг епизода.
За БНТ и Шопски не съм много съгласна. БНТ ми се струват доста гъвкави с лицата си, не са като частните телевизии.

# 212
  • София
И на мен не ми харесват някои унизителни подмятания по адрес на Фермата в темата за ИВ, но явно си има нещо като два лагера, което не мога да го разбера. Тук май като цяло коментарите са по-умерени и улегнали, което ми харесва много, защото не обичам лагерите и меренето.
Аз например съм голям фен и на двата формата и ги следя с много голям интерес. И не искам да правя сравнения и пр. защото са със съвсем различна концепция. Общото е социалната игра и че все пак има битки и в двете предавания, но в едното те са основното, докато Фермата е по-балансирана.
Аз просто обичам такъв тип формати, да Сървайвър ми е най, най, ама това е защото с него започнах, той ми бе първата любов така да се каже.
Нямам търпение за събота и премиерата на сезон 7. Дано са и взели поука от миналия сезон и да не повтарят някои грешки. Визирам качеството. Иначе като рейтинг бяха много добре.

Simple Smile

# 213
И аз нямам търпение за началото. Друго предаване, което ми се струва, че ще е интересно, е Ергенът. Предполагам, че зимата ще го излъчват. Рекламират ергена, когото са избрали. Grinning

А "Игри на волята" вероятно се гледа и от по-млади или тийнейджъри, които го взимат много насериозно и затова се палят по този начин. Grinning

# 214
Снощи хванах някаква битка в ИВ, викам си, може пък да е интересно тази година….Ама не и не! Не е моето. Запомних само някаква госпожица “мастер миглопластика”, тук явно много държат зрителя да запомни професията на всеки.
Нямам и аз търпение за старта на Фермата. Интересно ми е ще има ли пак някакво деление между участниците. Иначе залагам, че ще има и християни, и мюсюлмани, та даже и евреи. И някой будист за разкош. 😀Съмнявам се И&А да не оползотворят локацията до край. Всичко, в името на рейтинга, разбира се.

# 215
Не е моето. Запомних само някаква госпожица “мастер миглопластика”
Ама то и във Фермата ще има разнообразни образи, сто% ще има и кифли, и мъжкарани, и селски отрудени моми. Мъжете ще са от зализано мамино синче, израснало в града, до типичния чорбаджия или някакъв израстнал сред кравите. За различните етноси/религии не се и съмнявам. Както и за различните сексуални наклонности. Различен социален статус, супер бедни, много богати... и така Wink В Игри на волята как натъртиха, че единият от младежите имал 150 000 лв годишен доход и той допълни "без бонусите" Grinning

# 216
  • Великобритания
Фермата и Игрите са два конкуриращи се формата , но съвсем различни
фермата си ми остава фаворит , още от първия епизод на  първия сезон , гледаме си го цялото семейство ,къде с интерес,  къде с носталгия , къде с мъка , че толкова много от историята и наследството ни се затрива .. затова толкова им се радвам , че продължават да правят нови сезони
А и още повече че дистанционното е винаги на ръка разстояние - за тези , които не го харесват имам предвид Simple Smile

# 217
Ще видим, дали единият формат ще ми допадне повече от другия, засега опитът ми е само с Фермата. Мисля, че битките и отношенията са ми интересната част като цяло.
Компоти, обори и варене на ракия ги прескачах, както и гостуването на бабите - нямам носталгия аз към такива неща.

Нямам съмнение, че ще вкарат и манекенки, и манекени и всякакви образи - миналата година нали беше тази Осипова, на Деянината драма колко епизода се посветиха Grinning

# 218
Аз лично до преди 6 сезон на Фермата не съм гледала предишните сезони. Единствено игри на волята гледах, но 2020 започнах да гледам фермата и не съжалих. Просто ми бе интересно как ще се направи фермата на Андрей от колко ИВ и как се дъвчат там. Игрите и на двете предавания са различни , но повече клоня към Фермата. Така че очаквам с интерес 7ми сезон.

# 219
На снимката ми се струват ИиА бая бицепс са направили/може и да ми се струва Grinning/ Иначе ми е интересно дали на визитките на участниците на фермата ще има издънки като от визитките на участниците на ИнВ от сорта на "Какви са ти силните страни?" Силните страни са ми, че... нямам слаби Grinning

# 220
Най-новото промо. 10 жени и 12 мъже влизат. Както бяхте писали, ще има бивша мутра, търсеща покаяние.
https://fermata.btv.bg/news/10-zheni-i-12-mazhe-vlizat-vav-ferma … hdane-po-btv.html
Ще имат беседи с отец, очаквано. Което означава, че Шопски няма да е част от формата.

# 221
# 222
И&А влизат във форма, да могат да тичат по арената, че кой знае какъв екшън се задава тази година, направо олимпийски квоти.Grin

# 223
Да, странно, че това се възприема като уж подигравателно от страна на обиждащия. Аз не виждам нищо лошо нито в Бразди, нито в Agro TV например. А Фермата 6 доста се отдалечи от чисто аграрните неща, хахаха... В предните сезони даваха доене на крави и кози, риене на .... (докато вечеряш да ти стане хубаво) Wink

# 224
Аз не съм останал с впечатлението, че Фермата е агро. Имат там да издоят 2 крави и да прекопаят доматито и пипера. По-скоро е строително предаване от типа Направи си сам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт