Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 464
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Ааааа, не!
Тъкмо се зарадвах, че няма "известни", и отново поредна миска!
Нямам думи, ако е така, аз не се загледах по снимките, но предположих, че предвид мъжката показана аудитория няма как да няма засукани млади девойки, силикон и т.н, но не и миски и вселенски красавици.
Обаче ако си права, явно не изневеряват на стила си любимите ми опусуми....

Май всички сме харесали Пламен.
И да, ще е жалко, ако заради хъркането изгонят Цоньо.
Но това е наказание, и не е за една нощ.

# 436
Аз се чудя на Цоньо, като си знае хъркането (а той каза пред камерата "аз си похърквам") защо се бута в това предаване като е наясно, че ще спи с много хора в едно помещение? Аз например се притеснявам и ме е срам, ако някой ми каже, че хъркам. Слава Богу не ми се случва често. Ама този човек си знае, че е дъскорезница и въпреки това се бута при другите, без да му дреме, че няма да ги остави да мигнат.
И какво да направи като хърка? Да се обеси ли?

# 437
За съжаление си мисля, че ще му скочат да го гонят на дуел почти веднага. Едно на ръка, че е стар и ще се подлъжат, че е лесна мишена и второ, че не ги оставя да мигнат и е дразнител.

# 438
  • Велико Търново
Костадин много ме забавлява. Пуйката има и КЛЮН!! Страшен атрибут е това, хм..😅 Ако нацели тактиката за прибирането на пернатите ще е много щастлив.  И с кравата си станаха гъсти, говорят си даже. Различен е, добродушен и някак чаровна наивен. 
И как емоционално реагира на доста от нещата. Което показва, че има сърце човекът.

Хареса ми и момчето, което свири на пиано и на гайда. Виктор.

Тая Радостина хич даже и не я знам, тъй че за мен не е известна Satisfied

# 439
Дана, мерси за инфото. И аз да кажа "аман от миски". Сега ще има пак сблъсъци между мис (невиждала крава никога, освен на картинка) с някоя отраснала на село, с остър език и чепат характер...

# 440
  • SF
Аз също бих го изгонила, ако ме накарат да посочвам кого Simple Smile Както казваш и ти, има и други причини, освен хъркането. Но да се живее без сън, когато и храна, и други удобства ще са ограничени, си е мъчение. От първия ден не, но по-натам става по-изнервено.
Той пък какво прави във Фермата, като си знае хъркането, килата, възрастта... Не се ли притеснява, че някое младо зверче ще го опука още на първата седмица или си мисли, че ще спечели голямата награда с помощта на симпатиите на публиката.

# 441
Може и да бъркам, защото ми заприлича на нея, но и отворих инстаграм и си публикува други неща.

Иначе сто процента има жена, която кара камиони, тази Лора и една Цветелина.

# 442
Лора нямам си на идея как ще се справи с животните и с манастира, не личи да се занимава с такива неща

# 443
  • Другата България
Да има всичко, но без миски ако може.

# 444
Жените при тях пристигат още на другия ден, но при нас като го дават след 48 часа по тв, все едно са минали два дни.
Доколкото разбрах, спящите под навеса ще могат да се преборят за по-добро място като се доказват на битки/дуели. Нещо такова каза Иван към края на предаването. Само не разбрах всяка седмица ли ще има игри за територия (покрив).

@DamaPika, да, за номерацията си права. Точно така, Фермата 7, Тема 1

# 445
Есме,  Ивайло пък не е пипвал трион, но и той влязъл. Някои участници влизат заради изживяването.  Наградата не им е цел, ако я спечелят- добре дошла.

# 446
От това, което съм видяла от Радост Тодорова в социалните мрежи не съм останала с впечатлението, че е типичната силиконова кифла, която има за цел да разбие стереотипите за миските. Би ми било интересно да я видим в такава среда.
Смях се много с Коцето и пуйката и хъркането на Цоньо. Въобще не ми пука дали Костадин е на левия, десния, средния бряг. Изглежда ми забавен и интересен участник.

# 447
  • Sofia
Охх това хъркане е ужасно.

# 448
И на мен ми е сладко добродушен Коцето, прилича ми леко на Мариус Куркински.

# 449
  • София
За темата, и мен ме изнервят мигащите, бляскави картинки по някои теми, но тук не смятам, че се минава границата, напротив темите са изчистени въпреки многото информация и снимки. Чета статистиките, удобно е да има снимки и на участниците и кой кога е победил. Бих се радвала, който поддържа темата, да ги пуска.

Дотук ми харесаха Любо и Цоньо, допадна ми как са организирали спането извън манастира. Все пак не е редно там да се случват някои неща, които ще се случват в самата ферма. Браво, че са направили и път дотам. Добра инициатива като цяло.

А ще има ли и друга арена?

Общи условия

Активация на акаунт