Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 583
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • SF
Деси правеше светски репортажи от Щатите. Живееше в Ню Йорк и посещаваше всички (уж) знайни и тайни партита на американците. Запознаваше се с хайлайфа на Ню Йорк. Разпространяваше си снимки и истории с американски звезди. После заживя в Ел Ей, после се засели някъде из Европа, но не помня точно, но май в Холандия, Лондон.
След това си измисли идол - Ким Кардашиян - и екип от пластични хирурзи й монтираха брада (Деси имаше малка остра брадичка, почти липсваща), скули, коси, устни... Беше нарязана и обинтована цялата. Не знам дали по тялото не й наслагаха разни подплънки. Ходеше на фитнес, подложи се на диети... И накрая след много фотошоп показаха приликата.

# 616
  • Буркина Фасо
ауууу ... втората Мегз

# 617
  • Sunshine state
Само Живка от тази групичка ми харесва, останалите са абсолютни лигли. Особено тази Деси. Теодора също ми се струва доста кекава.

# 618
Живка ми е неприятна от пръв поглед.

# 619
  • Другата България
Деси загубила заради стратегия.....Joy
Точно като Мариянчо, дето паднал, за да ги заблуди.

Това Лорчето е влязло, за да си рекламира марката, от ясно по-ясно.
Но в сравнение с Цвети, направо е сладурка.
Това Цвети не го виждам изобщо да прави нещо различно, от това да хубавее.

Тази последната, Ваня, някой разбира ли я какво говори и за какво се бори?
Трансформационен лидер? WTF? Кравата ли ще мотивира?

# 620
Как ДеситУ си е позволила толкова подобрения/промени?
Предаване някакво ли я тунингова ?

# 621
Teз пък по високи токчета... Joy

# 622
Относно Радост съм се заблудила с Цветелина. Тя е от миналата година и стигна до последния кастинг. Не изглеждаше глезла, но е характер и няма да им се даде.

# 623
  • Sunshine state
Направо е плашещо колко масово са станали пластичните корекции при жените. Толкова ли не се харесваме вече? Дори и говора й се е променил на тази мотиваторка с тия джуки.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 21:10 от Pupitka

# 624
Тц, не ме кефят жените. Ще викам за мъжете.

# 625
  • Другата България
Относно Радост съм се заблудила с Цветелина. Тя е от миналата година и стигна до последния кастинг. Не изглеждаше глезла, но е характер и няма да им се даде.
Дано, защото на първо четене....но нали знаеш, че външният вид лъже. Понякога.
Иначе да, много красиво девойче, определено ще има ....обожатели.
Характер....да си играе правилно картите, че иначе на арената и характер да си, знаеш как стават нещата.

# 626
Аз не намирам за красива Цветелина. А двете със странната птица Ваня, изобщо не ги виждам като фермери.

# 627
  • София
Поне ще хубавеят ако не друго.
Ваня има хубава техника на рязането.

# 628
Битката на втората групичка ми изглежда доста по-сложна. С повече компоненти и изисква доста повече сила в сравнение с предишната.

# 629
Здравейте, много се радвам, че пак има тема. Тук съм да ви дам малко допълнителна информация за Красимира. Има YouTube канал с доста малко гледания, но смея да кажа, че може би тя ще е дразнителят на този сезон. Ако не вярвате колко е луда, ще ви пусна линк с канала ѝ. С много голямо самочувствие, без никакво покритие. Определено ще плете интриги. Изгледайте клипа ѝ за Ковид. Има и песен, в която сама си слага прякора Tanky (Танки)

https://youtube.com/channel/UC47Clt3nDf-1sy6e6TMnK-g

Общи условия

Активация на акаунт