Съпруги на военнослужещи - 30

• 58 440
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, на всички! За първи път ще почиваме във ВПД, като тъй като сме с едногодишно детенце, търсим най-близкия по локация вариант за нас- в случая това е Несебър - МО. Моля за съдействие с инфо, какво е състоянието на станцията, близост до плаж, храна, условия на настаняване. Предварително благодаря на отзовалите се, както и за страхотната тема, която ще следя с интерес и занапред!🍀😊

# 646
  • Пловдив
ВПД Несебър има различни видове помещения, няма как да се обобщи.
Не е близо до плажа, ние ходим с колата.
За храната нищо не мога да кажа, тази година бяхме на друго място.
Има голям басейн и детски басейн.

# 647
Здравейте, на всички! За първи път ще почиваме във ВПД, като тъй като сме с едногодишно детенце, търсим най-близкия по локация вариант за нас- в случая това е Несебър - МО. Моля за съдействие с инфо, какво е състоянието на станцията, близост до плаж, храна, условия на настаняване. Предварително благодаря на отзовалите се, както и за страхотната тема, която ще следя с интерес и занапред!🍀😊

gabi_to, от няколко дни сме във ВПД Несебър. На моето семейство тук много ни харесва. Има различен тип настаняване - във вили, в хотелската част и покрай басейна има дълга сграда (тип бунгало), разделно на стаи. Където и да сте настанени ще ви е добре. За сега  хигиената е на ниво, почистване всеки ден в стаите и общите помещение. Храната е тип столово хранене с традиционни български ястия, вкусно приготвени - на блок маса, всеки минава и му сипват от предложените неща. Гладен няма да останеш Simple Smile. Стола е удобен, защото може директно с количката с малкото дете да влезнеш вътре (няма стълби да пречат). В станцията има бесейн, аз лично не съм го пробвала, но първия ден детото ми се къпа и каза,  че водата е студена, но чиста. Плажа не е до станцията и затова 90% от почиващите сутрин се качват на колите и ходят към Равда. За нас не е далеч плажа, ние ходим пеша за около 15 мин, нормално ходене, до плажа пред хотел Котва - Слънчев бряг. Широка плажна ивица, не е претъпкано и има много свободна зона, (преди обяд и след обяд сме на плажа Simple Smile) До плажа може да се стигне с бебешка количка! В станцията има детска площадка за децата (обновили са съоръженията от миналата година). За втора година сме тук и сме доволни! Ако те интересува нещо друго, не се притеснявай да питаш Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам! Днес имен ден празнуват Александър/дра. Едното ми дете е именник и затова ще празнуваме на аквапарк Несебър Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 648
Ni_kito, честит празник,  да ти е живо и здраво детенцето Blush
Честито и на всички празнуващи,  ако има такива тук в темата!  Бъдете здрави!

За Несебър не мога да се включа, не сме били...
Тази година нивото на храната сравнено с предишни години си е по-ниско... Поне в Сарафово беше... Гладни не сме останали, но нямаше така разнообразно меню като предишни години
Най-потресаващото за мен лично (като човек, който пие изключително голямо количество вода на ден) беше това, че на обяд и вечеря в повечето дни нямаше вода... 🙄 Преди имаше по 2 диспенсъра, после стана един.... А тази година не знам как и защо в повечето дни беше покрит, нямаше чашки и така.... Т. Е. Неизползваем.....  И как избираха в кои точно 2 или 3 дни от 7 да можем да го ползваме.... Нямам идея

Надявам се,  че всички сте добре, сезона е към своя край... На есен с песен, както са казали хората

П. С.  Имам да изкупувам един малък грях към Фло, ама... Фло, ще ти звънна да се чуем скоро Heart

# 649
Август полепва по кожата ми като целувка с дъх на море.
Вързопче спомени, безмълвно сбогуване и обещание за завръщане. Сряда - последната прегръдка на Август.
Добро утро!

Явно всички сте заети или почивате, но все пак има някакво движение.
Честито на празнувалите!
Хубав 31-ви!

# 650
  • Пловдив
Ехе, раздвижване в темата.
Никито, живо и зраво да ти е детенцето и вие покрай него.

За Несебър - с колата поне ние не ходим на Равда, а на Южния плаж на Несебър. Близо е до блоковете на МВР. Има обособен паркинг. В базата има и нереновирани бунгала, но пък верандата им е чудесно място да си стоиш на въздух далеч от глъчката на басейна. Ако си в стая с веранда де, че има и без. На мен не ми харесват помещенията без тераси, хората си държат сушилниците по пътеките. Нито стаите в средната част на корпуса. Кънти и се чува какво говори всеки, който влиза или излиза. В общи линии много зависи в какво помещение си настанен. 

Дафиново листенце, прекрасна гледка. Август си отива, но септември обещава да е прекрасен с още слънце и възможности за почивка.
МисЮ, стягате ли ученичката за градинката? Ще има вълнение с ново място, нови правила и други деца.
Фло, има ли отговор за училището на Кати?
Девойката - дзвер е все още във ваканция, захвана се с хранителен рижм т.е. диета, да влезе малко във форма преди началото на учебната година.
А аз си работя и чакам дългия уикенд, ще хващаме гората.

приятен и усмихнат ден на всички

# 651
  • София
Привет, прекрасни!
Винаги се радвам, когато можем да помогне на новодошли, или когато се появи някое момиче, за което само съм си спомняла.
НИ-КИТО, да ви е честито момченцето. Да е здраво, палаво, весело.
Времето все ми е в недостиг. Освен ежедневните занятия тези дни се занимавам и с разни други дела. На децата взехме Бг телефонни карти, та вече два дни все още не са активирани. Имам да правя документи за Касата.
ДУНДИ, за сега нямаме резултат за училището на Кати. От РУО казаха да напишем писмо до МОН, а от там ни отговорихме да се обърнем към РУО. Параграф 22. Утре ще ходя при шефката на въпросното РУО, която тези дни се завърна от отпуска. Дано да е отпочинала и благосклонна. Стискайте утре палци.
Прегръщам ви. Нямам време за повече. След малко тръгвам за тръстиката.

# 652
  • Пловдив
Уф, Фло, онази синеоката дама, която по едно време все се появяваше по телевизията, докато заемаше някакъв пост в МОН? Тази жена, колкото и пъти да се е изказвала по медиите, все съм я засичала да каже някоя небивалица. Дано да свърши работа. Че колко пъти са я ругали по наборните теми, не е истина.
И аз се зачудих защо ви пращат в МОН, след като това е работа на РУО, ама...
Лека работа ти желая.

# 653
  • София
Ваня Кастрева ли имате предвид?

# 654
  • София
Кастрева е благосклонна към военните. Отбележете и го в личния разговор.

# 655
"Наслаждавайте се на деня си така, както се наслаждавате на чашата си с кафе всеки ден."
Добро утро ☕

Какво затишие в блокчето. Къде сте момичета? Аз имам две седмици отсъствие, но мислех, че някой ще поддържа огъня. Ходих до Велинград, после до Китен /умряхме от студ и не плажувахме/. Сега отново на работа и така. Как сте? Приготвихте ли учениците? Желая ви хубав ден!

# 656
Утрото се отби при мен, донесе ми прекрасен поздрав, усмихна ме.. целунах го нежно и Ви изпращам тази въздушна целувка-усмивка по него..🙂
Добро утро на всички усмихнати и слънчеви хора! Добро утро и на всички тъжни и изгубили вярата си някъде по пътя.
Погледни новия ден!
Прегърни го с усмивка! Не отлагай за утре!
Не си казвай, че не можеш да започнеш от днес! Прогони всички мисли, които ти нашепват в ума, че няма да успееш...
Прогноза за времето днес:
Слънчево на душата, максимални температури в настроението, ще духа югоизточен приятелски вятър.
През целия ден - щастливко, с превалявания от смях и човешки благинки.
Вечерта се очаква замъгляване с чаша бяло вино 🙂

Отново си пиша сама Laughing, но вярвам, че сте си изкарвате добре, където и да сте. Нещо май се опитва да ме събори, някаква настинка, но за момента не се давам.
Светъл ден на всички!

# 657
  • София
Добро утро и от мен. Благодаря за съботно-неделните усмивки, Дафиново листенце!
Аз съм още в отпуск, обаче тичането е на шест. Медицински картони, учебници, една превъзбудена първокласничка, която постоянно бърбори. Още не мога да си подредя багажа от летните скитания.
Другата седмица ми предстоят и разни не служебни ангажименти, но ще отнемат време, ще се похваля като мине и така - животът си тича и аз с него. Щастлива съм!
Хубава неделя и от мен.

# 658
Здравейтее, чета си всичко аз тук, ама нещо напоследък нямам много какво да кажа и затова не се включвам..
Изпращаме седмицата с болести, които се надявам до 15ти да се разкарат от нас, на 17ти е кръщенето на дребчето, дано всичко е наред до тогава
Напоследък всичко ни е на бързане, подготвяхне изследвания за детската градина, бяхме до нашите с детето, баща й си даваше нарядите... Общо взето до скооро бяхме пътуващи нанякъде и в непрекъснат обмен на багаж с нея двете
Надявам се всички ссте добре, изпращаме прегръдкии Heart

# 659
  • София
Здравейте, надявам се всички да са в добро здраве и изпълнени със сили!
Ходихме до Скотина, мъжът ми отбеляза по повод цените на храната: "Гръцките военни вече са построили социализма". Откъм битови условия има какво да се желае, но като разположение бяхме супер - първа линия, на 20 м от морето. Преживяхме опашката на Кулата на отиване, както и обиколка по разни солунски сокаци в издирване на работеща метанстанция (3 не работеха), но то не може само позитивни преживявания...
Имам ученик 7 клас, вълненията ми покрай НВО и уроци тепърва предстоят.

Общи условия

Активация на акаунт