Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 539
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
    Paramiadi, честито! Лека бременност и пухкави бебче на финал!

# 616
    Парамиади честито! Лека и безпроблемна до финал 🍀🤞

Ей много хубаво, така всеки ден да има положителни тестчета 🥰
    Много се радвам, и добронамерено завиждам 😁

# 617
    Paramiadi, честито!!! Лека бременност и да наминаваш да ръсиш прашец!!!

Дейзи, не го мисли това. Ние искаме да ходим да се гмуркаме. Планираме и запазваме (зависи от короната де), а ако стане, ще си седя на плажа, а мъжът ми ще се гмурка сам.
    За летенето четох и навсвкъде пише, че няма проблем първите месеци. Обаче в напреднала бременност вече не е добре и повечето авиокомпании имат условия. Даже някои изискват бележка от лекар, че може да летиш.

# 618
    Орисвам Ви с цялото си сърце и енергия да видите двете черти моментално! Да родите здрави бебчета и да сте много щастливи. 😘

# 619
    Парамиади, честитоооо!!!  Лека и безпроблемна бременност ти желая 🍀
    Благодаря за орисването! 😊

# 620
    Дейзи, не се притеснявай от полета.
    Аз бях в същата ситуация преди 4 години. Правихме си опити и съответно всеки месец знаех, че може да е станало.
    Пътувахме със самолет и през цялото време си мислех "ами сега ако е станало".
    (хем полетът беше 3 часов до Лондон).
    Мм само ми се смееше и през цялото пътуване повтаряше "абе ти си бременна аз знам". И не спря да го повтаря през всичките 4 дни там.
    И пътувахме, разглеждаме, обикаляме, аз ям като невиждала през цялото време, уморявам се и ми се спи.
    Три дни след като се прибрахме видях 2 те черти.
    Няма какво да му стане. Не се тревожи. При нас беше планувано пътешествие.
    Няма за какво да се тревожиш.
    Наслаждавай се на пътуването.

# 621
    Пирамиади,  честито! Леко бременеене,  до финал финал!
    На момичетата с неразположения,  бързо да се оправяте🌞
    Хайде още някой с +++

# 622
    Уинтерче, честитооо!!! Ехх, прекрасна новина ♥️♥️♥️много се радвам за теб, наслаждавай се на всеки един момент от бременността.
    Даваш ми надежда, че и при мен все някога ще се случи чудото 🍀дано да е скоро 🤞
    Пирамиди, честито и на теб 😊Леко бременеене и на двете 😊
    Бързо възстановяване на всички с оплаквания.

# 623
    Paramiadi, честито и до пухкав финал.
    Аз ви чета и чакам да ми дойде към края на идната седмица. Изкарахме много хубава почивка с ММ и вече нямаме търпение за ЗЕТ през септември (дай Боже всичко да е наред) и почивката след него. Щастлива съм че след месеци се докопах до час при Калчев, че много искам да ми огледа 'карантийте' на неговата космическа апаратура, за да съм сигурна че средата за трансфера е оптимална.
    Късмет на всички нечакащи този месец. Hug

# 624
    Отново честито на всички 😊❤️
    Възхищавам се на момичетата, които се борят за детенце, вие сте много силни жени и ще сте прекрасни майки.
    Да сте живи и здрави всички. Да имате прекрасен завършек на лятото, хубава плодородна есен 😉и чудна  Коледа. (какво ми хрумна не знам, ама аз тия дни съм яко носталгична и се сетих за любимото ми време, коледното., яко ме бие шайбата както е видно.)
    Така ми дойде 😊

# 625
    Paramiadi Честито❤️🌹🥳. Знаех си аз като видях 20 нови отговора, че е за хубаво❤️. Лека и спокойна бременност
    . ❤️🌹

# 626
    Paramiadi, честито, лека бременност и до пухкав финал!

Дейзи, аз нямам изпитано мнение по твоят въпрос, но мисля, че не трябва да отлагаш пътуването, имайки предвид, че не знаеш какво ще се случи тогава. Ами ако не се получи и не си отишла и на почивката? Тогава ще се чувстваш още по-зле. Като цяло не мисля, че трябва да променяме прекалено начина си на живот преди това и да стресираме още повече организма и мислите ни, че нали са ни малко мислите по принцип всеки месец станало ли е, не е ли. Поне за себе си разсъждавам така.

# 627
    Парамиади,честито и до финал!

# 628
    Парамиади, честито и от мен и до финал Hug

# 629
    Честито, Парамиади! Успешна и щастлива бременност на теб и на Уинтър (че бях толкова развълнувана като я прочетох, че чак пропуснах) 😄😄
    Черпя ви всички с един Чифлик от днес ❤️, аз си свърших Зафрила-та, прогестерон - преди 2 дни, и си чакам цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт