Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 371
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Кафето не го спирам докато правя опити, не пуша и не пия, само това удоволствие ми е останало. И при трите бременности го спирах без проблем от раз, че ми ставаше непоносимо. Писала съм и преди в темата по темата за безкофеиновото - не си го причинявайте, при екстракцията на кофеина го обработват с химикали, които са много по-вредни от кофеина., ако е безкофеиново само био от сигурен източник.

Мина моята консултация с имуноложката, хареса ми много, даде ми доста надежда. Чудихме се доста по кой път да продължаваме, дали инвитро или да гоним пак спонтанно яйцето, и се разбрахме засега да ми даде план за терапия при инвитро, а ако забременея спонтанно да звъня веднага и да ми назначава тя лечение и пуска изследвания. Ще правя вливки с интралипид, ще пия преднизолон и бия клексан, да продължавам с мио инозитола и витамин Д. За времето с паузи и спонтанни опити преднизолон и аспирин за лутеалната фаза. Иска ми ХОМА индекса, обременяването с глюкоза не й е достатъчно, и да прегледам с ехограф ЩЗ, каза, че Хашимото върви ръка за ръка с повишените NK клетки и има едни 10-15 процента, при които се виждат измененията само на ехограф при МАТ и ТАТ в норма.

# 691
  • София
Оо Марго чудесни новини! Много ми харесва плана! Ще го бъде следващото яйце, ще видиш!

# 692
Успех!!Дано всичко е наред.

# 693
Марго, плана звучи много добре Grinning Това е успешния план, ще видиш 🤞Flowers Four Leaf Clover
Литъл,ЧРД Gift Heart Да си жива и здрава и много скоро бременна 🤰Flowers Four Leaf Clover

# 694
Марго , много стиснати палци от мен. Харесва ми терапията, защото и при мен беше такава Heart

# 695
Литър, честита да си! Хубав празник и нека ти се сбъднат всички желания!🥳🎉🍰
Марго,  действай, този път всичко ще е наред!🍀

# 696
  • London
Марго ❤
Стиснати палци от мен и на ръце, и на крака. Това ще е успешната терапия, вярвам 🍀

# 697
Литъл, честита да си!

Ние сме на морето цяла седмица - детето има турнир. Ще спи в хотел с отбора си, а ние сме като младоженци в друг хотел 🤣

# 698
Литълче честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, и да гушкаш твоята рожба много скоро. ❤️🌹👣💐

# 699
Честито Литъл, само най-хубавите неща да ти се случват! Здраве и мноооого любов! С тях ще дойде и другото 😜
За кафето, аз не пия ли две кафета сутрин до около 10, денят е загубен! С ниско кръвно съм и без кафе съм като парцал. Ама наистина. Опитвала съм с чай, не става работата. Искам си горчилката, като вкус - дълга, понякога с мляко, ако мога цял ден ще я подмятам из ръцете си, цяла кофа мога да си пия, особено с бгмама. В неделя като се събудя за меренв на базална т, уж се насилвам да си доспя, но почвам да бленувам кафето и обикновено ме побеждава. Да, покрай трансферите и кратката бременност пиех по едно, пак с мляко, но без никакви угризения. А сега наздравеее за рожденичката и за новините от Маргото с едно бяло ледено 😄

# 700
Margo, звучи чудесен план!
Vicodental, относно цигарите, аз пуших по половин -1 кутия на ден, в момента, в който видях двете черти си изпуших кутията и това беше. Просто ми беше съвестно отвътре да не му направя нещо. Не съм кашляла или напълняла, пушило ми се е 1-2 пъти оттогава като се ядосам, или по скоро е навика за цигарата в ръката. До човек си е, но и според мен или спираш от раз, ако не просто ги намаляш за собствено успокоение.
Кафе не ми се пиеше до 4 месец, разбъркваше ми корема и миризмата ме дразнеше, сега вече пия чат-пат по едно.

# 701
През първата ми бременност точно така спрях цигарите,ставаше ми и гадно от тях.И незнам от каква глупост ги започнах пак,след като спрях да я кърмя.

# 702
Викодентал, на 36 имаш време за още поне 2 дечица Simple Smile - много е добра възрастта.
Цигарите се опитвах да ги намаля, ама за мен се оказа по-лесно просто да ги спра. Не ми се е гадело и още си ми се пуши на моменти - също при дадени емоции най-вече.
Кафе с кофеин пропих след като забременях по 1 на ден, преди  това пиех безкофеиново.

Марго, звучи много добре, хайде още тази есен да се получават нещата Animal Hatching Chick

Успех на всички и малко синьо от нас

# 703
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!
Нека се връщат към вас❤️

Аз минах през док. Всичко изглежда супер. О е минала, остава да видим дали сме хванали яйцето. Ако не сме - продължаваме напред хъхъ

# 704
Скрит текст:
Ох, не ми се сърдете, ама всеки път като чета как някой без кафе не може или не иска да може ми става едно такова леко на душата, че спрях кафето още в началото на студентските години и не съм съжалила за секунда Simple Smile ММ пиеше по няколко на ден, основно заради вкуса, но точно преди да се пренесем да живеем заедно му извадиха жлъчката и също прекрати употреба. Беше му тежко и странно точно 4 дни. След това примрънкваше понякога, но мине ли седмица няма драми след това. Сега много рядко си позволява капучино навън, фрапе на плажа, но по възможност за безкофеинови. Пие чайове, мача, пие мноооого рядко по някой черен с мляко и това е. Даже, когато имаме нови гости ги предупреждаваме, че нямаме кафеварка вкъщи и държим по някое разтворимо за критични случаи Simple Smile

Аз само да се отчета, че се влоших и съм на антибиотик за гърлото. Спрях поне температурата, носа е по-добре ииии имам седмица да се оправя. Дойчиновски каза, че няма да ни пречи, защото инфекцията е в много далечна зона и ще съм го спряла до края на седмицата. Ако звездите се подредят ще ме лапароскопира понеделник-вторник (днес на обяд съм на преглед). Сега вече идва неприятния момент. Ще трябва да кажем на нашите. Някак до тук успяхме да скрием всички драми, прегледи и процедури, но уви, наколко дни в болница и седмици възстановяване няма как, при положение, че и моите, и неговите родители са в същия град, виждаме се поне веднъж на две седмици ииии се чуваме и пишем честичко Simple Smile Прехвърлям планове и изречения през главата и се надявам да успея да им го представя много по-леко и максимално безобидно. Мама е минавала през отворена коремна заради миома, тъй че не знам до колко ще стане, но поне ще опитам.

Общи условия

Активация на акаунт