Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 364
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Относно кафето е прието около 1 кафе на ден по време на бременност. Аз пиех по 2, но щом видях двете чертички, спрях второто.
Наложи се обаче преди 2 седмици да го спра изцяло, тъй като се оказа, че може би не влияе много добре на бебето.
Но определено бих се върнала към кафенцето при първа възможност, не виждам никакъв смисъл от спирането му, освен разбира се причината, поради която го спрях. Не е като с цигарите, където се виждат безброй много позитиви след спирането.

Поръсвам ви всички с 30-седмичен розов прашец и ви желая на всички да видите скоро двете чертички! Flowers Four Leaf Clover

# 706
Аз пък кафе пропих в 4 месец, след като не бях пила близо 10 години. Пия по 1 слабо лате на ден , като в някои дни го заменям със зелен чай. Според Аг-то ми е ок така.

# 707
  • София/Севлиево
Аз много обичам кафе-силно,чисто,без захар.Обаче като съм бременна го отказвам от раз-само като ми замирише и ми се обръща всичко.Тъй беше и сега,но след 4-ти месец си позволявам по едно-две на седмицата слабички и с мляко заради кръвното-все ниско ми седи,което е по-добре,отколкото високо.И по мъничко кола си позволявам-едно шише от 500 мл го изпивам за 10 дни,понякога за повече.

# 708
Привет от мен! По-рядко се включвам тия дни, че ми е лудница на работа, а и нямам нищо за казване - 5ти ден цикъл. Най-гадното време - нито опити, нито има какво да чакам. За кафето, при мен много странно се получи, откакто правим по-активни опити нещо взе да ми опротивява. Преди пиех по 2-3 чисти на ден, сега ми се пие само сутрин, и предпочитам да е с мляко или по-слабо, обикновеното еспресо ми горчи и ми е гадно, а следобеда изобщо не ми се пие. Не знам съвпадение ли е или внушение. Вижте с алкохола е друго нещо Laughing всяка вечер си пийвам по чашка-две винце, но и аз обмислям след лятото да започна да го разреждам, въпреки че това ми е удоволствието в ежедневието Sad

# 709
Здравейте, момичета. Интересни теми сте подхванали.
Аз обожавам кафе и пия поне по 3 на ден. Едното го пия преди работа, за да се разсъня. Второто го пия в началото на работния ден, когато си проверявам имейлите и започвам с по-трудните задачи. Третото го пия към 13 часа, след като хапна. Ако съм претоварена, пия и четвърто към 15-16 часа.
АА е права, че много хора заместват несъзнателно пиенето на вода с кафе. Старая се да си наваксам с водата, ама има какво да се желае още.
Както писах, в цикъл съм, 4-ти ден. Чакам да свърши и да опитаме пак. Мисля да пробваме с инсеминация другия месец, ако не стане и този... Поръчах си гелчето Conceive plus, та ще видим дали ще има ефект.

Литъл, Честит Рожден ден и от мен! Да ти е уютно и щастливо, дано сте хванали яйцето, но дори да не сте, след по-малко от 2 месеца да напишеш най-радостния пост с най-прекрасната новина.

licorne, не мисля, че виното е проблем. Да, хубаво е да го спреш, когато забременееш, но ако ти помага да се отпуснеш малко, не вярвам да вреди. Стресът е това, което най-много вреди....

# 710
Мацки, днес си взех направлението. Понеделник ще ме лапароскопират. Ако до тук ми беше писнало от прогнозни диагнози и различни картини от ехографи днес вече официално нямам повече нерви да се разправям - Дойчиновски ме видя на друг ехограф, във Вита 1 и тъпата киста, дето година и половина ми обясняват, че е ендо сега се вижда като дермоит. Показа ми сянката, показа ми тъмния участък - дермоит, както е по книгите. Да я махат, да я изследват и да се приключва тази сага, защото колкото повече време минава, толкова повече осъзнавам, че на сляпо нищо не се прави и е далеч по-добре да знам какво се случва из чарковете ми Simple Smile Ехограф лъже, хистология - не.
И двата варианта имат и плюсове, и минуси, но няма да ги мисля сега. Пийте по един коктейл от мое име, моля, че аз не се очертава да мога скоро Cocktail

# 711
Успех! Аз май само лапаро не съм правила от всичко възможно. За сметка на това имам две оперативни хистероскопии, две диагностични хистероскопии без упойка при репродуктивния, и една тежка артилерия - коремна отворена операция. Няма да се шашкаш, ще мине и ще забравиш. Да, интервенция е, но всичко ще е наред след това. За добро е и това е важното. Не си харесвам рязания триъгълник, но друг нямам ❤️

# 712
Inferiya Ще стискам палци. Щом Дойчиновски е казал, че не ендо 😉😍❤️. Ще мине леко, в сигурни ръце си. От личен опит 🤗.

# 713
Inferiya,стискам ти палци да мине леко и да я маха тая киста каквато и да е. Иначе си права, че най-сигурно е хистологията - всичко друго са догатки. Дано да свърши добра работа доктора и скоро след това да забременееш Flowers Four Leaf Clover Още веднъж успех да понесеш леко упойката и цялата операция HugFlowers Four Leaf Clover

# 714
Аз пуснах МБ и чакам да излезе да видим какво се изолира и ако се налага пак лечение и за мен и за ММ, този път може да се наложи. Упорити гадинки значи, цял живот се разправям с тях.
От резултата зависи и колко време продължи лечението дали от септември или от октомври ще стартираме 😊
Може пък и да сме ги изчистили ама надали.
Изобщо не знам в бъдеще радикално какво може да се направи за да не страдам толкова често от гъбични инфекции.
АГ каза, че е хубаво да пия пробиотик поне 3месеца.

# 715
Inferiya, силно стиснати палци и от мен!
Ема, на мен в дългосрочен план ми помогна пиенето на женски пробиотик ( много съм доволна от FemFlora на Swanson),  спиране/намаляване на сладкото, спиране на ползването на тампони по време на М и само памучно бельо.

# 716
Inferiya - успех!! Всичко ще бъде наред! Heart

По темата с кафето - аз пия по 1 на ден, силно и чисто (понякога с течна сметана), но се случва и по 2.. стига да е в нормални количества, не мисля, че пречи на забременяване.. А и аз съм с ниско кръвно, без кафе сутрин главата много ме боли.. Мои приятелки, бременни, дори през бременността пиеха по половин кафенце (защото и те са с ниско кръвно)..

licorne, твоят МЦ не беше ли като моя този месец (с продължителност 3 дни?) Иначе моят си спря напълно след третия ден..странно ми беше много. Още ме болят гърдите от ПМС..

Успех на всички!

# 717
Аз се записвам със закъснение и отрицателен тест.... 😥

# 718
И аз като margolotta, имам позитивно впечатление от женските пробиотици. АГ- то ми изписа Astarte + овули Флоражин в продължение на 3 месеца по схема, която не помня.

# 719
Inferiya с теб вървим почти заедно. Аз в понеделник съм на преглед за уточняване дата за лапароскопия. Моята киста уж е ендометриозна, но да видим. Успех! Стискам палци всичко да мине перфектно и при двете и  съвсем скоро да си бременеем заедно 🍀♥️🍀
Успех на всички! 🤞🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт