Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 358
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Ох кафето.. Много го обичам. Пия по 2-3 на ден. Предните бременности намалявах на 1, но без сутрин не мога да се вдигна. Взех си даже автомат за вкъщи и само на зърна вземам.

Иначе М свърши и почти приключихме с местенето. От този месец стартираме пак и да идва вече това братче, както казва детето.

# 721
Изобщо не знам в бъдеще радикално какво може да се направи за да не страдам толкова често от гъбични инфекции.
АГ каза, че е хубаво да пия пробиотик поне 3месеца.
Преди няколко години, 5-6 мисля, се влачих адски дълго с гъбички, сигурно повече от година е било. Какви ли не глобули и пробитици наслагах/изпих, смених няколко доктора. Последният каза край на глобулите, стига сме тормозили флората. Направи ми 6 месечна схема за лечение само по време на цикъл и само с таблетки през устата - обяснението по спомен беше, че тогава се лющи лигавицата и идеята е да ги нападнем преди да се закрепят за новия слой (да си имам и обяснението). Пих и имуностимулатор по схема известно време. Да чукна на дърво, не съм имала проблеми повече, но изтръпвам, като се сетя каква мъка беше.

# 722
Да, но ми дойде няколко дни по-късно отколкото на теб, мисля. Продължи ми няколко дни, но  беше само слабо зацапване. Аз не съм имала никакви болки в гърдите този месец и никога не ми се е случвало да ме болят и след като цикъла ми свърши, но съм чела постове на такива момичета във форума. Може би всичко това са леки хормонални смущения в жегите. Simple Smile

Inferiya - успех!! Всичко ще бъде наред! Heart

По темата с кафето - аз пия по 1 на ден, силно и чисто (понякога с течна сметана), но се случва и по 2.. стига да е в нормални количества, не мисля, че пречи на забременяване.. А и аз съм с ниско кръвно, без кафе сутрин главата много ме боли.. Мои приятелки, бременни, дори през бременността пиеха по половин кафенце (защото и те са с ниско кръвно)..

licorne, твоят МЦ не беше ли като моя този месец (с продължителност 3 дни?) Иначе моят си спря напълно след третия ден..странно ми беше много. Още ме болят гърдите от ПМС..

Успех на всички!

# 723
licorne - да, и аз го отдавам на това! И също - подобно на теб и аз съм затрупана в работа.. Simple Smile

Момичета, аз реших да действаме и до другата седмица ще си запазим почивкааа за след няколко седмици!

# 724
Честито на новите бременелки! Лека бременност! Heart
Уинтърче, много се вълнувам.  Толкова чакан тест! Ти знаеш!
Честита рожденничка! Flowers Hibiscus
Марго,  планът звучи добре.  Палците за теб никога не са били пуснати!

Аз кафе не пия, но пък страшно обичам чай. Имам си пълен шкаф с хубава селекция.

Поръсвам ви с двоина доза розови памперси и все още чакам някой да поеме близнашката щафета!
Sparkling Heart

# 725
Да се запиша и аз преди да свърши темата😁Чакам М тия дни....
Късмет на всички 🍀🍀🍀
Аз си пиех по  1 доста често 2 кафета докато бях бременна.Док каза че 1-2 са ок.
Аз без кафе съм неадекватна просто🤣🤣🤣
Цигарите ги оставих на 2-рия месец.Бях страстен пушач по 1,5 кутии всеки ден.Пуших 22 години.Сега като го пиша чак ми е странно как звучи.  Спрях ги да не го увредя малчо ....пушеше ми се зверски но се оказа,че с една не мога но без нито една мога.Или всичко или нищо.Все още не пуша.Пожелавам на всички които искат да ги откажат ВОЛЯ💕

# 726
Момичета излезе ми на микробиология Ешерихия, на Фемифлор плюс - Гарданела  и Кандида.Пих 1 седмица Аугментин, но излезе пак положителен за Ешерихия.
След това док ми изписа
Лефлокс 7 дни по 1, Макмирор 3х1 и ваг. Макмирор , розалгин промивки, дифлукан и дактакорт крем. Но след второто хапче Лефлокс се започна безсъние, замайване, отпадналост, чувствах се много шантаво и вчера не съм го пила, направо ме е страх.
Лошото е, че имам и парене, което ми причинява голям дискомфорт. Днес ще му звъня да видя дали ще го смени, но моля ви кажете вие как се справихте с тази гадина?Въобще някой успява ли от първия път да я избие и то с Аугментин?

Най-лошото,е че точно този месец трябваше вече да започваме с опити след аборта и пак се завъртяхме в омагьосания кръг..

# 727
Здравей!
Аз успях да преборя Ешерихия коли през януари точно с Аугментин за 1 месец! Успех! 🍀

# 728
1 месец сте го пила ли?

Здравей!
Аз успях да преборя Ешерихия коли през януари точно с Аугментин за 1 месец! Успех! 🍀

# 729
Момичета след 6 дни закъснение и 4 отрицателни теста, тази сутрин се появи бледа чертичка 😊 Стиснете по едно палче всичко да е наред, знам че вашата положителна енергия прави чудеса ❤

# 730
# 731
Стискаме палци да се насити чертичката, Seawater!

Марго, много ми харесва, че си попаднала на добър специалист и имате ясен план, това е чудесно! Пожелавам ти съвсем скоро да чакаш бебе и всичко да е наред този път!

Успех на всички в темата!

# 732
Lady12, аз ешерихията я преборих със Зинат за 10 дни. Цяло чудо беше, защото тя е много упорита, но поне беше само там, а не и в урината.

Seawater, тихичко честито и много стиснати палчета всичко да е наред!

Аз днес препишках една лентичка на Lady test.. Супер самота една чертичка. Обнадеждавам се, че е с чувствителност 25, а съм 12 дни след О.
Утре НЕчакам, но любопитството ми изиграва лоша шега. Имам си типичните ПМС, но все пак докато не дойде М надежда ИМА.

По темата за кафето - без 1 не мога, особено когато съм на работа. Често пия и следобяд. Рядко изпитвам жажда за кафе, но когато усетя, че съм прекалила го замествам с разтворимо. Не мисля да го спирам при евентуална бременност.

# 733
Явно не съм се изразила правилно. Пих го 7 дни, а контролата я направих следващия месец непосредствено преди стартиране на инвитро процедура. 😊

1 месец сте го пила ли?

Здравей!

# 734
Seawater, да се насища чертичка та! Стискам палци Wink

Общи условия

Активация на акаунт