Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 358
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
Мери, много се надявам да е рано и затова да е отрицателен тестът ти. Дано след два-три дни имаш положителен!

Ех, момичета, толкова ми се иска всяка една от нас в тази тема, а и тези, които само ни четат, да можехме да забременеем веднага, и да имаме безпроблемни и успешни бременности. Толкова щеше да е хубаво така! Ако имаше вълшебна фея, която изпълнява желания, със сигурност щях да я помоля всяка жена, която иска бебе, да го получи възможно най-скоро и без изпитания.
Извинете ме за детските писания. Simple Smile

# 736
  • Замък сред облаците
SeaWater, тихичко честито!

Мен ми зацапва от 2 дни, днес-утре сигурно ще тръгне. И този месец избягвахме опитите, иначе ми мина втората ваксина.

# 737
Ей Sea, само от такива хубави новини имам нужда в деня си! Стискам всички налични палци чертичката да се насища, а ти гледай да ни зарадваш по-бързо с кръвен!

# 738
SeaWater, според мен си е направо за честито и успешна бременност .
Стискам палци за спокойна бременност.

# 739
SeaWater, стиснати палци и тихо честито!! Дано скоро вече официално да се похвалиш Simple Smile

Майка-зайка, тъкмо това си мислих днес. А и майка ми нещо зачекна темата за внуци и няма ли да ги зарадваме вече... Ми опитвам се! Не съм машина и матката ми и всички прилежащи органи не изпълняват поръчки! Ама ако й кажа, че опитваме и не става и ще ми надуе главата как сама съм си виновна, защото съм пила противозачатъчни. I don't need this in my life...

# 740
Seawater, честито!! Heart

Момичета, ще се случи и нашето чудо.. Сигурна съм и то скоро!!!!

# 741
  • София
Честито на всички,които видяха двете чертички!Успешна и безпроблемна бременност до финал!

При мен няма нищо ново,още не сме започнали с опитите заради ТСХ-то.След 2 седмици ще пусна контрола ,но се съмнявам за 45 дни да е влязло в норма под 2( 5,9 ми беше. ).Ендокриноложката ми каза като минат 4 седмици от приема на еутирокса да стартираме с опитите,но аз не смея и ще си чакам да го смъкна.

# 742
  • София
Момичета, темата ще е утре.

Пращайте ми дати на ЛС.

SeaWater, честито !
Мятам по един памперс за всички останали. Blush

# 743
SeaWater, честито и лека и безпроблемна бременност.

Минавам за бърз отчет. Днес спрях дуфастона и чакам да ми дойде. Бях при док за да пуснем микробиология и го накарах да ме погледне и естествено - киста. Сега стискам всички палци да се спука и изчисти с предстоящата М. :/

# 744
Sea  да се насища чертичката!И да се похвалиш официално !
Раули ,стискам палци да изчезва кистата по най-бързия начин!
И снимчица от моренцето,ние още сме тук 

# 745
SeaWater, честито и лека бременност 🍀😊🍀
Мери, дано да е било рано за тест и да ни се похвалиш след някой друг денп.
Раули дано изчезне тази пуста киста 🤞
Успех момичета!

# 746
Раули, стискам палци да се маха гадната киста.

Дени, приятно изкарване на морето!

# 747
Seawater, честито и имаш стиснати палци Flowers Hibiscus
Раули, стискам палци да се маха тая киста и да направите трансфер Flowers Four Leaf Clover 🤞🤞🤞
Make a wish, беше писала че ти предстои лапаро - успех и стиснати палци Flowers Four Leaf Clover

# 748
Seawater тихичко честито!Стискам палци всичко да е наред!🤞🍀

# 749
Бързам да се оплача в старата тема, за да не започваме новата с разочарование.
Разписвам се с М от днес. Нежелан, но точен като часовник.
Имам 3-4 дни да се събера и продължаваме борбата.

Общи условия

Активация на акаунт