Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 149
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
Момичета,ще ви кажа една хубава новина за да ни започне деня положително.Неьнам в тази тема ли писах или в друга(не помня вече)Моя приятелка която е на 39 почти,беше си правила изследвания и й казаха че яйчниковия резерв е почти затихнал,дори за инвитро няма много надежда.И ето чудото се случи снощи ми се обади БРеменна е.Така че никакво отчайване !!!!Явно като се успокои и не чакаше вече и нещата си се случиха.Хубав и усмихнат ден от мен

# 751
SeaWater, тихичко честито! Дано да се насища и да се похвалиш с високо ЧХГ ❤️
Успех на момичетата с лапароскопски 🍀
Дано скоро да ни зарадвате! ❤️
Раули, айде да се маха тази киста и един успешен ЗЕТ след това ❤️❤️❤️
Аз съм малко притеснена...днес ми е 19ти ден...и имам чувството, че ще ми дойде всеки момент 😓 На мен ми идва на 28-31 дни по принцип... Единствено след цветната снимка ми дойде на 26я ден. Стиснете по едно палче да удържи поне още 4ри дни, защото цикълът ми през септември е реално подготовка, а октомври е инвитрото. Страх ме е, ако ми дойде токова ненормално рано, да не ми го отложат с още 1 цикъл. 😔

# 752
SeaWater, тихичко честито и от мен. Да мине всичко гладко и спокойно.
Кактус, стискам палци всичко да е ок и да не ти дойде. А да не би да е станало нещо, затова да се чувстваш странно? Опити имате ли?

meri.d.3, и аз съм така при всеки цикъл, след 1 ден се успокоявам и започвам да чертая нови планове. Всичко ще се нареди, вярвам го!

Събота мислим с моя човек да пуснем антиспермални антитела, за да видим какво се случва там, възможно е той или аз да имаме. Ако имаме, ще кандидастваме с мъжки фактор.

# 753
Добро утро, момичета ❤️😔. Утре ще ходя да ме боцкат. От 3-5 ден от мензиса:  LH, FSH, Estradiol, prolactin, f testosterone, DHEAs, 17OH progesterone, TSH, ft3,ft4, AMH, inhibib B. Трябва да ги направя утре. И на 8ми да ходим с тях директно при доктора. Толкова са много тези изследвания. 😔Стискайте палци всичко да е в норма. Едно питане може ли да се пуснат на 3ти ден всичките заедно, защото е написал от 3 до 5ти ден? Знам, че трябва да са сутрин на гладно, без прием на кафе. Бързо ли излизат резултатите? Стискайте ми палчета, че ме е страх, какво ще излезе 😔😔😥😥😥.

# 754
Момичетата казват, че tsh не отчита правилно, ако си в цикъл. Трябва на чист ден, но щом доктора така ти е казал, пусни го. В цибалаб има пакет lady+ май беше- за женските хормони. Взимат ти един път кръв - за всичките хормони, не е нужно да ходиш всеки ден, и да -гладна и жадна.
На мен ми бяха излезнали същия ден- вечерта.

# 755
Круела, женските на 3ти, но за ЩЖ е хубаво да е на ден без силно кръвотечение

# 756
Може ли и аз да кажа още едно "мрън" преди да затворим темата? Grinning Днес излезе микробиологията и явно не съм започнала навреме глобулите и фемифлората преди 2 седмици. Сега ударно ще трябва да пия още един антибиотик заради ентерококи, при положение, че днес приключвам този за гърлото. *Въздъх* Кот-такоа Simple Smile

# 757
Много ви благодаря за пожеланията момичета, да ви се връщат стократно. И аз ви пожелавам в следващата тема да има само добри новини и + тестове ❤

# 758
Здравейте момичета и аз да си измрънкам в старата тема! 🥴
Не съм писала понеже минах през много стрес, напрежение и нерви
Скрит текст:
На 11.08 ми дойде МЦ колкото и да не исках, даже подрани. Държах заповедта от ЦАР и се чудех какво да правя да изчакам или да се гмуркам... Е реших второто. Започна се стимулация на 3ти ден с ГОНАЛ 300 образуваха се доста фоликули и въпреки дискомфорта се радвах колко много ще има за замръзяване... Е да ама не. Накратко казано от 25 пунктирани, 7 годни, 2 оплодени в деня, 5 недоузрели и оплодени на следващия ден когато били доузрели... От тях само 2 се активираха, но с лошо качество. Разчитах на 2те оплодени в деня си, и че поне ще замразя 1, но накрая, малко преди вчерашния трансфера на 5ти ден, ми съобщиха че е останало 1 с добро качество (март месец ми казваха всички перфектен бластоцист, сега добро). Разрових се и сравних, ами сега е по-слабо 😢. Оставям се в Божийте ръце и се моля да бъде борбено и да се захване здраво! Прогестерона ми е супер над 60ng, лигавицата на последния преглед в четвъртък 19.08 беше 13мм.
Еее помрънках си..
А сега имам нужда от много стиснати палци, позитивна енергия, и най-сетне да видя +, след почти 4 години борба 🍼 🙏
Марго много се зарадвах като прочетох плана! Имаш силно стиснати палци! Вярвам че този път ще се получи🙏😘!
Sea честито, безпроблемна бременност до успешен финал! 🍼
На момичетата в процедури и манипулации стискам силно палци всичко да бъде наред!
На всички пожелавам в новата тема да я препълним с + тестчета! 🙏

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:28 от Believe*

# 759
  • Замък сред облаците
Believe, стиснати палци на твоята точица.

Inferiya 🤗 ще мине

# 760
So close, благодаря ти 🥰 Имах доста притеснения и го отдавам на това, но все пак не е нормално толкова рано да имам чувството за цикъл всеки момент. Опити не правим, защото няма смисъл. Малко след като ми свърши се обичахме и после имах гъбички една седмица заради антибиотика, че и ММ ги прихвана. Този месец не сме никак активни в това отношение. Дано стреса да се уталожи и изкарам 4 дни поне още до менструация.

# 761
  • София/Севлиево
Сий, честито!Лека бременност.
Билийв,нека това е твоето борбено човече.
Кактусче, успех!

# 762
Кактусче и на мен ми мина през ума същото и стискам палци да ви се е получило! 🙏 Една приятелка в последния ден от МЦ дори все още имала зацапване са се обичали и сега малкият сладур щъка 😘. Като я попитах как знае че се е случило тогава, ми отговори че за месеца само тогава са имали контакт! Чудеса винаги се случват 🥰! Пожелавам ти го❤️!

# 763
Believe -че, нека това да е твоето човече и здраво да се захване People Baby От сърце ти го желая, чакам тлъсто чхг след десетина дни Heart
Кактусче, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
Inferiya, кураж! Какво ли не ти мина през главата...ще дойдат и хубавите дни, ще видиш Hug Flowers Four Leaf Clover

# 764
SeaWater, честито и лека бременност до финал!

Believe, Heart Ппжелавам ти от сърце след толкова години борба това да е твоето дете! Недей да мислиш за качество, ембриончето е в момента на най-доброто място и ще продължи да се развива! Най-важното е, че си стигнала до трансфер.

За всички момичета с оплаквания пожелавам скоро светлина на края на тунела Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт