Априлски бебчета 2022

• 39 977
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Когато я кафява на цвят, е остатъчно изтичане. Застоява във влагалището и изтича после заради гравитацията. Не се притеснявай, но сподели и с АГ и не си увеличавай дозата на своя глава.
Имам и менструални болки,но не постоянни,най вече отново след вървене.

# 556
И като отворихме темата за неизмитите плодове и зеленчуци аз имам друг въпрос към вас. Изследвахте ли се за токсопласмоза? Моята АГ ме накара още преди да забременея да пусна TORCH  панел. Излезна ми, че само за токсопласмоза нямам антитела. Сега се чудя дали всеки месец трябва да я пускам да я проверявам. Като отида на преглед ще я попитам.

# 557
С предишната бременност се изследвах. Сега не съм.
Хана, менструалните болки са нормални. Почивай си повече! Но наистина държа да се свържеш със своето АГ! Ние сме просто форум и не сме компетентни.
Относно неизмите плодове и зеленчуци, моите приятели от чужбина (едната беше бременна) и ми каза, че АГ задължително е препоръчал всички плодове и зеленчуци първо да се минат с дезинфектант и чак тогава да се мият. Аз чак толкова не мога да спазвам, но с предишната бременност всичко миех със сапун и вода. Сега на моменти, особено като бързам покрай малката, се хващам, че това не го спазвам и мия само с вода.

# 558
  • Sofia
При мен зацапването засега изчезна с утрогестана, но менструалните болки си продължават. Даже преди няколко дена си бяха доста силнички, та си изкарах акъла. Веднага взех 2 Но-шпа и лежах после целия ден. Успокоиха се за около половин час. Нищо не казах на АГ (просто изключих), но после на прегледа явно е видял, че матката не е спокойна и ми изписа Но-шпа  3*2 + магнезий 2*1.
Менструалните болки може и да са нормални, но сигурно зависи колко са силни.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 13:45 от Brin de muguet

# 559
При мен зацапването засега изчезна с утрогестана, но менструалните болки сипродължават. Даже преди няколко дена си бяха доста силнички, та си изкарах акъла. Веднага взех 2 Но-шпа и лежах после целия ден. Успокоиха се за около половин час. Нищо не казах на АГ (просто изключих), но после на прегледа явно е видял, че матката не е спокойна и ми изписа Но-шпа  3*2 + магнезий 2*1.
Менструалните болки може и да са нормални, но сигурно зависи колко са силни.
И при мен така, понякога са по силни,понякога слаби и аз продължавам ношпато 3х1 и ще се свържа с аг утре.

# 560
При мен зацапването беше сериозно и с алена кръв и въпреки това си останах на 3х2 Утрогестан. 3х3 е висока доза. Може да се изследва прогестеронът, защото ако е нисък или не се усвоява,тогава може да се увеличи дозата или да се смени препаратът. И кафяво имах няколко пъти, всички доктори казаха, че кафявото е често срещано и не е страшно.
Но винаги си трябва консултация с АГ.

# 561
При мен зацапването беше сериозно и с алена кръв и въпреки това си останах на 3х2 Утрогестан. 3х3 е висока доза. Може да се изследва прогестеронът, защото ако е нисък или не се усвоява,тогава може да се увеличи дозата или да се смени препаратът. И кафяво имах няколко пъти, всички доктори казаха, че кафявото е често срещано и не е страшно.
Но винаги си трябва консултация с АГ.
При движение ли го получаваше само кафявото течение?

# 562
Два пъти сутрин след сън и един път след движение.

# 563
Два пъти сутрин след сън и един път след движение.
И на мен ми се случва сутрин ,но по често при движение.

# 564
Здравейте, момичета!
Минавам набързо, дано не досаждам.
За съжаление нямам възможност да следя форума и да се включвам. Много емоции ми се събраха този месец. Бях на преглед преди две седмици. Бебче е добре, имам записан час за началото на следващия месец за фм. Каката ни имаше рожден ден, беше лудница. Децата започнаха да ходят на ясла и градина, това още е лудница. Налице са и първите сополи, а май и аз започвам да прихващам. Абе, купон! Бонуса е,че бях без телефон за седмица и съвсем съм изпуснала темите тук.
Минавам да ви кажа,че групичката във фб събра доста участници вече и скоро ще я скрия. Не съм фен на големите бездушни групи с хиляди участници. Имам някакви праг,които не искам да преминавам. Мисълта ми е,че като я скрия няма да можете да я намерите, само членове от вътре ще могат да ви добавят. Да си знаете, ако искате да участвате сега е момента 😁
Хубава вечер от мен 🤗

# 565
Ще сложиш ли линк на групата?

# 566
Ще се види ли във фейсбук че сме влезли в тази група? Както ви казах още не искам да го разбират там 😀 Аа и между другото има още една такава група за Април

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 08:45 от Fannsy

# 567
Здравейте, момичета!
Минавам набързо, дано не досаждам.
За съжаление нямам възможност да следя форума и да се включвам. Много емоции ми се събраха този месец. Бях на преглед преди две седмици. Бебче е добре, имам записан час за началото на следващия месец за фм. Каката ни имаше рожден ден, беше лудница. Децата започнаха да ходят на ясла и градина, това още е лудница. Налице са и първите сополи, а май и аз започвам да прихващам. Абе, купон! Бонуса е,че бях без телефон за седмица и съвсем съм изпуснала темите тук.
Минавам да ви кажа,че групичката във фб събра доста участници вече и скоро ще я скрия. Не съм фен на големите бездушни групи с хиляди участници. Имам някакви праг,които не искам да преминавам. Мисълта ми е,че като я скрия няма да можете да я намерите, само членове от вътре ще могат да ви добавят. Да си знаете, ако искате да участвате сега е момента 😁
Хубава вечер от мен 🤗
Да смятам, че ако е скрита, малко по-лесно ще почнем да споделяме и пишем(на основа на това, че повечето още ги е страх да кажат,а и приятели във фейсбук могат да разберат). Хубав и успешен ден, момичета!

# 568
На мен още ми е рано за тази група, ние и с дъщеря ми имахме такава, но тук някак по ни вървеше. Може би защото я създадохме след раждането на бебоците.
Благодаря за поканата, за сега се чувствам уютно с момичетата тук ❤

# 569
И на мен тук ми е добре, и се надявам с момичетата да си продължим хубавата дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт