Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 57 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, никак не се рaзбирам с метеоритите нa Герлен.. с тaкова желание ги взех и ми придaвaт розов е никъв оттенък нa лицето , дa пробвам ли да мaхнa розовите топчета ? Съжалявам за въпроса , доста тъпо звучи. 😂
Кой цвят имаш? Те са 4 мисля, по памет, не ми се рови. Но съм имала 3ката и 01 claire. 3ката стои по естествено, сякаш. Освен да извадиш топчетата, и тях да си ги ползваш за руж! В малка кутийка някаква. Аз по едно време имах и двете кутии, та ги смесвах....

# 541
3 и 4 имaм, ще си поиграя малко , мерси 😘

# 542
... дa пробвам ли да мaхнa розовите топчета ? Съжалявам за въпроса , доста тъпо звучи. 😂
Нищо тъпо няма във въпроса ти! Разбира се, че трябва да опиташ да извадиш всички или част от розовите топчета и да видиш дали ти харесва резултата!

По подобен начин аз си залепвам сектори на Призмата на Живанши... което ми напомня, че бях загледала новия им руж и е добра идея да си го поискам от Дядо Мраз.

https://www.instagram.com/tv/CUkudrrgobq/?utm_medium=copy_link
Много харесвам такива цветове и мисля събота или неделя, ако имам време, да пробвам тази техника. Интересно ми е да се видя така, ако успея да си направя очната линия, де.
Задължително опитай, scalestone ! Драматично уголемява очите, не че ти имаш нужда от каквото и да е уголемяване, но е интересна Simple Smile
Между другото тази техника е много ефектна и без такива драматични цветове. Подобна графична ретро визия (без блестящия цвят) бях видяла във Outlander (мацката след като роди в 3-ти сезон и живеейки в Бостън през 60-тте ходеше с такива визии - много тип Барбра Стрейзанд) и го направих 2-3 пъти, хареса ми, но наистина се иска търпение.
PS Ноктите на мадамата във видеото са покъртителни Simple Smile))))) ох, съжалявам Simple Smile)))))))))))

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 16:42 от Agent Provocateur

# 543
И аз искам ружа на Живанши, но магазина, в който единствено се продава в София не прави никога намаление и няма да го купя от тях напук.

# 544
  • Варна
Агент, идея си нямам изобщо ще се получи ли, но ако става ще покажа. А иначе всичко при мен е малко, само зъбите големи, а инатът!

# 545
Агент, идея си нямам изобщо ще се получи ли, но ако става ще покажа. А иначе всичко при мен е малко, само зъбите големи, а инатът!
Grinning Grinning Grinning Добавям към ината - и хубавото ти чувство за хумор и самоирония Hug Hug Hug

# 546
scalestone, пробвай да нанесеш с pencil brush (ако нямаш такава, аз обикновено ги нанасям с онези четки, които слагат към палитрите), след което го блендни. Да за уцелиш правилното място Андрея каза, че трябва да гледаш право в огледалото, докато го държиш на нивото на очите.

# 547

И втори въпрос, знаете ли кое от червилата на Николета Лозанова е със студен подтон и да не оранжевее/кафене? Днес си омацах стабилно ръката с тестери, обаче всичките ми се видяха едни топли оранжеви... А аз искам нещо по-студено.
Здравейте, аз имам цвят Cappuccino. Стои като нюд, но всъщност е със студен подтон ( моите устни са си много розови по принцип, може на вашите да стои по малко по-различен начин ). Досега не съм имала толкова трайно матово червило ( изключвам KVD-Everlasting lipstick ).

# 548
scalestone, и от мен един съвет за графичната очна линия, ако позволиш Hug Не дърпай рязко с четката като на клипа, а изграждай горната част малко по малко и заедно на двете очи. После опушването е лесно.

# 549
Аз скицирах с молив преди да повторя и поопуша със сенки.

# 550
  • Варна
Благодаря за съветите! То проблемът е, че съм с две леви, а и ми липсва техника и за обикновена очна линия, макар да съм показвала и такъв грим два пъти мисля.

# 551
  • в 1001-та нощ
Няма такова нещо - "леви ръце" - всичко е въпрос на тренинг, търпение и прецизност. С хубави четка и очна линия, и търпение да се оттренира - ще станеш факир Simple Smile

# 552
+1000
Съгласна! Една хубава скосена четка буквално сама прави очната линия. След това само трябва да намериш най-правилната форма на очна линия за твоето око.

# 553
  • Варна
Понеже съм тъмничка, гледам да не я правя дебела, а и с такава хич не се възприемам. В общи линии се придържам към такава.

Понеже съм ги показвала тези снимки, после ще ги изтрия, моля да не ме цитирате.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 18:30 от scalestone

# 554
Изпуснала съм ги тези снимки, scalestone, чудно ти стои!!! 😍

Общи условия

Активация на акаунт