Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 551
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мерси за препоръките, Агент! Simple Smile Харесах един на Laura Mercier.

Бих си направила такава визия. Алена много добре е посочила, че Ивето си слага отдолу молив и на някои снимки изглежда леко тъжна.

https://youtu.be/Jd8yn4ElcgU

# 676
  • Стара Загора
Ще опитам да поработя върху издължаването. Благодаря ви много. Purple Heart
Просто вече като си свикнал и правиш нещо по един начин, след това трудно ръката я дърпа да рисува по друг.

Ето днес нещо в топлата гама по поръчка на Есмералда Yum

Скрит текст:

Ползвах тази невзрачна палитричка, която я експлоатирам вече година. Нося я с мен като пътувам, за да не ме е яд ако й се случи нещо. Simple Smile

Скрит текст:

Из архивите в компютъра - грим направен с Naked 3

Скрит текст:

Хубав ден! Simple Smile

# 677
Аз откакто започнах да издължавам буквално не помня как изглеждах преди това. Много променя цялостната форма.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 11:49 от ARIA*

# 678
iv4enceto_91, грима ти с Naked 3 е много, много хубав! На мен ми се иска да те видя с грим в студени цветове.

# 679
Ивче, гримът с Нейкид 3 много много ти отива. Пак да кажа, розовото е твоят цвят.
Топлото бежово и оранжево също ти отиват, но с розово направо грееш. Heart Eyes

# 680
  • в 1001-та нощ
Ивче и на мен грима с Naked много ми харесва. Поръчвам си един фатален грим със силно опушени очи и тъмно боровинки вамп устни.

# 681
StraХотен грим с Нейкид 3!!!

Ивче, много добре те разбирам какво казваш за падналия клепач и разнообразни стилове, когато се налага да се съобразяваш с него!
Между другото азиатките правят един вид подчертаване на долния  клепач, което изтегля доста... може да ти е интересно, ако не си го опитвала!

Вдъхновението ми за деня:

# 682
  • Стара Загора
Днес времето е мрачно и вероятно нямаше да успея да хвана цветовете на грима добре. Това по повод как снимаме, за да се вижда прилично. Трябва светлина и поне при мен се получава срещу прозореца, но когато слънцето не е много силно. Не знам изобщо дали успях да обясня.

Пускам една стара комбинация с 3 различни червила. Мисля че съм я показвала тук, като я правих през ноември 2019, но има и нови хора в темата от тогава. Innocent

Скрит текст:

Аленка, ще изпълня и твоето желание. Дай ми само подсказка лека. Драма очи с тъмни устни?
Не съм правила подобно нещо, защото бягам от твърде много тъмнилка. Laughing

Да погледнем и към празничните колекции. Преди малко качиха видео Тoo Faced с палитрата Cinnamon Swirl и се чудя как не им писна да въртят вече 4 години почти едно и също? Какво сте си набелязали да купите тази Коледа?

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:19 от iv4enceto_91

# 683
  • в 1001-та нощ
Ами, аз нарочно си поръчвам нещо, което не съм виждала да правиш и се надявам да не си, за да тестваш нещо различно. То е ясно, че няма да ти е ежеденвен грим.

Горният клепач - опушен в черно. Можеш да сложиш под и над, за да изпъкне синьото на очите. Ако решиш да ползваш очна линия - промени формата на окото, за да не е тъжно, а котешки. От вътрешния ъгъл - направи такова ъгълче, за да може оптично - вътрешният ъгъл на окото да сочи надолу:

А на външния ъгъл направи опашката нагоре. Така от тъжни очи, сочещи надолу, стават дяволити, опасни очи с фатални намерения.

Устните - нещо в този дух:

# 684
Тези устни са епични. Трябва да се престраша и да опитам такъв цвят.

Ивченце, на мен много ми харесват всичките ти визии на очи и лице. Обаче не и на устни. Имаш страхотни устни, но някак си цветовете и/или финишът не пасват на никоя визия. Лично мнение, ако ти така се харесваш наистина, това е по-важно.

# 685
  • Стара Загора
А какви биха ми стояли добре според теб?
Защото нито мат, нито крем с огледален блясък, нито с частички в случая излиза че ми отиват. 😒

# 686
Ивче, на мен много ми харесват всички твои визии- изглеждаш чудесно и с топъл, и със светъл, и със студен грим. Моята поръчка е за halo eye, като бих сложила очна само до края на окото, без да изтеглям опашка с твоите прекрасни очи.
А за твоята форма не мисля, че молив/сенки на долния клепач влияят негативно на визията, но бих пробвала И по-скосена, вдигната очна. Аз критика към твоя грим нямам, само те ръчкам да ни покажеш и различни варианти защото: 1. Можеш да се гримираш; 2. Гримът прекрасно подчертава красивото ти лице- кофти изпълнение от теб не съм видяла.
Бих пробвала и това:
https://youtu.be/7NxebHIFXds

# 687
Момичета, прекрасни визии качвате в последните постове ❤ Гледам мълчаливо и ви се радвам. Сефтосах днес една палитра на Диор, която търпеливо ме чакаше повече от месец в шкафа. Естествено снимката във форума няма нищо общо с реалността Joy

Сега видях, че приличам на препечена филийка тук Joy Не мога да наглася снимките, така че да изглеждат добре във форума…

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 15:34 от petrova17

# 688
  • в 1001-та нощ
Тези цветове - доста добре ти пасват на цветотипа - добро попадение Simple Smile

# 689
Да, определено има разлика във цветопредаването на форума! В ИС е много, много по-добре!

Бях си оставила отворен таб с една моя стара любимка, която май не съм показвала тук. Има нещо в техниката и начина по който се гримира тази жена, което много ми харесва, дори повече в по-старите и класически визии.

https://www.instagram.com/p/BmTZYPCjexj/

Есенно ми е! Продадох Голд и взех Бронз! Чудно допълва малката ми матова UD Heat, че и голямата също!

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 20:27 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт