Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Scalestone, много благодаря. Може ли да пуснеш снимки с foxy eyes грим? Преди години много експерементирах, но вече спрях и съм много скучна сега.

https://youtu.be/Lw8MjJjFyIU

На мен си не съм правила, а ми се ще.

Само да кажа, че вчера в Кауфланд се загледах в палитрите на Есенс. Пробвах на едната тъмния цвят и беше суууупер пигментиран. Само си бях допряла пръста. Иначе си харесах една единична сянка, но ще я видя и в Лили или Елитиса въм Варна.

Лита, номерът на ружа е 040 Berry.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 18:15 от scalestone

# 76
🎀 Имате ли нещо, което е вашият отличителен белег в грима? Очна линия, червено червило или друго? С две думи - има ли цвят/техника, която прилагате всекидневно в грима си или всеки ден гримът ви е вдъхновен от различно нещо?
Много хубав въпрос!

Последните 5-6 години (откакто минах 40) се опитвам да съм все по-минималистична в ежедневния си грим - т.е. дори да ползвам много продукти търся много изчистена откъм цвят и текстури визия. Идеалната основа ми е запазената марка, с голо лице не излизам, дори да е само сънскрийн и ВВ. Винаги някакви леки сенки или просто малко от бронзъра или ружа за деня. Винаги спирала. Рядко гел очна линия (запазена за вечерни визии, както и мигли), но размазана (smudged eyeliner) харесвам и правя за дневни визии редовно. С червилата залитам или към много естествени оттенъци на розов/кафявите или към сериозно червено/винено/виолетови. От 20 год нося зелени лещи с диоптър (очите ми бяха кафяви, сега са по-скоро лешникови) за да имитирам очите на майка ми, та съобразявам оттенъците на кафявото/червеното/лилавото и с това. Има 2-3 девойки с подобни на моите естествени очи, та по тях се ориентирам най-бързо...

Това, например, е извън моята зона на комфорт..

Но това - да...

Със зелени лещи това стои много добре...

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 20:12 от Agent Provocateur

# 77
Следя я и аз румнката в Инста. Има добри попадения.

# 78
Следя я и аз румнката в Инста. Има добри попадения.
Да, Andrea определено има добри и много НОСИМИ и АДЕКВАТНИ за ежедневието ми/възрастта ми визии. Далеч не всичко, но има. Има и такива, които стават само за Инстаграм пълнеж.

Например това, което правех без особени задръжки преди 10-15 год вече не изглежда толкова свежо на 46 год клепачи:

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 20:10 от Agent Provocateur

# 79
Въпросната румънка има много добри гримове, но в нея има нещо, което ми е силно антипатично чисто визуално, не зная защо.

# 80
Същотои с мен, Стринче. Следя ж гримажите. Но ми навява лелка от детска соц градина. Бе нещо ме дразни и мен като визия. Кравее ми.

# 81
Същотои с мен, Стринче. Следя ж гримажите. Но ми навява лелка от детска соц градина. Бе нещо ме дразни и мен като визия. Кравее ми.
Не стига, че ми е страшно антипатична, ами и скоро някой в темата ми каза, че приличам на нея.  И излиза, че сама на себе си съм си неприятна. 😅😅

# 82
Simple Smile Колко различни възприятия имаме за хората!

Би ми било интересно да покажете някоя личност от социалните мрежи, която за вас лично е символ на стил и класа Simple Smile

# 83

violette_fr, ама тя пък ми прилича на наша Зара и малко ме губи. Но много харесвам минималистичният ѝ френски стил. Много.

# 84
  • Варна
Агентче, кои са първите 3 мацки? Първата и особено третата много ми харесаха!

Андреа аз пък я харесвам, тя сега е и бременна. Хубави визии показва.

# 85
Виолетчето я открих аз на времето, влюбих се в нея буквално от пръв поглед и я постнах в темата - тя прилича драматично на моя приятелка, но напоследък след раждането и създаването на собствения и бранд не ме радва особено. Дайте още, много е интересно Simple Smile

# 86
Celine Bernaerts е моята all-time fave откъм грим. Много я харесвам и като излъчване.

# 87
Celine Bernaerts е моята all-time fave откъм грим. Много я харесвам и като излъчване.
Много я харесвам, ама много! Ужасно креативна и със страхотно излъчване!

# 88
И аз харесвам Андреа, а сега бременна още повече.

# 89
Много я харесвам, ама много! Ужасно креативна и със страхотно излъчване!
Дааа, нали?
Danessa Myricks също е със страхотно излъчване и има собствен стил, който ми допада и на мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт