Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 562
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Агентче, кои са първите 3 мацки? Първата и особено третата много ми харесаха!

1-вата и 2-рата са едно и също момиче - Eman
https://www.youtube.com/user/makeupbyeman

A 3-тата винаги съм си мислила, че е брутално изретуширана от някой руснак снимка на една австралийска актриса, която многo харесам - Phoebe Tonkin, но сега като гледам може и да съм се бъркала.

PS Hmmmm.... Оля!

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 21:26 от Agent Provocateur

# 91
  • Варна

Хахах, леле. Аз мислех, че са три. Актрисата я знам. И аз много я харесвам.

Намерих я третата мацка.

https://www.bamaesthetics.com/Service/jaw-reduction-with-botox/?hcb=1

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 22:24 от bubanka

# 92
И аз харесвам Андреа, но Анджелика я открих от Есмералда, много ми е харизматична и вдъхновяваща за гримовете ми. https://www.instagram.com/angeschka/. Прилича ми на Венета Райкова, има нещо лисичо при нея

# 93
Simple Smile Колко различни възприятия имаме за хората!

Би ми било интересно да покажете някоя личност от социалните мрежи, която за вас лично е символ на стил и класа Simple Smile

Примерно Dominique Sachse. Simple Smile

# 94
Би ми било интересно да покажете някоя личност от социалните мрежи, която за вас лично е символ на стил и класа Simple Smile
Примерно Dominique Sachse. Simple Smile
Много я харесвам Доминик и аз!

Тццц, басирам се, че тези са крали неоторизирано снимката от нета!

# 95
Благодаря за видеото, skalestone. Направих някакво бързо упражнение за foxy eyes само на едното око Simple Smile С палитрата на Мак, която само веднъж бях използвала. Определено имам още да се упражнявам. Това с поатавянето на снопче мигли в края на клепача отдавна много ми допада, но не съм пробвала.

# 96
  • Варна
Добро утро! Днес докато чаках автобуса, успях набързо да се снимам, дано никой не ме е видял Joy

Допълвам: неви86, супер е станало! С още малко опити и ще е перфектно и мисля, че ти отива много! Но ти имаш голямо поле за изява с тези клепачи!

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 09:28 от scalestone

# 97
Привет,

Изчетох ви че изостанах, та по ред на номерата:
Аз казах, че дамата прилича на Андреа Али, но имах предвид косата, клепачите, ъгъла на скулите. За мен Андреа е красива, но има точно 2 визии откъм грим, които са ми допаднали. Изключително различен е моят стил на грим и да, имам go to- опушен външен ъгъл, само той във всякакви цветове + очна линия, но категорично бягам от еднакви гримове в ежедневието, искам всеки ден да заложа на различен макиаж според настроението.
Scalestone, според мен техниката на грим много се е подобрила, имам 2 малки непоискани съвета:
1. Снимай със задната камера на телефона
2. Виждам колието тук, разбрах идеята, обаче IMHO, с твоята кожа, коса и вежди (и трите прекрасни), бих търсила по-топли тонове. Виж ружа на снимката колко ти отива. Коралови, шампанско, розово, дори зелено, но всичко в по-топлата гама според мен ще те озарят още повече.

# 98
Днес си получих палитрата на Алтерего, води се dupe на Наташа Glam palette, в ютуб не спират да ги хвалят та се престраших да поръчам. Учудващо за мен не мина през митница, явно защото е преминала през Дойче пост, но реално идва от щатите. Някой има ли другите им палитри, май няма да се размина само с тази.

https://shopalterego.com/

# 99
  • Варна
NiaV, много благодаря, но кожата ми все още е далеч от прекрасна, косата бива, само веждите си харесвам на 100%. Със задната камера трябва да пробвам, но ще е голям смях от сега си мисля.

И се радвам, че имам промяна към по-добра техника.

# 100
Много си хубава, стига с тия далеч съм от... Благодаря, така е и толкоз 😁.
Със задната камера- виждаш се на предната каква тип физиономия си направила, та да се харесваш, въртиш камерата и телефона и щракаш няколко пъти- ще видиш колко по-добре се виждат детайлите.

# 101
Scalestone, много си хубава. Имаш изразителни очи и много чаровно, топло излъчване. Бих искала да те видя и с ярко червило някой път, нещо малиново или червено според мен много ще ти отива.

# 102
  • Варна
Много ви благодаря за хубавите думи! Аз си се харесвам, просто добре има бб кремове... 

Имам и с тъмни червила снимки, но не съм качвала тук.

# 103
Не тъмни, прекрасна, опитай с ярки Simple Smile

Много си хубава, ама много и за разлика от Ния (или поне на моите монитори) те виждам като неутрално към студена и тези прохладни цветове, които си показала в последния си грим много ти отиват!

Но на монитори и на камери, които не са калибрирани не може да им се вярва, та подчертавам - аз така те виждам, а не твърдя, че е така Simple Smile
Н. беше казала нещо много вярно тук в темата, на което се смях буквално дни наред Wink "В Рим всичко може, но за Милано не ви го препоръчвам" Grinning Grinning Grinning Покрай дискусията за визиите на девойките по социалните мрежи пак се сетих за това!

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 17:20 от Agent Provocateur

# 104
  • Варна
Агент, много благодаря! Аз съм си цялата тъмна, очи, коса, кожа. За съжаление нямам плътни устни или поне горната ми не е много "надарена", та не си правя много експерименти с червилата.

Тук съм с по-тъмно червено червило и очна линия, от миналото лято е и помня, че май и руж слагах.

Общи условия

Активация на акаунт