Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Добавям моливите на Боби Браун.

# 181
Не знам това нов тренд ли е, от инстаграм профила на urbandecay го видях, изпробвах го днес с подръчните ми фон дьо тен и сетинг спрей, резултата ми хареса, пудра почти не ми трябваше, всичко стоеше блърнато. С четка го нанасях, но другия път ще пробвам с гъбичка да видя как е.
https://www.instagram.com/reel/CS7z4VPpsmu/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 09:28 от dani-ela-80

# 182
Здравейте, аз съм много доволна от моливите на Catrice, Maybelline и Trend it up. Пигментирани са и се нанасят сравнително лесно. Също така са и трайни.Blush

# 183
Благодаря за предложенията! Аз по принцип само молив слагам, рядко в комбинация с червило (ама си купувам ха ха), за това ми трябва да не е много сух молива. Ползвара съм на Шанел, Ести Лаудер, Клиник, Есенс, Лореал и други, но на втория час вече се е изтрил, а искам да поръчам онлайн, за това търся препоръки. Дано уцеля.

# 184
Благодаря за милите думи, всички вие сте страхотни!

Let it be - страхотен цвят и ти отива адски много🌸

Dewi - виж и тези на Nyx matte моливите. На устните ми са поне 5-6 часа, а аз пуша и пия мноооооого течности.

# 185
Радвам се, че съм била полезна, Смоуки. Аз лично много обичам нещата ми да са по категории и все си търся някаква класификация, макар, че се е случвало взаимно да си противоречат някои.

Не знам това нов тренд ли е, от инстаграм профила на urbandecay го видях, изпробвах го днес с подръчните ми фон дьо тен и сетинг спрей, резултата ми хареса, пудра почти не ми трябваше, всичко стоеше блърнато. С четка го нанасях, но другия път ще пробвам с гъбичка да видя как е.
https://www.instagram.com/reel/CS7z4VPpsmu/?utm_source=ig_web_copy_link
Моят вариант, който не помня откъде съм  видяла е да напоя бюти блендър със сетинг спрей и да го използвам да разнеса фдт, а после още малко и слагам пудрата пак с влажния бб.

# 186
Агент, може ли превод на часта от клипа след като нанася с четка фон дьо тена, нещо показва, ама тампон за пудра ли е, пудри ли с него, не мога да разбера.

# 187
Лола, честито! Желая дълги години любов и разбирателство! Страхотна булка си била Heart
Днес нещо семпличко, напоследък никак не ми се гримира, нямам идея защо

Мама на Миро ми се губи последно време Confused

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 17:18 от petrova17

# 188
Петрова много си красива и този грим ти се е получил супер. Скоро и аз щях да пиша, че липсва много мама на Миро.

# 189
Петровче, радваш очите! ♥♥♥

# 190
Петрова, много ти отиват тези цветове! Носи ги по-често! 🙂

# 191
Благодаря, прекрасни!

# 192
Много нежен и естествен грим, Петрова! Много си красива! Heart

# 193
  • Варна
Петрова, супер е гримът! И в инстаграм те видях и много ми хареса!

# 194
  • Sofia
Скрит текст:

Зеленичко с HudaBeauty

viksdesire - зеленото е много приятно

Общи условия

Активация на акаунт