Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 616
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Агент, може ли превод на часта от клипа след като нанася с четка фон дьо тена, нещо показва, ама тампон за пудра ли е, пудри ли с него, не мога да разбера.
Обещавам да погледна утре на закуска, че сме във ваканция и семейството се дразни от моя телефон Wink

Синя очна линия!
https://www.vogue.co.uk/beauty/article/navy-blue-eyeliner-trend

# 196
Ооо, аз синята очна линия я търкалям вече почти година, не могат да ме изненадат Grinning

# 197
...казва, че сетинг спрейове всекидневно и изсушавали кожата, затова ползвала пуфче за фдт-то, а пуфче и пудра и било стандарт за да получи същия резултат.

Смоуки - и аз... купих си преди год/две една тъмносиня гел очна линия на IT, а отгоре и нанасям различни сини сенки според настроението. А, и четка купувах за тази очна линия.

# 198
# 199
Харесва ми тази Наташка, но и нея ще пропусна. Мисля, че ще е по-добрият вариант на Худа Нюд (повече контраст на пръв поглед, опция за повечко визии), но с оглед на това, че между мини Love, Sunrise,Sunset и Lila имам повечето цветове, ще почакам нещо по-интересно. От скоро обаче имам още по-голямо уважение към марката, работата с Италиански лаборатории и химици напоследък ме увери, че не е много лесно да съставиш някакъв цвят, с някаква консистенция, който и да се държи както искаш. Респект.

# 200
Никак не ми харесва тази палитра на мен. Скука яка!

# 201
Защо Денси? Аз мисля, че е страхотна есенна палитра ако някой няма досегашните палитри на марката. Според мен не е палитра за ‘страшен инстаграм грим’, но определено е палитра за красив грим. Прекрасен баланс между топли и студени тонове. Малко ми напомня Сафари като ефект- една от любимите ми палитри на марката и изобщо.

# 202
На мен много ми харесва новата палитра на Наташа, цветовете се много мои. Мисля да си направя подарък за наближаващия ми рожден ден, дано само я заредят в Сефора в началото на септември, когато ще я заредят в европейските Сефори, че не ми се поръчва по интернет.
Пропуснах доста от миди палитрите на Наташа, защото все нещо не ми достигаше, за да ги харесам достатъчно и да ги купя, но тази ще си отива чудесно и с Лов, която имам. Не, че вероятно нямам повечето цветове в други палитри, но пуст мерак.

# 203
Палитрата ми е много симпатична, но категорично нямам нужда от нея, имам поне 2 в тази цветова гама, ако не се лъжа, което не я прави по-лоша или скучна в моите очи Simple Smile

Да ви разсмея - Ланком САЩ си оставиха ръцете и вместо да ми пратят ФДТ, който си поръчах те ми пратиха сънскрийн с изтекъл срок на годност (06/2020), та току що им спретнах язвителен имейл.

# 204
АП, трябва да се реваншират някак. Подскажи им, че не сме пробвали пудра на марката скоро...

# 205
АП, трябва да се реваншират някак. Подскажи им, че не сме пробвали пудра на марката скоро...
Grinning Винаги в десятката, Ния! В морето от пудри, които съм събрала наистина нямам Ланком Grinning

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:57 от Agent Provocateur

# 206
  • Варна
На мен палитрата ми харесва!

В събота празнувахме на баба 90-я рожден ден! Показвала съм и друг път този грим с тези сенки и на снимките сега не се виждат, но какво да се прави.

И понеже темата е за грим пожелавам на всички ни да доживеем годините на баба и да носим като нея червило. Накара мама да й купи и бб крем. 😂

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 13:58 от scalestone

# 207
Здравейте момичета,разкошни стее! И аз да се запиша с един грим от 50тия юбилей на баща ми.
Скрит текст:

# 208
На мен ми харесва палитрата на ND и сигурно ще я взема. Първо поръчвам обаче Glam, че голям пропуск се оказа. Гримирах се с нея във Варна, страхотна е. И без това имам 10% off на марката в Сефора.
Пробвах и Gold. Не е за мен.

# 209
Привет!

По принцип не харесвам на 100% стила на този MUA, тъй като обича да наслагва малко повече за мен неща върху лицето, когато не са нужни. Например пълния триъгълник с коректора като моделът едва има някаква сянка под очите.

Но май ми хареса този грим и ми се прииска да пробвам някои продукти.

Общи условия

Активация на акаунт