Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 499
  • 3 349
  •   2
Отговори
# 3 105
    Да, напълно разбираемо обяснихте, много благодаря. Със сигурност няма да тръгна да излизам, но това, че имам опция за мен беше важното. 🙂
    Хммм, всъщност Ми-07 това малко се различава от казаното от другата дама. Това значи, че все пак се заключва. Вие за тези 3,4,5 дни не сте ли излизали въобще? До асансьорите например да ви дадат нещо? А какво е ВРБ? Извинявам се за невежеството 😀
Отвътре може да излезете, но за влизане ще трябва да се позвъни и да отворят.
Естествено раждане-родилна зала, после родилно отделение, всичко е на едно място, но в различни коридори.
Секциото по същия начин, само при прием сте в друго отделение-ВРБ и за секциото ви местят.
Целия етаж е на този принцип, може да излезете, но за влизане трябва персонал да отвори.
Не знам дали обясних разбираемо.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 19:05 от cplay

# 3 106
  • София
ВРБ - високо рискова бременност. В края на август бях там и отделението се заключваше. За влизане и излизане се натискаше един звънец.

# 3 107
Точно както е написала Tiare.
Преди секцио се лежи 1 ден преди раждането в сектор Високо рискова бременност и разбира се ако някой иска да ви донесе нещо ще можете да излезете, просто става като позвъните на звънеца. Просто не разбрах дали ви притеснява това, че ще трябва да чакате някой да ви отключи, затова исках да съм максимално точна.

# 3 108
В общи линии има винаги човек и няма да останете заключена. Аз също имам паника атаки и сега се замислям, че въобще не ми е било нито до излизане, нито до нищо. Даже не съм се сетила 😀 Обаче си спомням преди секциото ме сложиха в една стая до самата операционна и записваха тонове иии вратата се отваряше с нещо като карта/чип и не бях твърде сигурна дали ако реша аз мога да изляза, а сестрата ме заряза там. Но пък толкова ме беше страх от упойката, понеже ми беше първо секцио и изобщо такъв тип упойка, че страна от затворени пространства ми остана на мноооого заден план 😀
Всичко ще бъде наред, нямате повод за притеснение 🌷

# 3 109
Здравейте. Бихте ли споделили, прави ли се тест на ковид при постъпване за раждане?

# 3 110
  • София
Здравейте. Бихте ли споделили, прави ли се тест на ковид при постъпване за раждане?
Не

# 3 111
Във ФБ групата на болницата (https://www.facebook.com/groups/275731540602010) тече дискусия за хаоса на регистратура.

Днес, едно от момичетата, които работят на регистратура се е присъединило към групата и масово реагира с хилещо се човече на коментарите на дамите:

Скрит текст:

Изключително грозно и обидно отношение, пълна подигравка. Има наболял проблем и тя се смее...

# 3 112
Да, както и Франческа Димитрова, която също работи в болницата.
Писах до админа на групата, че има персонал там и че не се държат уважително, дали биха могли да ги отстранят, но все още нямам отговор.

# 3 113
Здравейте,може ли актуална информация за цените за раждане и дали присъствието на таткото е позволено?
С термин Март месец съм и съм се насочила отново в Токуда(Първото ми раждане е там при д-р Богданова и останах доволна от всички!)

# 3 114
Те точно тези двете са отвртатителни. Писала съм оплакване точно срещу тази смеещата се.
Те ги въртят май, защото и на централната регистратура на входа ме е обслужвала.

# 3 115
Дописвам, за да споделя, че се разрпвих в групата във фб и открих 5 служителя в нея, като дори има АГ от токуда в нея.. Аз приключих с писането там.

Това са цените, сумата за стая е на ден, не знам как стоят нещата с присъствие на бащата.
Здравейте,може ли актуална информация за цените за раждане и дали присъствието на таткото е позволено?
С термин Март месец съм и съм се насочила отново в Токуда(Първото ми раждане е там при д-р Богданова и останах доволна от всички!)

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 13:57 от 3108lvr

# 3 116
Те точно тези двете са отвртатителни. Писала съм оплакване точно срещу тази смеещата се.
Те ги въртят май, защото и на централната регистратура на входа ме е обслужвала.

Има може би една или две други, които наистина си вършат работата и се държат добре. А тези двете като почнат да вилнеят по групите (ако искат и тук да заповядат), като отиде на преглед някоя жена, която е писала критичен коментар към тях, който е получил хилещо се човече, наистина ли може да очаква, че ще бъде обслужена уважително и без ехидни нагли усмивчици? Защото във ФБ всички застават с името и снимката си, как да съм сигурна, че утре няма да чакам още повече заради нараненото его на една госпожица, която дори не си върши работата като хората?

Edit: 3108lvr, аз не съм ровила толкова изкъсо, проверих само двете администраторки дали не са от АГ регистратура. Явно и там са си техни хора и просто ще напусна групата.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 14:06 от Faerlina

# 3 117
  • София
Здравейте, има ли някой с пресни впечатления от доктор Велева?

# 3 118
Преди 4 години моето секцио беше при нея. Сега ужасно съжалявам, че пак не я избрах.
Тя е много много спокойна и хладнокръвно реагира на проблеми. Не прави проблеми на праздно място и много добре се отнася. Като човек е флегматична и спокойна.
Професионална е много.

Здравейте, има ли някой с пресни впечатления от доктор Велева?

# 3 119
  • София
Да, както и Франческа Димитрова, която също работи в болницата.
Писах до админа на групата, че има персонал там и че не се държат уважително, дали биха могли да ги отстранят, но все още нямам отговор.
Точно тя бърка редовно и списва пациенти на  лекари, които даже ги няма в отделението! Определено няма какво да ги стресне!

Общи условия

Активация на акаунт