Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 367
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 3 165
В неонатологията има ли кабинет за спешни прегледи? Знам, че има педиатричен, но там ли приемат и бебета?

# 3 166
В неонатологията има ли кабинет за спешни прегледи? Знам, че има педиатричен, но там ли приемат и бебета?
Колко малки бебета?
Ако е нещо спешно за сега веднага препоръчвам болница Здравето (трябва да звъннете предварително, но има дежурен педиатър) или болница България.
По принцип неонатолозите са отговорни до едномесечна коригирана възраст на бебето, след това са педиатрите. Или поне на мен това ми казаха.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 10:41 от Fairytale11

# 3 167
До 30ти ден преглеждат в неонатология - за спешни случаи без записан час от понеделник до неделя.
Детето ако има навършени вече 30 дни, трябва да заповядате при дежурен педиатър - събота и неделя в спешното, от понеделник до петък на партера в педиатрията.
Пак е без записан час, и в спешното, и на партера. Сега в почивните дни предполагам само в спешното има педиатър.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 09:34 от marinadp

# 3 168
Колко малки бебета?
Ако е нещо спешно за сега веднага препоръчвам болница Здравето (трябва да звъннете предварително, но има дежурен педиатър) или болница България.
По принцип неонатолозите са отговорни до едномесечна коригирана възраст на бебето, след това са педиатрите. Или поне на мен това ми казаха.
Редактирах, защото съм объркала болниците - болница България препоръчвам.

# 3 169
Може би вече е късно, имайки предвид, че постът е от 25ти, но все пак..може да е полезно и за друг, който чете.
Ако детето е родено в болницата, в епикризата му има вътрешен телефон на неонатология, на който може да се обадите.
На месец и малко моето бебе имаше нужда от спешен преглед и след като обиколихме няколко спешни кабинета без адекватна диагноза, отидохме в Токуда в спешното, а от там звъннаха в неонатология. Веднага прегледаха бебето (прегледът направиха в един от педиатричните кабинети на етажа), пуснаха кръвни и назначиха правилното лечение. Дори помолиха да им се обадя няколко пъти, за да са в течение всичко наред ли е.

# 3 170
Не знаех за това, но може би моето е голямо - почти на 3м. Пратиха ни в педиатричния кабинет, където имайте предвид, че е изключително натоварено и бебетата нямат никакво предимство.

# 3 171
Здравейте, във фейсбук групата са споделили за нови цени. Поствам тук.

# 3 172
Доста са вдигнали неонаталния пакет, а дали са добавили нещо ново към него?

# 3 173
  • София
Да, намръщени физиономии като им носиш бебето за смяна Simple Smile Лекарите са им на ниво обаче неонатологията вече не е.

# 3 174
На нас ни се наложи на 26 да отидем до спешен педиатричен кабинет- имаше адски много хора, Пт регистратура ни казаха да попитаме дали може да влезем без да чакаме понеже сме с бебе на 6м- педиатърката се съгласи, но чакащите- НЕ Simple Smile

# 3 175
Здравейте,

Потърсих, но не видях някой да е дал информация за въпроса ми.

От раждалите майки там на какъв график дават бебетата за кърмене?

Също в момента до къде пускат бащите? Има ли възможност да влязат в предродилна зала? Къде изчакват и кога могат да видят бебето?

# 3 176
  • София
На 3 часа дават бебето за слагане на гърда и после добавка.

# 3 177
Нова практика ли е бебето да не стои при майката?
Аз родих там през 2021 г. и ме попитаха дали искам да стои при мен, или при тях, като насърчаваха бебетата да са при майките. Не са ме ограничавали кога да кърмя.

# 3 178
Аз доколкото разбрах на лекциите, които се провеждат, майката казва дали иска да е при нея непрекъснато или да й го носят на 3 часа. И съответно ако реши да е при нея, сама трябва да си следи храненето, никой няма да влиза да й напомня Simple Smile
Аз родих там през 2021 г. и ме попитаха дали искам да стои при мен, или при тях, като насърчаваха бебетата да са при майките. Не са ме ограничавали кога да кърмя.

# 3 179
Аз доколкото разбрах на лекциите, които се провеждат, майката казва дали иска да е при нея непрекъснато или да й го носят на 3 часа. И съответно ако реши да е при нея, сама трябва да си следи храненето, никой няма да влиза да й напомня Simple Smile
Може ли повече информация за тези лекции?

Общи условия

Активация на акаунт