Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 284
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 3 255
Да, на мен даже ми я дадоха на втория ден, т.е. преди изписването Simple Smile

Здравейте,някой има ли представа дали все още дават подаръчна чанта при изписването?

# 3 256
  • София
Направо си е чанта 😆

# 3 257
  • София

Здравейте,някой има ли представа дали все още дават подаръчна чанта при изписването?
Какво съдържа?

# 3 258
Комплект дрехи с логото на Токуда - ропърче, боди с къс ръка, чорапки, ръкавички и шапка. Пакет от 20 и няколко памперса 1ка. Мостри на козметиката на Мустела, на козметиката на Хип плюс мостра на чая за кърмачки. Разни брошури с мостри залепени на тях както и една торбичка на Омнибиотик панда с разни други неща вътре. Това е по спомен 😊

Какво съдържа?

# 3 259
Явно не само за АГ има увеличение на цените, ами и за другите отделения.
Сервираха ми сега преглед при гастроентеролог 200 лв за лекар, даже не е хабилитирано лице - доц., проф....
Парите за нищо ги нямат, еййй..
Задължително било с ехограф да се направи, затова било 200, лекарката не преглеждала иначе ако не желая ехограф.
110 лв било за друг лекар на смяна (без ехо). Какво е това ехо за 90 лв не знам..

# 3 260
Дали ще има отлив при тези цени. Замислям се въобще дали да ходя пак там за раждане.

# 3 261
Декември месец родилното се пръскаше по шевовете.. онзи ден бях на контролен преглед след раждането и пред АГто беше отново фул макс и нямаше дори къде да се седне 😳

Дали ще има отлив при тези цени. Замислям се въобще дали да ходя пак там за раждане.

# 3 262
  • София
Не мисля.. поне не и в направление раждане и проследяване на бременност Simple Smile

# 3 263
Аз след като трябваше да чакам по 4 часа за женска консултация се отказах от токуда и отидох в друга частна болница. Липсва добра организация на часовете и сякаш не се поставя праг на записване на нови пациенти, а след това хората страдат да висят по коридорите с часове.  Не ме нападайте, изразявам мнение на база личен опит.

# 3 264
  • София
То може да липсва организация, но хората си чакат за лекаря Simple Smile Ако съм доволна от лекаря то ще го следвам, в която и да е болница. Не казвам, че всеки би чакал или, че е страхотна организацията им. Със сигурност и в другите болници не е цвете.

# 3 265
Напливът за някой лекари е твърде голям и като гледам пациенти не връщат. Отделно консултациите след раждане са като допълнителни часове.. което още повече натоварва графика, плюс извънредни, плюс някое непредвидено раждане и то стана тя каквато стана..

Аз за консултацията след раждане чаках час и половина и бях на косъм да си тръгна, защото бях с бебето и няма как да вися 3 часа както като бях бременна. Та няколко пъти ходих на регистратурата и от там ми казаха, че за консултация след раждане не могат да кажат колко ще чакам.. Аз им отговорих, че това не е сериозно и ако не вляза скоро, ще си тръгна просто и така Simple Smile Добре че се сетиха да звъннат на докторката и двете дами, които бяхме с колички и бебета успяхме да минем.

# 3 266
Сервираха ми сега преглед при гастроентеролог 200 лв за лекар, даже не е хабилитирано лице - доц., проф....
Задължително било с ехограф да се направи, затова било 200, лекарката не преглеждала иначе ако не желая ехограф.
110 лв било за друг лекар на смяна (без ехо). Какво е това ехо за 90 лв не знам..

Аз също бях очудена, след като се наложи да си заплатя прегледа за ЖК. Като си записвах час ми казаха, че цената на прегледа е 130лв. Оказа се, че в тази цена не е включен ехографа ..... и за него доплатих още 60лв. Честно казано не мога да си представя АГ преглед в частна болница, в която ще имате преглед, но без ехограф.

# 3 267

Аз също бях очудена, след като се наложи да си заплатя прегледа за ЖК. Като си записвах час ми казаха, че цената на прегледа е 130лв. Оказа се, че в тази цена не е включен ехографа ..... и за него доплатих още 60лв. Честно казано не мога да си представя АГ преглед в частна болница, в която ще имате преглед, но без ехограф.

Ехографът никога не е бил включен в първичния преглед. Просто повечето лекари имат тихо съгласие помежду си да не го въвеждат в амбулаторния лист, за да не ги таксуват на регистратура за него, защото те самите смятат, че не може при първичен преглед над 100 лева да не е включен ехографът. Ставала съм свидетел как акушерката на доц. Нашар идва до регистратура да се кара на момичетата, че е таксуван ехограф при такъв преглед и се обадиха на жената да се върне до болницата, за да ѝ възстановят сумата за ехографа (тогава беше 50 лева).

# 3 268

Ехографът никога не е бил включен в първичния преглед. Просто повечето лекари имат тихо съгласие помежду си да не го въвеждат в амбулаторния лист, за да не ги таксуват на регистратура за него, защото те самите смятат, че не може при първичен преглед над 100 лева да не е включен ехографът. Ставала съм свидетел как акушерката на доц. Нашар идва до регистратура да се кара на момичетата, че е таксуван ехограф при такъв преглед и се обадиха на жената да се върне до болницата, за да ѝ възстановят сумата за ехографа (тогава беше 50 лева).

Миналата седмица имах преглед и ехограф при Доц. Нашар (първи преглед при нея), и платих 160 лв. за всичко. Не знам дали вътре влиза ефографът или това е просто цената на прегледа при Доц. Нашар без да са ми таксували ехограф....

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:50 от milenahot

# 3 269
Долу вдясно на амбулаторния лист пише с кодове и с думи какво е правено. Ако си сверите амб. листове от първичен и вторичен преглед, ще видите кодовете за ехограф, цито и т.н. Това са нещата, които ориентират момичетата на регистратура какво да ни таксуват.

От декември имам преглед при доц. Марков - 195 лв. В амбулаторния лист не пише ехограф, само първичен преглед и платих само за прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт