Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 629
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 630
  • София
lollytea, violetK, a пускали ли сте някакви изследвания при тези първите лекари?

Съгласна съм с lollytea , аз направих тест на 1ви ден от закъснението, 3 дни по-късно отидох за установяване при напълно непознат лекар. Час при лекаря, който исках да ме следи си записах чак към 10та седмица. До тогава ходих още веднъж при първата лекарка за установяване на пулс и това беше!

# 631
Здравейте, по препоръка тук в темата, звъня предимно сутрин до 9 часа и винаги са вдигали. Успях да запиша час за ФМ при др Богданова за 26.11, но забравих да попитам дали могат да ми дадат запис от прегледа.
Та, някой знае ли дали в Токуда имат такава практика? Дали има шанс да се примоля за диск или да ми го запишат на флашка?

И друго, при кой лекар се следите по ЗК и доволни ли сте? От регистратура казаха, че мога да избирам между др Кирилова, др Колева, др Евтимова и др Живкова.
Вие коя бихте препоръчали?
Благодаря предварително!

Аз се следя успоредно по ЗК при Кирилова и платено при Атанасова.
За д-р Кирилова мога да кажа, че е добър и спокоен човек. Прегледите по ЗК не са нищо особено, а и тя е наясно, че се следя и при д-р Атанасова. Иначе ми пуска всички нужни излседвания, разпитва ме дали всичко е наред, при нужда поглежда бебето на ехограф. Като цяло съм доволна от нея!

# 632
_krisinka_ аз не съм си правила никакви изследвания при нея. Тя ми предписа само витамини за бременни. Вече, когато отидох при Апостолова към 10 г.с, тя ми поиска за второто посещение да и занеса около 15 различни изследвяния, като беше описала всичко в амбулаторния лист.

# 633
  • София
Благодаря VioletK!
_krisinka_ аз не съм си правила никакви изследвания при нея. Тя ми предписа само витамини за бременни. Вече, когато отидох при Апостолова към 10 г.с, тя ми поиска за второто посещение да и занеса около 15 различни изследвяния, като беше описала всичко в амбулаторния лист.

# 634
Към раждалите в последно време в болницата: при секцио колко нощувки се плащат? А при нормално раждане?
При условие, че всичко е наред при родилката!

# 635
За секцио - една преди операцията и 3 след. Нощувката в реанимацията не се плаща.

Към раждалите в последно време в болницата: при секцио колко нощувки се плащат? А при нормално раждане?

# 636
Някой, който е раждал секцио при Апостолова (не знам дали при всички е еднакво) може ли да сподели дали при приемането трябва да съм гладна и жадна? Ще ме приемат няколко дни преди самото секцио, така че ако искат кръв, би трябвало и следващата сутрин да могат да си я вземат и да направят изследванията.
Благодаря предварително

# 637
За секцио - една преди операцията и 3 след. Нощувката в реанимацията не се плаща.

Благодаря много за отговора!

# 638
  • София
Някой, който е раждал секцио при Апостолова (не знам дали при всички е еднакво) може ли да сподели дали при приемането трябва да съм гладна и жадна? Ще ме приемат няколко дни преди самото секцио, така че ако искат кръв, би трябвало и следващата сутрин да могат да си я вземат и да направят изследванията.
Благодаря предварително

Аз съм раждала, но спешно секцио при нея.

# 639
Момичета във вторник ще ходя за първи път в Токуда при д-р. Апостолова. И понеже никога не съм стъпвала в болницата ви моля за малко насоки. Като вляза на главната регистратура ли трябва да се регистрирам или някъде другаде? Като цяло всякакво инфо би ми било полезно.

# 640
Момичета във вторник ще ходя за първи път в Токуда при д-р. Апостолова. И понеже никога не съм стъпвала в болницата ви моля за малко насоки. Като вляза на главната регистратура ли трябва да се регистрирам или някъде другаде? Като цяло всякакво инфо би ми било полезно.
Качвате се директно на етаж 5. Там има регистратура, на която отивате и от там ще ви кажат и пред кой кабинет да изчакате.

# 641
А пускат ли придружител във фоайето?

# 642
Здравейте отново, момичета!
Минах на преглед при д-р Кючукова. Като цяло съм доволна. Разпита ме подробно, погледна бебето и с ехограф. Обясни ми какво и как, за когато тръгна да раждам. Спомена ми при изписването, че подаряват някаква чанта с неща за бебето, но не питах какво съдържа, а ми е любопитно. Някоя от Вас получила ли е такава чанта за бебето и какво има вътре 😅

# 643

По принцип бременните сме си сами на етаж 5, защото придружители не се допускат. Може да ви изпрати на етажа или да изчака някъде (много) отстрани, но се цели все пак пълно лимитиране на групите хора. В чакалнята разбира се не е препоръчително да има скупчване и със странични лица. Успех Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:18 от dее92

# 644
  • София
Не

Общи условия

Активация на акаунт