Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 681
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 660
Има ли майки, които водят бебоците на прегледи при неонатолог и ако да т- при кой и какви ся цените? Simple Smile))

# 661
  • София
Водя и до ден днешен дъщеря си при д-р Денева. За цена беше нещо от сорта на 80лв. Тя ни е както обичам да казвам за спешни случай. Другият човек на когото имам вяра е д-р Масларски, но той е в Сърдечно-съдовия център. И двамата я познават и са невероятни като отношение и преценка. Не се назначават излишно лекарства и изследвания.

# 662
  • София
Нашар и Атанасова не приемали нови до края на годината. Аз чух добри неща и за Апостолова.
Здравейте, момичета!

В начална бременност съм и все още се лутам в това кой специалист да избера за следене на бременността. Засега съм си записала час при д-р Анна Богданова в Оскар Клиник, но прочетох добри мнения и за д-р Сузана Нашар и Мария Атанасова.

Изключително ще съм благодарна, ако някоя се е следила при едн от трите да сподели мнение.

# 663
Подкрепям мнението за д-р Атанасова, прекрасна е, но за съжалание не приема нови пациенти до края на годината.

А дали в началото на следващата година ще имаме шанс за записване при нея?
Нямам информация, сигурно след Нова година от регистратура ще могат да кажат.

# 664
Атанасова си записва часове за след нова година. Записва на всяка нейна пациентка часове до края на бременността, тъй че ако искате час за след нова година се обадете още сега и го запишете. Тя определено си заслужава.

Може ли и за мен цени и препоръки за неонатолог? Имате ли мнения за др Константинова?

# 665
Аз водих моето бебе при Калайджиева миналата седмица .Цената на прегледа беше 95 лева .До тук съм доволна.Заведох го профилактично, понеже не съм от София и в моя град педиатрите по касата са пълна скръб.Мисля да си го водя веднъж месечно, за да съм спокойна.Прегледа беше подробен, отговори ми на всички въпроси и каза и за следващия път да си ги записвам и да я питам .Също така ми даде телефона си и каза, при проблем да и звъня.

# 666
Бърз въпрос към момичетата, раждали скоро в Токуда - медицински маски нужно ли е да си нося? Искат ли да сте с маска в отделението?

# 667
Бърз въпрос към момичетата, раждали скоро в Токуда - медицински маски нужно ли е да си нося? Искат ли да сте с маска в отделението?
Да, в родилно отделение се носят маски. Единствено в стаята ви ще може без.

# 668
А по време на раждането? Някъде четох, че е трябвало.

# 669
Мерси, значи ги слагам в багажа.

# 670
  • София
За нормално раждане ще е интересно как ще се напъва и то с маска на устата...

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 22:38 от I.R.

# 671
Мен ме вкараха с маска в операционната и там ми я свалиха, за да ми сложат кислород. Но докато ме подготвяха си бях с маска.

# 672
Здравейте, момичета!

В начална бременност съм и все още се лутам в това кой специалист да избера за следене на бременността. Засега съм си записала час при д-р Анна Богданова в Оскар Клиник, но прочетох добри мнения и за д-р Сузана Нашар и Мария Атанасова.

Изключително ще съм благодарна, ако някоя се е следила при едн от трите да сподели мнение.

Аз също се следя при д-р Атанасова и също с две ръце съм за нея! Невероятна е. И ако искате да бъдете при нея - наистина се опитайте да си запишете час за след нова година - не се знае кога ще има часове.

# 673
Аз уж имах маска ,но тя там някъде в родилна зала си остана. Никой не ме задължи или пък попита защо не съм с маска. И преди и по време на раждане. Единствено в родилно отделение, като отиваш при бебетата трябва да си с маска.

# 674
Да попитам момичетата, които скоро са раждали: дават ли бебето на майктаа през нощта? Съответно в двойна или единична стая?

Общи условия

Активация на акаунт