Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 816
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета, знаете ли какви документи трябва да нося в болницата преди планово секцио?
Имам една огромна папка с всякакви изследвания, прегледи и т.н. от бременността, нея има ли нужда да я взимам с мен?

На мен Атанасова ми каза да не взимам нищо освен ХИВ, Хепатит Б и Васерман от срока на бременността, като аз имах и подпечатан резултат от кръвна група, който също взех, макар че тя каза, че те си я проверяват на място.

Другото е направление номер 7 и обменна карта, които се предават на дежурния лекар при приемане.

# 391
didivid, благодаря ти!
А има ли нужда от копия от удостоверение за граждански брак, лична карта на таткото?

# 392
didivid, благодаря ти!
А има ли нужда от копия от удостоверение за граждански брак, лична карта на таткото?

Аз занесох да, копия от двете лични карти и копие от акта за брак. Дадох ги на жената след като се роди бебето, за да оформят документите. По принцип май може и да продиктуваш данните, но аз предпочетох да ги дам на хартия, да не вземат да ми сбъркат името в акта за раждане на детето. Grinning

# 393

Точно д-р Нашар силно се съмнявам да Ви върне.

Здравейте ,имам питане относно “записването,уговорката” за израждането от лекар в Токуда. Насочила съм се към д-р Нашар, при която имам час на 28.09. и ще ми бъде първата среща с нея. В 33г.с съм с висок риск от преждевременно раждане от 30г.с. Въпроса ми е дали е възможно да ми “откаже” или по някакъв начин да ме върне и да трябва да се преориентирам към друг израждащ лекар, като подчертавам ,че съм с постоянни предупредителни контракции, главичката на бебчето напира, а само шийката и магнезий държат положение… Благодаря предварително!

# 394
Здравейте, бъдещи мами. Живея във Великобритания, но планирам да довърша проследяването на бременността и да родя в България, по всяка вероятност ще се ориентирам към Аджибадем Сити Клиник. Кого бихте препоръчали за високорискова бременност - д-р Нашар или д-р Атанасова?

# 395
при който изобщо успеете да се запишете от тях двете . И двете не приемат нови пациенти

# 396
Аз препоръчвам и д-р Богданова. За д-р Атанасова знам, че до Нова година не заисва нови пациенти!

# 397
защо не я препоръчваш ?

# 398
Авторката пише, че препоръчва. (Аз лично се старая да прочета понякога мненията 2 пъти, за да не сгреша смисъла. 😊)

Новото отделение наистина е оборудвано чудесно. Единствено ми се струва леко мъничка чакалнята, когато има забавяния.

# 399
е аз уж 3 пъти прочетох но явно съм се объркала.

# 400
Здравейте ,  имате ли представа горе долу в колко часа се ходи за прием  в болницата (когато е планирано раждане) и в колко започват с изписванията ?  Мерси Simple Smile

# 401
За прием ми казаха към 10, до към 12 ми беше готов теста и всички документи и ме настаниха. И мен ме интересува изписването.

# 402
Изписването обичайно е след храненето в 13, но казаха, че ако искам по-рано трябва да питам и да се уговоря.

# 403
Изписването обичайно е след храненето в 13, но казаха, че ако искам по-рано трябва да питам и да се уговоря.

Зависи и колко бебета ще изписват в този ден, че заради Ковида гледат да няма струпване. При нас почнаха от 11 да изписват, а дори беше неделя. В крайна сметка моето изписване след 13 си стана към 14.30.

# 404
Ние бяхме 4 жени за изписване в събота и бяхме една след друга. Първата излезе към 13, аз към 13 и 15, по-натам предполагам също бързо са излезнали, защото роднините чакаха отвън на диванчетата.

Общи условия

Активация на акаунт