Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 383
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 3 075
Относно болничния съм в същата ситуация. Вчера от регистратурата ми казаха, че като отида на преглед ще ми го издадат с задна дата нямало проблем и се издаваш на момента. Все пак ми е малко под съмнение отговора, защото често са ме подвеждали, но така казаха.

# 3 076
Относно болничния съм в същата ситуация. Вчера от регистратурата ми казаха, че като отида на преглед ще ми го издадат с задна дата нямало проблем и се издаваш на момента. Все пак ми е малко под съмнение отговора, защото често са ме подвеждали, но така казаха.

Не се тревожете и моя го издадоха със задна дата. Няма как за бъдещ период, а иначе със задна дата не е проблем.

# 3 077
  • София
Момичета, къде намираха тази платформа за онлайн записване на час в Токуда? Никъде не намирам това в сайта…

# 3 078
От менюто “Онлайн услуги” -> “Запазете час за преглед” ето и линк, надявам с в да ви се отвори: https://acibademcityclinic.bg/tokuda/rezervirai-svoq-pregled.

Иначе за болничния - предварително няма да ви го издадат, мен ме накараха да отида няколко дни по-късно, или на датата на започване или след това Simple Smile 45 дневния ми започваше на 12-ти, аз бях на 14-ти на преглед и тогава ми го издадоха със задна дата.

А за присъствието на бащата - за раждането разбрах, че си остават мерките, колкото и да ми се иска ММ да бъде с мен. Но дочух че ако си в самостоятелна стая той ще може да идва на свиждане и дори да участва в приготовлението на тоалета на бебето. Ще попитам в понеделник дали наистина е така Simple Smile

# 3 079
Здравейте. В темата няма много мнения от родилките.

Бихте ли сполелили дали е топло в помещенията? Някой беше писал, че от някои прозорци духа в интензивното.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 19:33 от SlanteNSt

# 3 080
Да, топло е. Градусите на климатика вие си настройвате по стаите, както и степента. В общото помещение, където са бебетата, поддържат 26 градуса.

# 3 081

Бихте ли сполелили дали е топло в помещенията? Някой беше писал, че от някои прозорци духа в интенсивното.
Не казвам, че някой лъже, но на мен ми беше адски студено след секциото заради упойката ли, заради хормоните ли, не знам. И след други операции ми е било много студено и винаги съм треперела много. Освен това в интензивното не знам как са разбрали, че от прозореца духа при положение, че не можеш да станеш. На другите 4 момичета също им беше много студено първия ден, после и четирите казаха, ще им е добре.
Информацията ми е от преди година.

# 3 082
  • София

Бихте ли сполелили дали е топло в помещенията? Някой беше писал, че от някои прозорци духа в интенсивното.
Твърде топло мен ако питате…25 градуса беше при мен и постоянно отваряхме прозорците. Колкото до треперенето след секцио в реанимация, да нормално е. Слагат ви студени бутилки върху корема, което допълнително ме караше да ми е още по студено, но е за няколко часа. При нас нищо не е било отворено в реанимация и си беше топло.

# 3 083
Здравейте, някой има ли информация дали в момента ако си в самостоятелна стая допускат таткото да идва в стаята?

# 3 084
Аз раждах август месец секцио, най- горещите дни. Навън хората не излизаха заради жегата, аз след операцията с дълга жилетка и вълнени чорапи. Напълно нормално е да ви е студено след секциото, едва ли е от прозорците.

# 3 085
Здравейте какво ви е мнението за проф. Асен Николов и д-р Мариян Александров?

# 3 086
А те са специалисти по? Не се сещам да работят в Токуда.

# 3 087

Няма такива лекари в Сити Клиник - Лозенец, Младост и Околовръстен път. Може би бъркате темата.

# 3 088
Здравейте!  В 13 г.с и при ФМ се установи че имам ниска плацента. Моля за мнения за д-р Колева, тъй като пише че е специалист по високорискова бременност. Дали ще е подходяща за проследване на бременността?

# 3 089
Аз се следя при нея и съм изключително доволна, но май няма разочаровани от проследяващи лекари там Simple Smile аз съм с аборт, тромбофилии, Хашимото и какво ли още не и също се спрях на нея, защото се занимава с рискови бременности. Засега всичко върви много добре (20 седмица съм), дано така остане. Като цяло обаче ти си в по-ранна седмица и е рано да се каже, че плацентата ще си остане там. Моята също беше ниска, но се вдигна.

Общи условия

Активация на акаунт