Сърдечна дейност на плода

• 8 305
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Днес го видяхме сърчицето - в 8+3

# 16
Здравейте и при мен в 6гс не се видя пулс но лекарката ми обясни ,че заради късна овулация и нередовен цикъл не може да се уточни кога е било зачеването. На всички които се притесняват искам да кажа да имат търпение. Все пак сме хора, а не учебници по медицина и всичко ще е наред.

# 17
Здравейте момичета! В началото на 8г.с. съм и според вагиналния ехограф ембриона е 12мм. Дали е нормално да е толкова или е малко?

# 18
Здравейте днес бях на преглед казаха ми че съм 6 седмица  от бременността но само плоден сак няма имбрион докторката каза по добре да отида да го махнат защото имбрион щом няма в 6 седмица нямало и да се развие

# 19
Възможно е да е права лекарката, но най-добре идете на още едно мнение при друг лекар.
Аз бих изчакала седмица-две, за да проследя дали случайно не се отнася за късна овулация.

# 20
Свързах се с друг лекар който ми обясни да си пусна кръвен тест ЧХГ  за него не е нормално веднага да ме изпращат за махане на плода същото каза и той че има вероятност за късна овулация за това да не се вижда все още имбрион

# 21
Да, не е нормално, не бих ходила вече при другия лекар. Пуснете ЧХГ щом е казал, но отидете пак след няколко дни друг да ви прегледа. Не бих бързала да предприема крайни мерки все още.

# 22
След седмица отидете за второ мнение ако не се вижда пак нищо тогава е за махане.

# 23
  • Варна
Ако е късна овулация сакът не би ли трябвало да отговаря на по-ранна седмица? Поне жълтъчен мехур би трябвало да се вижда, ако не ембрион. Ако изглежда празен не знам дали има шанс да се развие нещо... Естествено винаги има вероятност първата лекарка да не е догледала, затова второ мнение е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт