Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 19

• 71 232
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Може и да не се нормализира. Но не заради препаратите, а заради възрастта.

# 406
  • София
Болница Аджъбадем Mаслак в Истанбул
Проф. Търаш ще проведе безплатни консултации с пациенти с репродуктивни проблеми в София (13.05) и Варна (14.05), организирани от Brenner Group

https://www.facebook.com/events/2099908496844174/

https://www.facebook.com/events/655749588855252/?ref=newsfeed

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 15:54 от pepita5

# 407
  • София
Здравейте момичета къде се изгубихте ?
Божее преди година 2 това беше най активната тема.
Стискайте  ми палци направих последния си трансфер и ако господ е решил да ми направи подарък за 46-тия ми РД ще бъде чудесно.
Аз не се отказах да се боря с мои Я до последно дано съдбата ме възнагради Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Успех желая на всички борещи се момичета Gift Heart

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 12:32 от pepita5

# 408
  • Пловдив
Желая късмет и успешен финал!
Мога ли да попитам фреш или ЗЕТ  е трансфера? ПИД правихте ли?
Аз след две стимулации така и не успях да стигна до трансфер. Първия път-едното спря на етап морула, а другото Е след ПИД се оказа с много хромозомни аномалии. При втората стимулация-3 зрели Я, 2 оплодени, едното спря развитие на 2ри ден, а другото Е спря развитие на 6 клетки. И сега се чудя не трябваше ли да искам фреш...
Здравейте момичета къде се изгубите ?
Стискайте  ми палци направих последния си трансфер и ако господ е решил да ми направи подарък за 46-тия ми РД ще бъде чудесно.
Аз не се отказах да се боря с мои Я до последно дано съдбата ме възнагради Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

# 409
Много стиснати палчета, Pepitaaaa🙏🏼🍀
И да се похвалиш на РД с + тест и хубаво чхг!

# 410
  • София
Devilche много благодаря миличка, дано се похваля още малко остана Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
То или ще имам подарък или не Stuck Out Tongue Winking Eye

mamajuli2 благодаря ти много Flowers Hibiscus
Аз съм със ЗЕТ трансфер на 2 3-дневни ембриончета едното е с много добро качество, а другото е със средно.
Не зная на колко си години, но след 44г. ембрионите не ги държат до 5-ти ден и не е желателно да им се прави ПИД, защото са много чувствителни и всяка външна намеса може да ги увреди освен ако има генетична обремененост в рода тогава е задължително да се направи.
Не зная защо, но турците броят 3 дни от изваждането на Я, а не 3 дни от оплождането. При мен 1-то ембрионче е замразено на ден 3, а другото е на 2,5 дни, защото по късно се оплоди. Попитах ги, защо не го изчакахте още половин ден, защото не трябвало да преминава 3 дни по добре било на 2,5 според техния опит за жени в напреднала възраст.
Когато ембриончетата спират развитие до ден 3 то проблема е в Я, но е желателно да си ЗЕТ защото могат да наместят хормоните ти ако са се разбъркали от стимулацията, ТСХ със сигурност ще е доста скочил трябва време всичко да си дойде на мястото и чак тогава да се направи .
Добре си направила, че не си поискала фреш.

# 411
Pepita, стискам ти палци и ти желая от сърце да получиш най-желания подарък Purple Heart

Аз съм в почивка преди четвърта стимулация. Имаше възможност да направим още на следващия месец след 3та, но прецених, че не съм готова психически и физически. Затова си даваме малко пауза. Кофти е тази надпревара с времето, но просто понякога усещам, че трябва да ударя паузата.

Здравейте момичета къде се изгубите ?
Стискайте  ми палци направих последния си трансфер и ако господ е решил да ми направи подарък за 46-тия ми РД ще бъде чудесно.

# 412
  • София
Благодаря ти скъпа Gift Heart
Добре си направила поне един цикъл си трябва организма да почине колкото и да ни претиска времето.
Поне ще отпочинеш и с нови сили ще продължиш напред Flowers Four Leaf Clover

# 413
Пепи, стискам палци и се моля с теб. Дано това е най-най-желания подарък и Съдбата и Бог са благосклонни към теб. Заслужаваме момичета след всички тези мъки да бъдем щастливи и обичащи майки. Аз направих в Надежда оперативно хистеро за премахване на миома, която ми дойде като гръм от ясно небе, на контролния имах 5-6 антрални и много приятно се изненадах, бях точно след леко прекаран ковид. Исках да направя още една стимулация в Турция, тъй като заповедта в Надежда ми изтече от чакане и мотане, но два месеца подред се представям много много зле. 1-2 антрални, какво ми стана така рязко и доктора няма обяснение.

# 414
  • София
Пепи, стискам палци с всички ръце, крака и от все ❤️❤️❤️! 🌻 🌻 🌻

# 415
Стиснати палчета и от мен, Пепита!
Аз реших, че съм изпуснала някоя нова тема Grinning

# 416
Пепи, стискам ти всички възможни палчета. Да имаш най-желаните подарък и да повлечеш крак в тази тема💞
Девилче, успех и на теб, ще успееш този път, сигурна съм. Късмет момичета ♥️♥️♥️

# 417
Пепи, стискам ти всички възможни палчета. Да имаш най-желаните подарък и да повлечеш крак в тази тема💞
Девилче, успех и на теб, ще успееш този път, сигурна съм. Късмет момичета ♥♥♥
Благодаря ти от ❤❤❤ Чул те Господ!

# 418
Pepita, палчета и от мен. Нека получиш най-хубавия подарък за ЧРД. Flowers Four Leaf Clover
Аз мога да се "похваля" с ЧХГ 37 след трансфер през февруари, което разбира се тръгна в посока надолу. Вероятна аденомиоза, заради която скоро нов трансфер няма да видя и МЦ, който не е идвал от 02.04., когато излязох и положителна за Ковид. Stuck Out Tongue Winking Eye Въобще, по-зле работата не е била. Но каквото, такова. Blush
Дано всички вие да имате по-голям късмет от мен. Пожелавам ви го от сърце. HeartFlowers Four Leaf Clover

# 419
  • София
Момичета много благодаря на всички за подкрепата и стиснатите палчета Gift Heart
Нека съдбата се смили над всички ни и най накрая всяка от нас да сбъдне мечтата си като подарък за всичките мъки през които преминахме Hands Pray Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт