Спирала за мигли - тема №21

• 55 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Станислава, ето Телескопика и при мен. Нямам обаче око без спирала под ръка в момента 😊
Скрит текст:
.                 Това telescopic black или carbon black e?
Black brown е тази, но на снимката е излязла по-тъмна. Карбон не е. По-светла е на живо.

# 496
  • София
Поръчах си я преди 1г горе долу.... По спомен не бях бременна още а сега бебо е на 9м 😊та такава гадна спирала не бях срещала
Буржоата за която писах по назад е 1000000 пъти по добра
Пробвах и мостра от съфорумка 20 лв мисля че беше. Алеле още по голям ужас...... И понеже ми беше влезнала мухата за серум на ЕЛ,(извинявайте че сменям темата) та пак една съфорумка ме светна,, Не давай луди пари за бутилчица с надпис на известна фирма "

# 497
Calabria, аз винаги ги "спасявам" с капки за очи.

# 498
Здравейте! Ще ми препоръчате ли спирала, която, ами, почти няма ефект, т.е. съвсем леко подчертава миглите? Моите са извити и достатъчно дълги и гъсти (за моя вкус), ще ми се да са една идея по-тъмни и ''плътни''. Досега почти не съм ползвала спирали, защото просто не намирам, каквото искам, идват ми все 'в повече' като ефект и хвърлям след проба.

# 499
При мен такава спирала е Lancome Idole

Здравейте! Ще ми препоръчате ли спирала, която, ами, почти няма ефект, т.е. съвсем леко подчертава миглите? Моите са извити и достатъчно дълги и гъсти (за моя вкус), ще ми се да са една идея по-тъмни и ''плътни''. Досега почти не съм ползвала спирали, защото просто не намирам, каквото искам, идват ми все 'в повече' като ефект и хвърлям след проба.

# 500
Такава никаква на мен ми се видя на Ланком Идол. Даже я хвърлих. Все едно крем за ръце имах на миглите си. Моите мигли са с дебел косъм и дълги и ми трябва нещо напояващо и по-течно. А тази на Ланком беше пълна противоположност. Ако има травъл размери по-добре си вземи такава да пробваш. Може и на теб да не ти хареса.

# 501
Lancome idole има малка опаковка в Дъглас. И при мен е супер естествен ефекта, но пък това ми харесва. И изпбщо не слепва. На мен ми е една от любимите.

# 502
Благодаря ви, ще я пробвам Relieved

# 503
Също на Ланком Ле 8.

# 504
Ето тази е супер. Има мини в Нотино. Аз съм много доволна. Не се рони, извива,  дава плътност.

# 505
На Trеnd it up имам спирала. Мъничка е, нещо като slim mascara  мисля, че се води. Точно естествен ефект придава, четчицата е малка и тънка.

# 506
Привет, ползвате ли основа за мигли? Харесва ли ви ефекта? Коя е вашата любима? В момента ползвам тази на Origins и се оказа, че за мен този продукт работи много добре и кара иначе за нищо не ставащи спирали, да изглеждат много добре. Искам да разнообразя, затова търся препоръка.

# 507
Привет, ползвате ли основа за мигли? Харесва ли ви ефекта? Коя е вашата любима? В момента ползвам тази на Origins и се оказа, че за мен този продукт работи много добре и кара иначе за нищо не ставащи спирали, да изглеждат много добре. Искам да разнообразя, затова търся препоръка.
Привет, откакто използвам база за мигли, те изглеждат много по-дълги и подредени (по принцип съм с мигли на гълъб, стимулирани с Бонилаш). Много съм доволна от базата на Есенс, имам на Ланком, която четка не ми допада особено. Имам и на Дъглас, с малко неудобна четка, но върши работа. Имам неотворена на KVD, да видим тя как ще се държи (ако някой е ползвал нея, моля за мнение). Абсолютен фаворит ми е на Есенс, единствен минус е, че не изсъхва до черно като тази на Ланком. Blush

# 508
Какво означава "мигли на гълъб"?🙂

# 509
Много къси и неподредени:blush:
Забравих да спомена, че базата на Есенс се разбира с всяка една спирала.

Общи условия

Активация на акаунт