Спирала за мигли - тема №21

• 55 474
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
И спиралите на Ланком не се размазват.

# 481
https://chantecaille.com/collections/eye-liners/products/faux-ci … nt=32948908359776

Интересува ме мнение за тази спирала, ако някоя от Вас е ползвала - заслужава ли си цената, и къде може да се закупи от Европа?
м.Септември ще бъда в Рим, там дали ще мога да я открия, пише че се произвежда в Италия?
В Рим се предлага в Rinascente, там има и други благинки, които заслужават проба.

# 482
Препоръчайте ми,моля,спирала,която не се размазва. Пробвала съм едно 80% от спиралите на пазара във всички ценови класове и лятото всииичко ми се размазва,включително и водоустойчивите такива. Задължително нанасям основа на Диор под всяка спирала. Последните ми покупки за зелената принцеса на Есънс. Яко слепва,рони се и се размазва и после няма махане. Ако мислите,че е някакъв оксиморон,това,че хем се размазва,хем се маха трудно,прави сте,така е. Но факт.
Другата е на МАС Haute & Naughty. Познахте,също ми се размазва под окото.
Пробвах с пудра. Не работи. Кожата ми не е мазна. Явно жегата прецаква нещата.
Бих била благодарна на всякакви съвети. 😊

# 483
Зелената принцеса на Есънс след базата на същата марка ми издържа в жегите по цял ден без проблем.явно при всеки е различно…каквото и да се препоръча,е много субективно…

# 484
Смени спиралите! Аз не помня да ми се е размазвала спирала - и от по-високия клас, и от средния, че дори евтините цветни на Голдън Роуз  не мърдат, а ги нося ежедневно от 7 до минимум 20 ч. Последно си бях взела от Лили на Буржоа с въртящата четка - ами "топ" е! ☺️

# 485
Препоръчайте ми,моля,спирала,която не се размазва. Пробвала съм едно 80% от спиралите на пазара във всички ценови класове и лятото всииичко ми се размазва,включително и водоустойчивите такива.

Oпитайте спирали от типа "Tubing Mascara"  (аз съм имала Blinc и Kevyn Aucoin)
https://www.allure.com/gallery/best-tubing-mascaras
https://www.makeup.com/product-and-reviews/mascara/best-drugstore-tubing-mascaras
https://www.stylecraze.com/articles/best-drugstore-tubing-mascara/

# 486
На Джефри е добра тубинг, която се намира в България

# 487
  • Асеновград
При мен единствената която не се размазва е на мейбълин снапскара! Топ попадение! Тествана е в египетската жега и щом там не се размаза...

# 488
  • София
... Явно жегата прецаква нещата.
Бих била благодарна на всякакви съвети. 😊
При мен се оказа, че размазването е заради околоочния крем.

# 489
А какво ви е мнението за базата за мигли на есенс? Струва ли си изобщо. Защото искам да ми прави по обемни миглите към допълнение със спиралата. Преди ползвах на евелин, но нещо не се спогаждаше със спиралите ми сякаш ги слепваше. Може да е било и моя грешка. На есенс изчаквате хубаво да засъхне и така ли нанасяте за тези които ползват?

# 490
Базата на Есенс при мен върши наистина чудеса (аз съм с къси мигли, които “удължавам” с Бонилаш). Имам и база на Ланком, от която не съм очарована. Изчаквам тази на Есенс да изсъхне 2-3 минутки. Имам и на KVD и Дъглас, но още не съм ги използвала. Единственият минус на тази на Есенс е, че миглите остават бели, докато тази на Ланком-изсъхва до черно. При мен на Ланком малко ги слепва, докато тази на Есенс наистина ги извива и подготвя за спиралата. Хубав уикенд!:hugs:

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 15:29 от Galya_Dimitrova

# 491
Да, и при мен базата на Ланком не е нищо особено, макар, че онзи ден се бях замислила дали да не и дам още един шанс като и сложа четка от базата на Смашбокс, която за мен е най-сполучливата и добра четка за база евър. Показвам каква симбиоза от четка и гребен за разресване на миглите са направили - с години съм я купувала заради тази четка!

PS Всякакви бази за мигли аз не чакам да съхнат сериозно никога. Нанасям база на 2-те очи, продължавам веднага със спиралата. За мен работи, не зная дали е "правилно"

PS Ето тази кака сравнява Диора със Смашбокс и Есенс (базите)
https://hellogiggles.com/beauty/lash-primer-review/

PS
При мен единствената която не се размазва е на мейбълин снапскара! Топ попадение!
Да, и тя е тубинг спирала.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 15:22 от Agent Provocateur

# 492
Днес се ядосах и метнах ланкомското нещо Ле 8 в кофата. Не стига, че нищо не прави, ами става на топчета. То всъщност само това прави. То хубаво лека спирала, ама тя не може да ми покрие целия косъм пък моите мигли са извити, прилично дълги и гъсти, съвсем малко им трябва. Какво става с тия спирали всичките едни сухи, сухи… Черна точка Ланком, чер-на! Rage

# 493
Станислава, ето Телескопика и при мен. Нямам обаче око без спирала под ръка в момента 😊
Скрит текст:
.                 Това telescopic black или carbon black e?

# 494
А на мен ми идва да изхвърля последната на Диор с извита четка-суха,за 1 месец 4-5 пъти ползване…идея мога ли да я разредя с нещо преди да иде в коша?

Общи условия

Активация на акаунт