Спирала за мигли - тема №21

• 55 461
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Най-добрата база за мигли, която съм ползвала - спряната на Marc Jacobs.
Най-хубавата четка - Smashbox.
Полуприлични и съввсем нелоши - NYX, Milk и Lancome.

На примависта за тези се сещам...

# 511
  • някъде под слънцето...
Говори ми, Агент....
Пробождаш ме в сърцето с Марк Джейкъбс , Живанши го замести, но....запасите ми свършват....а не съм намерила заместител
.

# 512
Основата за мигли на Есенс има ли я във физически магазини?

# 513
В ДМ я има.
Не е лоша,удължава миглите и придава лека плътност но, това че остава бяла дори като изсъхне на мен не ми харесва.На изкуствена светлина черната спирала нанесена отгоре изглежда синкава.

# 514
Взех преди малко и аз основата за мигли на Есенс и естествено веднага я пробвах. На едното око със спиралата, която ми харесва стана уау ефекта. На другото с Max factor - Masterpiece max, която За нищо не става (поне за мен), ами доста добре. Но първо сложих един слой спирала, след това основа и наново спирала за да се получи и да мога да я изразходя.

# 515
Търся спирала с wow ефект от дрогерията. Искам този ефект да се постига с най-много 2 слоя. И редовните неща - да не се рони и размазва.
До сега бях с Maybelline Lash lift, която е точно това, което описах, но хубав обем постигам с 3 слоя, което отнема време, а такова невинаги имам.

# 516
Търся спирала с wow ефект от дрогерията. Искам този ефект да се постига с най-много 2 слоя. И редовните неща - да не се рони и размазва.
До сега бях с Maybelline Lash lift, която е точно това, което описах, но хубав обем постигам с 3 слоя, което отнема време, а такова невинаги имам.

В друга тема, когато търсех ми препоръчаха на L'Orèal Unlimited, едно нанасяне, просто невероятна. Заслужава си парите. Взех я за 28лв от Лили, има я и я ДМ.

# 517
  • София
Аз също харесвах много основата на Марк Джейкъбс, та ако някой попадне на нещо подобно да сподели, моля. 🙂 Като изключим нея най-добрата основа за мойте мигли си остава максимайзера на Диор, не оставам без него. Пробвала съм и дрогерийни и висок клас и все не ми харесват.

# 518
  • При децата ми
В момента ползвам базата на "Голден роуз". Ето тази:

Добре се справя, но базата на "Тренд ит ъп" ми хареса повече. Следващият път ще взема тази на "Есенс".

Похвалвам тази спирала на Catrice:

Подрежда, извива и разресва добре миглите.

# 519
Сигурна съм, че съм я хвалила и преди, но искам пак да погваля Max Factor Divine Lashes. Много ми харесва - прави добър обем, не слепва, не се рони, не се размазва, лесно се сваля и държи извивка. Изобщо удря в земята всичко от високия клас, което съм ползвала освен, може би USL The Curler, която е моят абсолютен фаворит.

И да попитам - какъв черен молив, но не каял бихте препоръчали? Ползвах автоматичния лайнър на Буржоа, но е спрян и търся заместител.

# 520
  • София
Това е намалената в ДМ катрис-ка спирала.  Като за пет лева - толкова.
Не дразни, не се размазва, за чистенето като че ли също няма драма.
Скрит текст:

# 521
Момичета, имате ли предложение за хубава спирала на Bourjois?

# 522
  • София
Момичета, имате ли предложение за хубава спирала на Bourjois?
С въртяща четка (жълатата)

# 523
Това ли е спиралата?

# 524
Майка ми иска бюджетна спирала на Голдън роуз...Розовата не иска заради четката. Та зелена, жълта или оранжева? Една зелена си взе и и' хареса четката. Но се чуди дали да вземе още една (за резерва) зелена или да пробва с жълта или оранжева...🙂🤔

Общи условия

Активация на акаунт