Спирала за мигли - тема №21

• 54 840
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Да си запази четката тогава и да си я ползва с други спирали.Аз често така правя.Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 12:32 от ДХ3

# 526
Не са хубиви тези спирали. Поне по моя опит (жълтата) не струват.
Препоръчвам като бюджетен вариант лилавата на Катрис - all around май се казваше.

# 527
Tя е решила, че още една ГР ще си купува, чуди се коя.🙂 По принцип няма големи изисквания за спиралите, та купува според цената. Розовата не я хареса заради четката- от едната страна е като гребенче, което на нея не и' беше удобно.
Ще погледнем и Есенс.🙂

# 528
  • София
Оранжевата спирала на Голдън Роуз взимах и много приятно бях изненадана. Купих я по препоръка или тука в тая тема или в някоя от съседните

# 529
# 530
Жълтата не я препоръчвам, голямо мазало прави.
Доста е течна. Гърлото е прекалено широко и не обира излишния туш от четката (който е много). Отделно и се размазваше през деня, а по принцип нямам такъв проблем с никоя спирала.

# 531
Аз имам подарък от колежка, ето тази:

Да я отварям ли или да я преподарявам? Никога не съм ползвала спирали на Clarins!

# 532
Хареса си на Есенс една спирала за обем. С доста тлъста четка и цена около 5 лв.

# 533
Tя е решила, че още една ГР ще си купува, чуди се коя.🙂 По принцип няма големи изисквания за спиралите, та купува според цената. Розовата не я хареса заради четката- от едната страна е като гребенче, което на нея не и' беше удобно.
Ще погледнем и Есенс.🙂

Всички съм пробвала, някои по няколко пъти без розово-лилавата. Най-много съм повтаряла жълтата, сега си взех и оранжевата отново, за да си я припомня. Зависи от миглите, на всеки различно стои. За мен жълтата е много добра, особено за четирите лева, на които до скоро я купувах.

# 534
  • Sunshine state
Преди да се преместим в САЩ, ползвах само жълтата на Голдън Роуз и бях много доволна от нея. Не знам дали са я променили, но тогава не оставах без нея.

# 535
Cabоchard, за жълтата на ГР ли говориш?🙂 Аз съм имала и от четирите цвята на ГР и бях доволна от всичките- явно е и до мигли. Оранжевата много я харесвах.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 01:36 от dolce miele

# 536
Cabоchard, за жълтата на ГР ли говориш?🙂 Аз съм имала и от четирите цвята на
Да, да, точно за цветната серия на Голдън Роуз говоря. Преди няколко дни пак си поднових жълтата, както и оранжевата за припомняне. Simple Smile

# 537
  • някъде под слънцето...
Agent,
И на мен ми бяха подарули две спирали на бранда.
Така си стояха. неразпечатани Прпеподарих едната на колежка и  на нейните мигли беше супер.
Реших да се прежаля и отворих другата.Рова предибгодина .Хареса ми.Но така и не поврорих, въпреки, че често излизат оферти.
Явно мам някакви предубеждения към марката, а и единствената, спирала, която съм купила през това време  е зараси лилавия цвят.
Проблема е, че имам доста неотворени наличности и ако не ги ползвам , ще изсъхнат.

# 538
Аз имам подарък от колежка, ето тази:

Да я отварям ли или да я преподарявам? Никога не съм ползвала спирали на Clarins!
Тествай си я, нали ти е подарък. То никога не знаеш кое ще е твоето.

# 539
Относно цветните спирали на ГР- оранжевата дълги години ми беше фаворит. Розовата също не е зле, с жълтата не се спогодих, а зелената не съм тествала.
Зарязах ги, защото са много сухи, дори и нови , се налага да им добавям нещо, за да се разреди туша.
Преминах на Принцесата на Есенс, малко по- скъпа, но нямам проблеми с нея.

Общи условия

Активация на акаунт