Спирала за мигли - тема №21

• 54 819
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Agent, тази спирала е невероятна, поне за моите мигли. Винаги я имам в наличност.

Същото мога да кажа и за Lash curler YSL- единствената спирала, която прави миглите ми невероятно дълги и извити.

Вчера купих новата Lash clash пак на YSL, и първото ми впечатление е за наистина впечатляващ обем с едно нанасяне, без да слепва миглите. Трябва да мине поне седмица, за да натрупам впечатления, но за момента е ок.

# 541
Agent, тази спирала е невероятна, поне за моите мигли. Винаги я имам в наличност.

Същото мога да кажа и за Lash curler YSL- единствената спирала, която прави миглите ми невероятно дълги и извити.
Mерси, Smartie § девойки! Наистина е субективно и 80% до мигли.

Не издържах на любопитството и я намазах снощи - на първо четене доста добре, особено върху праймър. Разбира се, давам си сметка, че ще и трябва седмица да се доразработи, но много подредени мигли от един слой, без да са драматични, но не са и скучни. Ще пиша пак с повече впечатления.

Някак си цял живот съм заобикаляла този бранд, няма спомен не само спирала, а каквото и да е да съм купувала или тествала тяхно. Вярно, че по едно време бойкотирах французите, но грим ползвам едно 30 год вече.

# 542
Супер впечатлена съм от тази, щерката си я беше купила, супер сполучлив евтинджос:

И абсолютно разочарована от тази, тя пък и 5 пари не струва:

# 543
Clarins правят хубави спирали, но и аз не ги купувам в редовен размер, а ползвам подаръците към покупки за тяло - има няколко продукта от които съм много доволна и купувам редовно.

# 544
И абсолютно разочарована от тази, тя пък и 5 пари не струва:

Ти може да си разочарована, но на мен ми е любимата спирала и купувам не знам коя поредна опаковка.
Преди нея ползвах Мейбълин, но тази ми харесва много повече.

# 545
Някоя от вас ползвала ли е Sumptuous extreme на EL. Поръчах си един подаръчен сет заради другите неща в него но така или иначе скоро ще имам нужда от нова спирала.

# 546
Аз и не ми харесва.Но е хвалена.

# 547
На YSL спиралите са ми любими. Никога не оставам без The Curler, но за съжаление Lash Clash и Volume effet faux cils ми се размазват. Иначе и двете са разкошни.

Lash revival на Max Factor и на мен много ми харесва, но много бързо изсъхва.

# 548
  • Street of Dreams
Iseis, тъкмо я обмислях като следваща

Още един глас против въпросната на EL, никак не ми харесва.

Това лято съм с Lash sensational и съм разочарована както никога. Използвах я вече десетина пъти и още е толкова  течна - не оформя, нито подрежда. Не знам на какви се дължи и дали съм взела някаква специална разновидност.

# 549
  • Sunshine state
И аз напоследък съм разочарована от Лаш Сенсeйшънъл - прекалено течна ми е нещо и минах на Лаш Парадайз, супер е. Снимката е след 17ч полет и престой по летища и тн. Нито се размаза, нито се рони.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 01:28 от Pupitka

# 550
  • София
И аз негативен опит това лято с Lash sensational - преди толкова пъти съм я взимала и ми правеше миглите супер, а тоя път много течна и слепваше ми ги и постоянно отпечатъци по горните клепачи. Накрая спрях да я ползвам и я хвърлих пълна.
Под въздействието на разговора за евтините цветни Голдън Роуз, взех днес за проба зелената да тествам.

# 551
Някоя от вас ползвала ли е Sumptuous extreme на EL. Поръчах си един подаръчен сет заради другите неща в него но така или иначе скоро ще имам нужда от нова спирала.

И аз я имам и далеч не я намирам толкова лоша, колкото я спрягат тук в темата. Вярно, че четката е ужасно голяма, но и ние не сме вчерашни и сме мазали спирали със всякакви четки и сме лекували всякакви твърде течни формули. Аз я нося върху праймър, като 70% от другите ми спирали. Сама по себе си не докарва "фейк мигли", но ако държите и това е постижимо с подходящия праймър.

PS В този ред на мисли Lancome Monsieur Big и Definicils са ми доста по-неприятни от EL Sumptions Extreme, особено Definicils. С нея нЕмам нерви да се разправям и да и бая!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:43 от Agent Provocateur

# 552
Праймърът на Голдън роуз изсъхва ли до прозрачност? Т.е. предполагам, че е бял цвят в опаковката и се чудех дали такъв си остава...🤔

# 553

И аз я имам и далеч не я намирам толкова лоша, колкото я спрягат тук в темата. Вярно, че четката е ужасно голяма, но и ние не сме вчерашни и сме мазали спирали със всякакви четки и сме лекували всякакви твърде течни формули. Аз я нося върху праймър, като 70% от другите ми спирали. Сама по себе си не докарва "фейк мигли", но ако държите и това е постижимо с подходящия праймър.

PS В този ред на мисли Lancome Monsieur Big и Definicils са ми доста по-неприятни от EL Sumptions Extreme, особено Definicils. С нея нЕмам нерви да се разправям и да и бая!
И аз я харесвам. Интересното при тази спирала е, че се разносва много добре през деня. При нанасяне не е нещо уау, но след час изглежда много добре. Но ми люти на очите.

# 554
До сега в живота си съм ползвала само 1 праймър и въобще не ми изсъхна до прозрачност. Така ли става по принцип? За мен това ще е новина.
Тогава това беше една спирала на Буржоа и праймъра си остана бял и самата спирала едвам го покри, дори не успя. Беше си катастрофа и неуспешен опит от всякъде. От тогава не съм купувала праймър и не съм си и мислила да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт