Спирала за мигли - тема №21

• 54 856
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
До сега в живота си съм ползвала само 1 праймър и въобще не ми изсъхна до прозрачност. Така ли става по принцип? За мен това ще е новина.
Тогава това беше една спирала на Буржоа и праймъра си остана бял и самата спирала едвам го покри, дори не успя. Беше си катастрофа и неуспешен опит от всякъде. От тогава не съм купувала праймър и не съм си и мислила да купувам.
Аз имам на Ланком и изсъхва, не остава бяло. Имам на Есенс и Дъглас, те остават бели, но спиралата ги покрива напълно. Тази на Есенс засега ми е любимец (моите мигли са доста къси).

# 556
  • някъде под слънцето...
Зависи от праймъра.
Любим на Марк Джейкъбс беше с телесен цвят.
На КVD e  тъмно сив,  на Есте , черен , а на Ревиталаш, син.
В момента ползвам един който е две в едно, нощна серум вечерна грижа  и за деня праймър, който е безцветен

# 557
Колкото и да ми е трудно ще се сдържа да не отварям спиралата на ЕЛ, защото ползвам друга в момента и да не съхне само. Но признавам, че след всички коментари ми стана много интересно 😂

Аз много страдам, защото Matstack адски много ми се размзва. И не мога да си обясня защо. А ефекта от нея е страхотен, прави страхотни мигли, но след два часа всичко в околоочната зона е в спирала…
Ако пробвам с праймър дали има шанс да е по-добре?

# 558
Добре де, мили мои, като кажете "не отварям, че да не съхне" почва да ме гложди по кой закон на физиката таз спирала ще съхне, ако си я затворите след първото отваряне Wink Виж, като кажете "не отварям, че да не и вкарам бактерии и да не почне да тече срока на годност след отваряне"  ми е по-логично, макар, че лично на мен не ми се е случвало отворена, но неизползвана спирала хоп да се развали след 6 или 9 месеца. Не казвам, че не е възможно, а само, че на мен не ми се е случвало. Просто аз съм ужасно любопитна и ги отварям често веднага след купуване.

А от един продукт да си извадиш генерално заключение за целия клас продукти също не е добра идея.

Джули, не разбрах точно коя спирала ти се размазва, но почвай ден след ден да сменяш само по един фактор в грижата и грима на очите си. Смени крема за очи, после базата за сенки, дегримьора си, серума си за мигли, етц. На принципа на елиминацията ще разбереш. А онлайн ревютата на тази конкретно спирала споменават ли размазване?

С праймър има шанс да е по-добре.

PS Имах веднъж черен праймър, опитвам се да се сетя на кой беше, чe по-калпав праймър не съм имала никога!
Сетих се, на Laura Geller!

PS А ето този "даващ обем праймър" не само дава чудовищен обем, но остава бял, та се налага да се поизпотиш докато го покриеш с 2-3 слоя спирала и резултатът е Лайза Минели в Кабаре Wink

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 23:29 от Agent Provocateur

# 559
А може ли бял праймър да се оцвети в сиво поне и как, ако да?😃
Lale Lili, тук прочетох, че някои праймъри изсъхват до прозрачност или поне до по-малко контрастен с миглите цвят. Явно има и не само бели праймъри- сиви, сини, черни...🙂
Май ще се насоча към този на Есенс. Праймърите подхранват ли миглите или имат само функция да подобряват вида на миглите преди нанасяне на спиралата?🙂🤔

# 560
На мен праймърът на Евелин ми харесва, белият със зелена капачка.Не стои бял на миглите като засъхне.

# 561
Може ли снимка? А колко струва и откъде го купуваш, за да го видя?🙂

# 562

От ДМ или Лили.

# 563
Ами след отваряне вече е влязъл въздух вътре, нормално да съхне. Лошото е, че тя си съхне и без отваряне. Напоследък имам такъв проблем с по-високия клас спирали, купени от различни места - застояли са.

# 564
  • някъде под слънцето...
Отговора на въпроса дали праймърите са и грижа за мигли е  сред характеристиките на продукта.
Примерно, за любим на Живанши си пише , че може да се използва и за нощна грижа.
За Ревиталаш се твърдеше че също укрепва миглите.

Агент, на мен ми се е случвало забравена  запечатана спирала на Диор(подарък,  защото не съм им фен) да изсъхне тотално.
В смисъл, напълно суха...
От тогава това, кояро не отворя за година , раздавам, поне някой да го ползва.

В момента ползвам този, кото е прозрачен, но той е по скоро грижа за миглите ,
https://www.vitry.com/es/produit/tonicils-pro-expert-serum-2-en-1/
после  слагам този  черен праймър на Есте
https://www.primor.eu/estee-lauder/46602-little-black-primer-pre … tUQxoCFloQAvD_BwE
 и накрая за глезотия лилава  спирала на  Расиан .
Резултата е извири  дълги разделени мигли, без драма.
За вечернонизлизане използвам прамъра на Живанши, но вече не се намира по наашите ширини, а запасисите свършват, така, че съм в търсене на нов.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 08:58 от sl

# 565
Агент, това е въпросната спирала която ми се размазва

Тук във форума всички споделят че са много доволни и нямат такива проблеми, имаше обаче и ревюта на тази спирала които и други твърдят че се размазва.
Може и да е от околоочната ми грижа не знам, ще пробвам различни начини защото ефекта много ми харесва и искам да се разберем.

# 566
Агент, на мен ми се е случвало забравена запечатана спирала на Диор (подарък,  защото не съм им фен) да изсъхне тотално.
В смисъл, напълно суха...
От тогава това, която не отворя за година , раздавам, поне някой да го ползва.

Т.е. ако има в състава достатъчно летливи съставки тя ще си съхне дори да не сме я докоснали и си седи девствена и запечатана Simple Smile
Продължавам да си отварям спиралите! Така и така съхнат!

PS Последните дни съм рядко кисела, цинична и саркастична, но си замина от рак позната на 39 год, майка на две деца и не успявам да се отърся от горчивия вкус в устата. Ще ми простите някоя и друга заядлива забележка.

# 567
Агент, съжалявам.😥
Скрит текст:
Преди няколко дни и аз научих, че е починала позната на почти същата възраст...  
Аз отварям повечето спирали от любопитство.🙂 Единствено държа запечатани резервните опаковки от спирали, които харесвам и използвам. Т.е. такива, които знам какви са.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 15:44 от dolce miele

# 568
Съжалявам за загубата ви, момичета.И малко извън темата искам да апелирам да ходите редовно на профилактични прегледи: гинеколог, мамолог, вътрешни болести/гастро, на ендокринолог,на очен лекар, да си пускате кръвни изследвания.❤

# 569
Мерси за разбирането, Долче! И от мен имаш същото и голямо гуш! Hug
ДХ3 Hug

Тук във форума всички споделят че са много доволни и нямат такива проблеми, имаше обаче и ревюта на тази спирала които и други твърдят че се размазва.
https://www.ulta.com/p/macstack-mascara-superstack-pimprod2031547
^^^ Хвърлих един поглед на ревютата - точно така е, много хора се оплакват от ужасно размазване. Ти слагаш ли на долните мигли и имаш ли мазни клепачи? Изобщо отзивите са хммм... абе по целия спектър! Но определено опитай да я "укротиш", все пак пари си давала! Сложи на връхчетата водоустойчива например. A едно време се ползваше дори лак за коса за да си направиш спиралата по-устойчива .Също така имаше едни продукти, които запечатваха спиралите и ги правеха водоустойчиви (някой скоро не спомена ли подобен продукт тук в темата?) - сега ще потърся.
Ето:
https://www.allure.com/gallery/best-waterproof-mascara-top-coats

Докато гледах ревютата на твоята се засмях саркастично на ревютата на друга моя МАС спирала, която също обещава обем, дължина, драма и която при мен не дава нищо от тези неща. Ама нищо!
Ето тази (а има чудесни ревюта)
MAC in Extreme Dimension 3d Lash 3d Black

Общи условия

Активация на акаунт