Спирала за мигли - тема №21

• 53 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз съм най-доволна от серума за мигли Нанолаш. Ползвала съм и Ревиталаш и Рапидлаш, но от Нанолаш миглите ми растат най-много.

# 661
Лия, хареса ми палитрата на Катрис с коректорите.Мънички са количествата, но ми свърши добра работа.Направих си суупер прилична основа на лицето.

# 662
Аз съм най-доволна от серума за мигли Нанолаш. Ползвала съм и Ревиталаш и Рапидлаш, но от Нанолаш миглите ми растат най-много.
А при мен Ревиталаш даде много по-драматичен резултат откъм растеж в сравнение с Нанолаша. Но нито един не е  бюджетен, да ги вземат мътните!

# 663
  • В къЩи.
Купуването на козметика ми доставя огромно удоволствие,но цените на тези серуми.....
Затова и се допитах до вас,ако има нещо на по- прилична цена.

ДХЗ,не си забравила. Страхотна памет:blush:   

Благодаря.

# 664
Серум за растеж на мигли ме е страх да ползвам. Двама от моите дерматолози се изказаха, че водят до промяна на цвета на очите при светлооките.  А аз си харесвам зелените очи. 🤣🤣🤣

# 665
Лия, направо не знам как стана, впечатлих се от палитрата и бързах да кажа, иначе
не помня грам.😂🤗

# 666
  • някъде под слънцето...
Серум за растеж на мигли ме е страх да ползвам. Двама от моите дерматолози се изказаха, че водят до промяна на цвета на очите при светлооките.  А аз си харесвам зелените очи. 🤣🤣🤣
Не си харесвам вампирския цвят на очите.Светли, та чак прозрачни..Исках да се промени А дано, ама надали.
Започнах да ползвам серуми от 2006 след неприятна загуба на мигли  при здравословен проблем.
През това време  съм ползвала почити всичко, което се продава.
Някои дават по добри резултати от други.Трети  са само похарчени пари.
Имам си и мои фаворити , но не спирам и  да експериментирам.
Нямам промяна на цвета.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 22:02 от sl

# 667
Най-обикновено рициново масло върши чудеса. Аз го ползвах в тийн годините да си оправя оскубани до безобразие вежди Grinning Върши работа и върху мигли Simple Smile

# 668
Най-обикновено рициново масло върши чудеса. Аз го ползвах в тийн годините да си оправя оскубани до безобразие вежди Grinning Върши работа и върху мигли Simple Smile
Подкрепям напълно! От доста време вече го ползвам, и то само веднъж седмично и има ефект. Не е "wow", но аз и не търся това. Бях писала и преди, купих от Зоя.бг - малко по-скъпо е от това в аптеките, студено пресовано (доколкото си спомням), но си струва според мен. 🌺

# 669
Подкрепям напълно! От доста време вече го ползвам, и то само веднъж седмично и има ефект. Не е "wow", но аз и не търся това. Бях писала и преди, купих от Зоя.бг - малко по-скъпо е от това в аптеките, студено пресовано (доколкото си спомням), но си струва според мен. 🌺
Чисто ли го нанасяш, без да го смесваш с нещо друго?

# 670
Чисто, да, правя го веднъж седмично. Понякога нанасям под и над очите. На вежди не съм нанасяла.

# 671
  • София
Как нанасяте, в основата на миглите само, или по цялата дължина?

# 672
Мда, в тийн годините ми работеше рициновото, дори не съвсем първокачествено, и то много добре си работеше, но след 40 отказа да работи, не че не съм опитала няколко пъти. Та не винаги е толкова просто като рициново масло Simple Smile

Разбира се, че е добре да се опита първо рициновото преди да се купуват ужасно скъпи серуми с негарантиран резултат!

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 14:07 от Agent Provocateur

# 673
От моя приятелка знам, че го слага на памучно тампонче и оставя върху клепача за известно време.

# 674
И внимавате да не влезе в очите.

Общи условия

Активация на акаунт