Спирала за мигли - тема №21

• 53 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Как нанасяте, в основата на миглите само, или по цялата дължина?

Аз лично нанасям по цялата дължина на миглите.

# 676
Аз използвам такава тънка четчица и нанасям в основата на миглите като очна линия. Също и слагам мъничко по дължините със същата четка. Ползвам рициново масло от няколко години с прекъсвания, разбира се, и мога да кажа, че наистина действа! Вмомента започвам отново тъй като реших, че ще си сложа мигли, и разбира се ефекта след махането е плачевно, къси, на места изобщо ги няма, рехави....

# 677
Аз използвам Бонилаш и определено има ефект, ако човек прояви търпение и постоянство.

# 678
Аз съм си измила стара четка от спирала и си нанасям с нея, много лесно и бързо става. Няма нужда да топите цялата четка в бурканчето, достатъчно е само връхчето. Иначе взима много продукт и влиза в очите, не е никак приятно.

# 679
Много благодаря, Долче! Изчерпателна както винаги! Много ми хареса как ти стои тази спирала. Аз също съм много светла със светли очи. Така и не стигнах днес да видя спиралите, на определено ще я погледна тази. Записвам си Blush
Спиралата определено си заслужава.🙂
Ванеса, случайно да продават това рициново масло с четчиците?😃

# 680
Виждала съм четчици такива да се продават.

# 681
+1 за рицибовото масло. До преди да ми свърши опаковката, нанасях веднъж седмично за подхранване, все пак нанасянето на спирала всеки ден малко или много изтощава и те си искат грижа. И миглите ми винаги са били много хубави.

# 682
  • София
Като Ви чета се чудя да ли съм в грешка. И аз имам проблем с миглите на дясното око от месеци-опада в една част -смених спиралата,извивача и не знам от какво е. Мажа с рициново масло всяка вечер-и преди съм имала този случай,та въпроса е може ли всяка вечер или през дни? Аз нанасям с клечка за уши в корена и разнасям по дължина.

# 683
Като Ви чета се чудя да ли съм в грешка. И аз имам проблем с миглите на дясното око от месеци-опада в една част -смених спиралата,извивача и не знам от какво е. Мажа с рициново масло всяка вечер-и преди съм имала този случай,та въпроса е може ли всяка вечер или през дни? Аз нанасям с клечка за уши в корена и разнасям по дължина.
Може, но щом е такова положението спри и да използваш извивач, той също допринася за падането.

# 684
Веселина04, същата история съм, но с миглите на лявото око. Не месеци, а години. Консултирано и с дерматолози, и с козметици. Не и не. Нещо като сезонен косопад е при мен,задължително се случва през пролетта и есента, но само в един участък е адски видимо и осезаемо и само на лявото око. Нищо до момента не действа.

# 685
  • София
И при мен е на един и същи участък веднъж или два пъти годишно и все си мисля,че ако е от извивача на другата ще се появи ама не. Не знам от какво е ,но преди като съм ползвала рициново масло всеки ден се получава израстване ,а чета че някои дами ползват веднъж седмично и реших,че прекалявам.

# 686
За който търси такива четчици, в Сефората имаше (преди Ковид). Аз лично от там съм си вземала всичките разновидности на четките на Ланком. Но това не в Бг. Иначе, както бе предложено, измивате четка от стара спирала или купувате някоя от някое левче и ползвате само четката.

# 687
Да попитам и аз -коя е от двете дава повече обем,ако някоя дама има наблюдения и в-у двете ?
https://shop.lillydrogerie.bg/spirala-max-factor-2000-calorie-mascara-01-black
или тази похвалена горе
https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-lash-sensational-spirala-za-obem

# 688
Мейбълинската

# 689
  • Димитровград
Някой с отзиви за новите на Лореал ххл, в Лили са на 22 лева в момента, три вида?

Общи условия

Активация на акаунт