Спирала за мигли - тема №21

• 53 525
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
И за последно да попитам-ще взема днес похвалената Мейбълин ,но погледнах в сайта на ДМ и виждам 3 вида.Разбрах,че изцяло черната не е добра,но има розова с розов етикет/с розово масло/  и розова с черен етикет/с глицерин/-в линка 3-тата и четвъртата .Всъщност коя е добрата ?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grim/ochi/spirala-za-migli?allCa … LINE%20NEW%20YORK

# 691
  • София
Тази – https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-za-m … 600531143459.html
Водоустойчивата също е добра, зависи какво предпочиташ.

# 692
И за последно да попитам-ще взема днес похвалената Мейбълин ,но погледнах в сайта на ДМ и виждам 3 вида.Разбрах,че изцяло черната не е добра,но има розова с розов етикет/с розово масло/  и розова с черен етикет/с глицерин/-в линка 3-тата и четвъртата .Всъщност коя е добрата ?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grim/ochi/spirala-za-migli?allCa … itorial_relevance¤tPage0=0&brandName0=MAYBELLINE%20NEW%20YORK

Мисля, че тази е спиралата (Lash Sensational Full Fan effect), която всички хвалят, но нека и другите се изкажат. Аз съм имала нея и съм доволна доста.

Скрит текст:

# 693
Момичета,гледам че MACStack Superstack има две различни по големина четки,Коя е по-удобна?
 Търся и мнение за Lancоme Hypnоse Le 8. Някой дали я е пробвал?

# 694
Аз съм ползвал Le 8 - води се повече грижа, отколкото спирала. Много лека, ежедневна, приятна за нанасяне, но е малко безсмислена ако не се търси съвсем лек ефект.

# 695
Момичета,гледам че MACStack Superstack има две различни по големина четки,Коя е по-удобна?
 Търся и мнение за Lancоme Hypnоse Le 8. Някой дали я е пробвал?
И двете са много хубави. Не мога да отделя една, ползвам и двете.

# 696
  • В къЩи.
Коя спирала бихте избрали?
Loreal Telescopic(златистата май е най- харесвана)  или  Maybelline Sky High?
Със сегашното ми състояние на миглите едва ли бих харесала която и да е,но съм решила , че искам да си взема една и се чудя коя.

# 697
  • Sunshine state
Телескопик определено.

# 698
Добро утро-да се посмеете сутринта с моите неволи със спиралата Simple Smile .Купих я вчера и сутринта вече ще я слагам...Е наистина прави голям обем/благодаря ви/ ,но такова омазване отгоре,и отстрани,че не еза описване Simple Smile .До сега винаги съм избягвала спирали с извита четка,защото предполагах,че така ще се случва..и се оказах права Simple Smile .Някой може ли да ми каже трик за не омазване като се нанася Simple Smile. Иначе много ми хареса обема,но ако така ще се мажа ще се разделяме ..

# 699
Аз я ползвам, но не се омазвам, явно нещо е до извивката на самото око.Поне 4-5 такива спирали съм опаткала.

# 700
Може би ви трябва време да свикнете с нея, за да не се омазвате. Аз като се омажа, чакам да изсъхне спирала и после с клечка за уши почиствам Grinning Специално с тази на Maybelline рядко се омазвам, но откакто взех MacStack e нещо страшно хаха Grinning Нямам търпение да свършва и да си взема пак Мейбълинската Grinning

# 701
Здравейте, момичета! Вчера си взех Lash Sensational Burgundy Brown на Maybelline и мисля, че като цвят тази определено е моята. Тук е на два слоя, но мисля че един ми е напълно достатъчен за естествен вид. Ще видим как ще е с лещите, че определено ми дразни на очите като съм със спирала.. ако не, ще слагам като нося очила отвреме навреме
Скрит текст:

Figs, Dolce, благодаря още веднъж Heart
Извинете веждите ми, имат нужда от почистване Grinning

# 702
Слагай изкуствени сълзи.

# 703
Blood... това е твоят цвят, браво! Хубаво подчертава, дано се разбере с лещоте👍

reninel вероятно ще свикнеш да я нанася без да се цапаш, дай си време. Ако не, просто я слагай преди да всякакъв друг грим и с навлажнено (с вода) пръст че забърсвай кожата-пада веднага. Аз от както се помня слагам спирала и после всичко останало поради специфична техника на население и кофти мигли.

# 704
Всяка спирала си има техника и си трябва време да се открие и отработи. Моите мигли са силно извити и само един слой спирала ги залепва за горния клепач, следователно да не се омажа е мисия невъзможна, но понякога се получава.
Спирали с извити четки много обичам, защото очите ми са малки. Нанасям ги, като вдлъбнатата част е директно срещу окото, понякога дооформям с изпъкналата част. Никога не нанасям с вдлъбнатата маст под миглите, както са инструкциите - не ми се получава.
При мен след години пробване на какво ли не все още никоя не е детронирала YSL The Curler. Сега грабнах от едно летище Clarins Wonder Perfect две на промоция, дано ми хареса, ако не децата ще намажат. Имам спомен преди доста години съм ползвала Clarins и всъщност не беше лоша, но трудно я свалях и затова не се задържах с нея.

Общи условия

Активация на акаунт