ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 45 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Страхотно Жирафче, радвам се, че всичко е наред. 💗

# 106
Жирафче, радвам се че всичко е наред и си спокойна вече.
Карди към кого се обърна за фотосесията? Може ли да ми дадеш контакт?

И да питам... Новите стрии задължително ли са червени или розови? Вчера забелязах бели по задните части. Приятелка ми каза, че такива са старите и вероятно сега ги виждам, защото кожата се е поопънала и са се отворили така да се каже. Иначе като си събера кожата с пръсти ги няма.
В 30г.с. съм +10/11кг, което на моя ръст от 177см мисля е ОК, обаче задника ми бая е наедрал и много ме депресира

# 107
Старите стрии са бели. И аз забелязах , че имам бели стрии , които преди ги нямаше, но кожата ми се е разпънала и сега просто се забелязват.

# 108
  • омъжена
Браво Жирафче 🙂 И аз имам доста силни вече контракций особено ако ми се пишка и се стискам.
Мен ме боли от дясно долу ниско,кръста понякога . На 12 съм на преглед,ще кажа,че ми се подуват ръцете. И аз стискам палци да са ни добре бебчета и ние също и да си снимаме гривничките от родилното с пухкави ръчички.

# 109
Дами, аз да ви попитам, тези с домашните любимци. Как мислите да процедирате, ще ги отделяте ли от бебчо. Ние си имаме кученце, но не смятаме да го отделяме , а още като се прибера от болницата да се запознаят с бебчо. Но четох много коментари, че не било окей за бебенцето, че можело да получи алергия? Вие на какво мнение сте ?

# 110
Жирафче радвам се , че всичко е наред !
Дано всички да избутаме до така желаният пухкав  финал !💚☘💓
Относно домашният любимец особено за куче не мисля , че трябва да се отделя , ако кучето си е домашно и ходи редовно на имунизация и се ообезпаразитява няма проблем . Синът ми от както се е родил е с кучето и няма проблеми даже са ди голяма любов. Контракции мисля , че и аз получавам корема ми става твърд малко под гърдите и ме стяга , а на преглед съм чак на 20.08 живот и здраве ☘

# 111
  • au bout du monde
Не сме отделяли. Имаме лабрадор. Като се прибрахме показахме на нея бебето, тя не прояви интерес изобщо Laughing После искаше пак да спи при нас, но известно време не я пусках, не заради бебето, а защото на мен ми се пречкаше из краката като ставам през нощта.

# 112
Големия ми син е с кучето от деня на изписването. Веднага ги запознахме, не сме го отделяли, някак си самото куче първите дни се отдели. Не влизаше в стаята, където спеше бебето, след 2 3 дни чак се пррстраши. Кучето винаги е спяло в нашето легло, така и не успяхме да го отучим, детето също😂  По-кофти беше като започна да пълзи малкия, защото колкото и да чистя пак се намира някой друг косъм, но проблеми не сме имали. Така или иначе бебето в началото е на високо, не върви по пода и тн.
П. П.
Даниел Митков, ние също сме с мопс❤️

# 113
Големия ми син е с кучето от деня на изписването. Веднага ги запознахме, не сме го отделяли, някак си самото куче първите дни се отдели. Не влизаше в стаята, където спеше бебето, след 2 3 дни чак се пррстраши. Кучето винаги е спяло в нашето легло, така и не успяхме да го отучим, детето също😂  По-кофти беше като започна да пълзи малкия, защото колкото и да чистя пак се намира някой друг косъм, но проблеми не сме имали. Така или иначе бебето в началото е на високо, не върви по пода и тн.
П. П.
Даниел Митков, ние също сме с мопс❤️
Хехе те са толкова мили и добри ❤ разбирам ти проблема с космите и при нас е постоянно в косми колкото и да чистя , но поне мое мнение е че децата е хубаво да израснат с домашен любимец .

# 114
Благодаря ви за отговорите момичета! 💙 За контракциите, аз имам постоянно втвърдяване на корема, пия си магнезия 3х2 и се надявам всичко да е наред! При Вецев съм чак на 31 август.

# 115
  • София
Благодаря ви за отговорите момичета! 💙 За контракциите, аз имам постоянно втвърдяване на корема, пия си магнезия 3х2 и се надявам всичко да е наред! При Вецев съм чак на 31 август.
А в коя седмица си?

# 116
Момичетата , който вече имат детенце искам да попитам някоя от вас ползвала ли е контейнер за памперси ? При нас сега с Благо е ужас смисъл в тия жеги доста мирише дори и от коша и сега и малката като се появи живот и здраве и ще са двойво повече и взех да се чудя за такъв контейнер .

# 117
А в коя седмица си?
В 29+4 г.с съм

# 118
  • София
Момичетата , който вече имат детенце искам да попитам някоя от вас ползвала ли е контейнер за памперси ? При нас сега с Благо е ужас смисъл в тия жеги доста мирише дори и от коша и сега и малката като се появи живот и здраве и ще са двойво повече и взех да се чудя за такъв контейнер .
Такъв имахме ние.

Определено задържа миризмите, но нямаше къде да го държим наоколо. Подритвахме го известно време и си минахме на обикновена торбичка.
Не знам дали е от памперсите или съм свикнала, но не мирише сега никак.

За животните - котка имаме. Не сме я отделяли, но и не мисля, че е нужно .

# 119
Нашето куче е лудо по деца.😁Ловджийска порода е, но не ходи да лов и само децата му отговарят на ниво на нуждите от тичане, търкаляне, гонене и всякакви дивотии.Вчера един приятел доведе дъщеря си и беше абсолютно изтрещяване в двора 🤣Макар и да го гледаме навън, когато излизаме на разходки нямам намерение да ги деля .В крайна сметка, то като е толкова мъничко бебето нито ще пълзи да го гони, нито ще има мерак да му влиза в колибата.
Кош за памперси не мисля да взимам специален.Мислех един обикновен за боклук с капак  и да го сложа в стаята , която ще ползваме за склад 🤔

Общи условия

Активация на акаунт