ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 45 763
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Жирафче, те и в отпуска да са, знаят какви доктори са и колко е възможно някой да ги потърси, така че не се тревожи за подобни неща. Стискам палци бебка просто да се чувства по-лежерно тези дни и скоро пак да те "наказва" хубаво Yellow Heart Flowers Four Leaf Clover
В Селена ще раждам и аз, ще бъда при д-р Чалова.

# 91
Момичета, имате ли болки в кръста и как се борите с тях? Една позната ми каза да си взема топка и да правя упражнения. Не съм пробвала все още.

# 92
Момичета, имате ли болки в кръста и как се борите с тях? Една позната ми каза да си взема топка и да правя упражнения. Не съм пробвала все още.
Аз също имам доста често болки в кръста и като ме заболи гледам да си полегна.

# 93
Привееет!
Аз писах в групичката във фейсбук, но да се похваля и тук. 😅 Толкова съм развълнувана, че си видях момичето, не бях я виждала от месец и половина.
Госпожицата е 1524 гр, бузеста и по мои преценки прилича на мен 😁 Толкова ми е прекрасна, не мога да и се нагледам, искам да си гушкаааам ❤❤❤❤ Но има време, още толкова да качи 🥰

На мен вече безумно ми тежат кг и коремчето. Топлите вълни ме обливат постоянно, а навън не мога да живея изобщо.

В петък правихме фотосесия. Беше уникално изживяване. Снимките станаха страхотни, а общите ни са просто мега сладурски 😍 Доста време ще си ги почакам, ама няма как. Струваше си. Даже се записах и за фотосесия за бебка, живот и здраве 😊

Кг са ми +14. Хората ми казват, че качвам главно на коремче и не ми личали толкова, обаче на мен много ми тежат. На моменти съм с тези кг, един път ми се реве, друг път (особено в прекрасни моменти като този) си казвам майната му. Искам само бебето ми да е добре, ще ги сваля 😊 Никога не съм била дебела, максимума ми е бил 53 кг, предполагам, че няма и да е трудно да вляза във форма.

Относно покупките. 😅 Купила съм почти всичко (без дрешки и козметика; те са за септември), като ми остават неща, които не са супер важни, обаче аз съм си наумила, че трябва да взема. Купих и Мечето Бени - от тези играчки с бял шум. Много си я бях наумила. Като цяло искам да съм си купила всичко сама, а не някой друг да ми ги избира, така че си дадох доста зор през последни месец-два, но съм доволна от всяка една покупка до момента. 🌞

# 94
Момичета, аз да питам имате ли Бракстън Хикс контракции? Моите доста зачестиха последните дни, особено като ставам от леглото задължително ме стяга. Отделно бебето на моменти така се завърта, че ме заболява адски много и също предизвиква контракция.
На приложението на телефона ми пише, че остават 59 дни до термина и сякаш започвам да изпадам в някаква депресия тия дни, че не действам по важни неща, сама съм с малкия нон стоп, а времето си минава и минава..

# 95
Мони,мен днес са ми дооста  аз съм на 3х2 магнерот и 3х2 но шпа сега

# 96
Нищо не пия аз, просто не помня предния път кога започнах да ги имам

# 97
Аз съм 33 и се засилиха а бяха спрели

# 98
  • София
Момичета, аз да питам имате ли Бракстън Хикс контракции? Моите доста зачестиха последните дни, особено като ставам от леглото задължително ме стяга. Отделно бебето на моменти така се завърта, че ме заболява адски много и също предизвиква контракция.
На приложението на телефона ми пише, че остават 59 дни до термина и сякаш започвам да изпадам в някаква депресия тия дни, че не действам по важни неща, сама съм с малкия нон стоп, а времето си минава и минава..
Добре де, чела съм з а тези конттакций и като Вецев ги видя в 5 м каза,, абе няма такива неща "т. Е. Не ги признава явно

# 99
Тези контракциИ мисля, че са нормални от 30 г.с.5ти месец е прекалено рано.

# 100
Момичета, и аз съм при Вецев. Днес влязох в 32 г.с. Каза ми, че ще започваме с тонове от следващата седмица, т.е. 33. На 17.08 съм на преглед. Но аз съм с близнаци и сигурно тогава ще насрочим дата за секциото, което ще е в 36 или 37 г.с. Последно шийката ми се беше скъсила на 21мм и имам от време на време контракции. Много се надявам да избутам до 37ма. А коремът ми се струва много малък като за две бебета... Качила съм 9 кг. Чудя се дали ги мери правилно. Последно преди седмица бяха по около 1900г и каза, че били едрички.

# 101
Dottt и аз съм със скъсена шийка и контракции.Моята беше 25 в 26 та г.с.Хубавото е , че от 17 та е толкова, но и от тогава съм с контракции и лежа и се тъпча с хапчета.Ти щом си с близнаци ще следите нещата по-изкъсо.Аз съм с едно и съм качила 9 кг, а съм с две седмици назад😁Но моите не са качени на бебето,каквото и да си говорим.. Дано и двете да избутаме максимално дълго.Не само двете , а всички 😊

# 102
Минах на преглед при др Стоичкова,която замества лекаря.Мацката се е обърнала на чомпек 🤣 Заради предната плацента,а и в момента ритка към гърба ми,затова не я усещам.Вдигна ми дозата на диаспорала на 3 на ден от 400мг,защото матката била удебелена и каза,че е доста чувствителна.Засече и контракции,но поне шийката е добре.Преградата,която имам си е все още там,но намалява вероятността да се заплете в нея с увеличаване на седмиците.Измери бебка 975гр,което каза,че за 27 седмица е добре Simple Smile
Та така,отдъхнах си след прегледа,като я видях как ми се оплези малката маймунка

# 103
И аз знам, че е рано 5 месец за тези контракции, но в 8 май си е в реда на нещата.
Леле 9кг с близнаци.. Аз съм+18 с едно😄 ако бях с близнаци сигурно ще кача 30кила😃

# 104
Dottt и аз съм със скъсена шийка и контракции.Моята беше 25 в 26 та г.с.Хубавото е , че от 17 та е толкова, но и от тогава съм с контракции и лежа и се тъпча с хапчета.Ти щом си с близнаци ще следите нещата по-изкъсо.Аз съм с едно и съм качила 9 кг, а съм с две седмици назад😁Но моите не са качени на бебето,каквото и да си говорим.. Дано и двете да избутаме максимално дълго.Не само двете , а всички 😊
Goldfinch дано да издържим всички. Стискам палци и се моля. Иначе и аз основно лежа на дивана и се тъпча с хапчета и витамини. Мисля да вдигна протеина на 2 дози на своя глава. Аз до преди седмица бях на работа, хоум офис, но все пак сигурно ми се е отразило на почивката и шийката по някакъв начин...

Общи условия

Активация на акаунт