Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Искам да споделя едно лично мнение, подчертавам лично съвсем умишлено - не желая да убеждавам никого в нищо, просто споделям мислите си. Simple Smile

Може да съм фен(ка) на Керем от една година, но изгледах всички негови проекти, затова смело твърдя, че ролята на Серкан Болат най-добре му пасва. С нея успя да разкрие целия си актьорски потенциал. Видяхме го забавен, влюбен, романтичен, мрачен, тъжен, сломен, ядосан, надменен, груб и жесток. Може да се дължи на опита му, трупан през годините, но в тази роля видях всичко, което ми липсва в останалите му роли. Въпреки че Керем неведнъж е споделял колко различни са със Серкан, тук сякаш беше в свои води. Играеше с лекота. Наистина се получи страхотен образ, който въздейства на зрителя и не те оставя безучастен. Малко са тези, които не се поддадоха на чара на Керем, но то пък трябва и такива да има. Не сме родени всички с добър вкус, нале. Grinning

Мисля си и друго - Ханде беше споменала, че имат планирана почивка за август, след като приключат снимките на сериала. Не пожела да сподели повече, каза, че ще разберем. Значи… очакваме. Simple Smile Да се обзаложим ли къде ще почиват нашите?

И накрая - съвсем неблагородно завиждам на всички хейтъри, които магията на нашия сериал не успя да докосне, защото те няма да изпаднат в екзистенциална криза след края на сериала, в каквато ще е целият фендом, в това число и аз. Wink

# 121
БРО, ти си се познаваш най добре, но чак криза, И те разбирам, аз бях така преди много години когато загледах турски сериал и по скоро Перла, но после претръпваш. Гледаш един, после друг сериал и така. Харесваш си персонажи, актьори, които впоследствие следиш. Макар при мен не е на всяка цена, нещо като не ми харесва не гледам, но поне следя личния им живот когато мога.
А Керем си го бях набелязала покрай връзката му със Серенай, чисто визуално. Но в този сериал го открих и като актьор. Ханде също приятно ме изненада, млада, красива и талантлива, макара да има още какво да учи. А като двойка са супер, както казват огън.

# 122
Оу, аз чак сега забелязвам, че Айдан е в инвалидна количка, а някои имат и шини на ръцете. Май съм избързала със заключението си, че Еда ражда.😂😂😂

Вдругиден е сряда!🤩Направо не усетих как мина почти 1 седмица. Дано Ханде и Керем да пуснат лайф преди епизода за последен път, че откакто обявиха връзката си, нямат голямо желание май!😁🤞Последният епизод се пада да се излъчи на 8 септември. Може да се съберат целия екип и да го гледат заедно, както направиха на 1-ви епизод.🤔

# 123
  • София
О, да, познавам се и знам каква drama queen съм, затова знам, че няма да мина без криза, дори няколко. Но да видим. Мога да ви споделям всеки един ден от битието ми след финала. Ако не друго, ще се утешаваме и смеем заедно (вие ще се смеете на мен, докато аз се жалвам). Sweat Smile

# 124
О, да, познавам се и знам каква drama queen с...

Ами права си, всеки луд с номера си Joy

# 125
  • София
Славена, точно така! Досега не съм се тръшкала за филм / сериал. Но първи път винаги има и усещам, че с този ще ми е сефтето. Най-малко съм очаквала да е турски. Затова човек не трябва да се зарича. Забавна гледка ще съм по време на и след финала. Ще съм като жена в ПМС - ще сменям настроенията през 5 минути или 5 секунди. Ще се смея като луда, ще плача като в драматичния театър, ще мълча и гледам опулено като в нямо кино… Тежко им и горко на тези около мен. Очаквам и другите с моята диагноза да споделят тук как са. Трябва да се подкрепяме, нале. Wink

# 126

Ханде е в последния кръг за наградата „Най -добра актриса“ в Испания, ето линк за да я подкрепим Wink
https://tutelenovela.es/gran-final-encuesta-mejor-diva-elige-a-t … cel-demet-ozdemir

# 127
Момичета имате ли информация дали обстановката в Турция се е нормализирала. В интернет информацията е много разнопосочна - от всичко вече е ОК, до положението е катастрофално

и Ханде трябва да внимава, някоя да не и го отнеме, той Керем си е красавец, кандидатки - много

# 128
Тъкмо малко се успокоя, вляза в темата и ме хваща мрачното настроение.
Нямам спомен, да съм се палила чак толкова по сериал досега. Кризата след сериала, мисля да си я изживея сама. Никой няма да ме разбере по-добре от вас. Satisfied

Страницата на сериала има пост, в който пише да даваме предложения, какъв да бъде хаштагът тази седмица.
https://www.instagram.com/p/CSW-qmdK6Nx/

# 129
Нашите админи като "спят", ФОКС действа Wink (отвориха се покрай нас, особено като им връчиха наградата)

Носят се слухове, че хаштагът на последния епизод ще бъде пуснат в 8 часа сутринта, за да се подобри Световния рекорд.
Керем/Ханде Revolving Hearts

# 130
Напомня ми за латиноамерикански сериал. Satisfied

# 131
  • София
Присетих се нещо. Когато Мурат Далкълъч разбрал, че Ханде има вземане даване с Керем, е реагирал, като е казал: " С този ли ме е заменила"?
Извинете ме, но ме напуши смях. Този Мурат за по-хубав ли се има от Керем?   

# 132
  • София
Ще кажете, че съм пристрастна, но като се сетя за Мурат и го сравня с Керем… следната мисъл ми идва наум: “На едни Господ е дал, дал, дал, а на други е взел, взел, взел…” Grinning

# 133
За него е голяма обида, че го остави. Няма да го преглътне никога като се има предвид, че по-добра и по-красива няма да намери. Една горчилка ще си стои, но птичето веднъж каца. Simple Smile

Слагахте видеа за Керем, сега ще сложа и за Ханде, но по-актуалните. Само веднъж не е печелила, а повечето видеа с нея съм ги изгледала.

Първата жена, която говори е доста подигравателна по отношение на Ханде. Дразнеща и жалка, но злобата и простотията са безкрайни.

# 134
midnight_sun, ако бях на водещия на мястото... Леле, ръката така щеше да ми се откачи от рамото, че не знам как щях да обяснявам, че е тик това.

Общи условия

Активация на акаунт