Може да съм фен(ка) на Керем от една година, но изгледах всички негови проекти, затова смело твърдя, че ролята на Серкан Болат най-добре му пасва. С нея успя да разкрие целия си актьорски потенциал. Видяхме го забавен, влюбен, романтичен, мрачен, тъжен, сломен, ядосан, надменен, груб и жесток. Може да се дължи на опита му, трупан през годините, но в тази роля видях всичко, което ми липсва в останалите му роли. Въпреки че Керем неведнъж е споделял колко различни са със Серкан, тук сякаш беше в свои води. Играеше с лекота. Наистина се получи страхотен образ, който въздейства на зрителя и не те оставя безучастен. Малко са тези, които не се поддадоха на чара на Керем, но то пък трябва и такива да има. Не сме родени всички с добър вкус, нале.

Мисля си и друго - Ханде беше споменала, че имат планирана почивка за август, след като приключат снимките на сериала. Не пожела да сподели повече, каза, че ще разберем. Значи… очакваме.

И накрая - съвсем неблагородно завиждам на всички хейтъри, които магията на нашия сериал не успя да докосне, защото те няма да изпаднат в екзистенциална криза след края на сериала, в каквато ще е целият фендом, в това число и аз.