Може да съм фен(ка) на Керем от една година, но изгледах всички негови проекти, затова смело твърдя, че ролята на Серкан Болат най-добре му пасва. С нея успя да разкрие целия си актьорски потенциал. Видяхме го забавен, влюбен, романтичен, мрачен, тъжен, сломен, ядосан, надменен, груб и жесток. Може да се дължи на опита му, трупан през годините, но в тази роля видях всичко, което ми липсва в останалите му роли. Въпреки че Керем неведнъж е споделял колко различни са със Серкан, тук сякаш беше в свои води. Играеше с лекота. Наистина се получи страхотен образ, който въздейства на зрителя и не те оставя безучастен. Малко са тези, които не се поддадоха на чара на Керем, но то пък трябва и такива да има. Не сме родени всички с добър вкус, нале.

Мисля си и друго - Ханде беше споменала, че имат планирана почивка за август, след като приключат снимките на сериала. Не пожела да сподели повече, каза, че ще разберем. Значи… очакваме.
Да се обзаложим ли къде ще почиват нашите? И накрая - съвсем неблагородно завиждам на всички хейтъри, които магията на нашия сериал не успя да докосне, защото те няма да изпаднат в екзистенциална криза след края на сериала, в каквато ще е целият фендом, в това число и аз.