Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Като си помисля че идва края на сериала ми домъчнява много. Надявам се Еда да роди не В последния епизод а по рано за да ги виждаме повече като семейство.
А относно 48 епизод сигурна съм че Серкан ще избере Еда и ще открие решение на проблема. Той толкова се бори за щастието си с Еда и Кираз, че не ми се вярва да избере работата пред семейното щастие.
След като Керем и Ханде заминат за САЩ надявам се да ни радват с снимки дори това да е и на другия край на света.

# 106
Тъкмо щях да търся имена със С и Г...  Сливка/чо и Гроздан/ка, то не било за нас. Тц, убиха ми засилката в зародиш 🥴
Само балоните са за нас значи. Карай пак е нещо. Щандът за Плод и Зеленчук ще има два нови филиала ☺️

# 107
  • София
Най-красивите! Heart Eyes

# 108
Нова /Стара

Бедо е с коронавирус и няма да присъства по време на снимките на финала на SCK и всички те бяха тествани днес на снимачната площадка.

Murex ще се проведе на Ava Avenue и нека ви кажа, това място е страхотно

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 17:46 от sani1212

# 109
Налбантова, аз пък грешно се сетих и взех да се оглеждам за имена започващи със С и Ч. Изпитах ужас при мисълта за Чилек или Чичек Joy

# 110
  • София
Сани, нашите Ханде и Керем заслужават цялата тази пищност и красота. Уникална е залата и с нетърпение очаквам на 18 август ХанКер да преминат по червения килим, за да получат заслужените си награди. Пък и те също са достатъчно красиви и прекрасно ще се впишат в обстановката.

# 111
Всички са в болницата. На 99.9% съм сигурна, че Еда ражда.😁

# 112
На Мело й е включена система, Айдан е седнала в инвалиден стол или по-скоро такъв, с който возят пациентите там...
Та, освен Мело и Айдан да са припаднали, след като са разбрали, че бебетата са две, а не едно. Всичко това, ако Еда ражда наистина... 🥴🤔
При второ разглеждане... Енгин има шина на ръката 🤔
Нещо ми намирисва тука. Меле ли е имало, бой за това кой ще изражда бебетата?
А пък при третото - Ердем има лепенка на главата или ръката на Пъръл е там?
Еб*си снимката, честно 🤯
Оу, Айдан и тя има нещо на ръката 😆
Тц, открийте 100-те разлики ще ми е по-лесно, отколкото тази снимка..

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 18:56 от Nalbantova

# 113
Ердем не държи ли гипс в ръката си... за финал яли, пили и се били Joy

Този блясък в тази зала ми блъска повече на кич, отколкото на пищност и красота

# 114
Официално:
На финала влиза нов актьор - Гюнай Нарли, който ще играе лекар на име Хакан

... Гинекологът на Еда??? може би Wink

Месечната класация на СОМЕРА Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 19:17 от mi_si

# 115
  • София
Гадже за Айфер?? Thinking

# 116
Този става за Мело. Сватосах ги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
  • София
И аз си го помислих, ама нали я сватосваме с Бурак-Буба?? За лелята ще е този според мен. Wink

# 118
Този Буба хич не е за такова слънце като Мело. Веднъж , че му липсват едно 19 см и после усети се за нея като Еда го отсвири, айде нЕма нужда ... А Айфер, за нея е Сейфи макар за мен да е от пол Х

# 119
И в класацията на DigiLup сме на челно място Trophy

Gift Heart

На Мело бях и харесала, бодигарда на бабата, обаче много бързо го разкараха .... Wink
Ето за този момък става въпрос:

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 19:36 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт