Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
О.А, любовта, която ще жертва Серкан, може да е към компанията. Нали работата беше най-голямата му тръпка, любов, най-важното нещо. Серкан е променен. Може да съм отбор Еда до гроб, но се вижда, че не е онзи робот, който беше. Сега е като анимацията за роботчето УОЛ-И, което се влюбва в ИЙВ. Или като звяра от "Красавицата и Звярът". Колко често го виждаме да работи, както преди? Не много, но колко пъти е все покрай Еда? - Уж достатъчно, но на него все не му е достатъчно 😆 И на нас, вероятно..

# 91
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

От сутринта ме почнахте с мисли за финала. Pensive
Има все пак 5 епизода и трябва да се случва нещо и действието да върви. Саможертвата ще е компанията. Няма за кога Серкан да жертва Еда. Бързо ще ни прекара Айше през ситуацията. Може би 2, максимум 3 епизода. Не ми се вярва, да задълбочат проблема.

Тези тримката ги слагам пак. Гледам ги и им се радвам. Relaxed Gift Heart

# 92
Аз вече писах, но е хубаво да си кажа колко приятна, весела, щура, красива и уютна ми е новата къщичка! Благодаря на виновниците за нея!
На фона на общата тъга на мен ми е ок, че идва финала. Ако зависеше от мен сериалът щеше да е не повече от 33 серии комбинирани от двата сезона. Така нямаше да има досадните пълнежи и откровено глупавите и дразнещи сцени. Така се отчитам отчасти и в анкетата на Марги. 😉
✨Прекрасен август на всички! 🙂🌺💝

# 93
  • Плевен / София

"Щастието, което човек очаква, понякога проваля щастието, което изживява."

# 94
Алекс, благодаря, че ми отвори очите, че имало и пълна версия през мобилно устройство. Ето защо за мен беше тайна скрития текст. 🙂

# 95
  • София
Здравейте, дами! Hands Wave
Щом видях тази снимка, първото, което си помислих, беше: “Ето това трябва да е шапката на следващата ни тема”. Такъв семеен уют, споделено щастие и искрена обич излъчва, че няма накъде повече.

Виждам, че тук в темата доста дами я споделиха и харесаха. Ако сте съгласни, предлагам тя да бъде. Simple Smile

# 96
  • Монтана
Midnight, спокойно, поне две кукувици сме със сигурност. Sob

Три сме със сигурност! Изключително много ще ми липсват!
Но утешението, че се намериха и са заедно в реалния живот, ще следим информацията за тях с надежда,че ще изградят прекрасно семейство! заслужават цялото щастие на света!

# 97
# 98

https://www.gecce.com/haber-kerem-bursinin-yorumu-olimpiyat-samp … -surmeneliyi-uzdu

Koреспонденцията между Керем Бурсин и олимпийската шампионка от Турция по бокс Б. Сюрменели.
На кратко златния медал не е бил на врата на състезателката, а на нейния треньор и Керем пише
Скрит текст:
"

Бусеназ трябва да има медал на врата си."
Шампионът боксьор не се отвърна от този  играч и отговори на Бюрсин: "Керем аби здравей, медалът беше на врата ми, всъщност след церемонията, която ми даде години, сложих го на врата на моя учител, който ме доведе тук, споделих радостта си с моята съдба приятел.
Не знам какво имаш предвид. Мислите ли, че учителят ми е взел моя медал със сила?"

Бюрсин каза на Бусеназ Сурнели: "Преди всичко, благодаря ви за
щастието и гордостта, която ни дадохте. Никога не съм искал да не уважим учителя ви, знам важността на учителите. Коментарът ми беше в отговор на коментар, но ако ви притеснява, с удоволствие ще го изтриете. любов", отговори той. След това той изтри коментара си.
"Братко, благодаря ти

за красивите думи. От 13 години той е мъж, който ме отгледа по негово време и ме отгледа, поставяйки сърцето си в завоя към бъдещето на момичетата, не само за мен. Имаше някои много погрешно тълкуване на тези няколко секунди видео, и за съжаление съжаляваме. "Любов" каза той.
Слагам в спойлер, превода е чрез гугъл и не съм го редактирала, но се разбира добре

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 14:12 от Slawena

# 99
  • София
Обработих малко кадъра-шапка, за да бъде по-контрастен, цветен и жив. Тъй като в оригинал снимката е малко бледа и тъмна. Така има повече настроение според мен.

Пускам я на Марги, която предполагам ще пуска следващата тема. Wink

# 100
Sparkling HeartВключвам се на бързи обороти, защото от няколко дни постоянно чета Ваши тъжни, меланхолични и не до там оптимистични постове за края на нашата приказка. Момичета със сигурност ще си поплачем, със сигурност ще се чудим след последния кадър - ами сега къкво? Ще ни е тъпо и скучно! Предполагам, че ще намираме и по-малко време за темата, но това е живота. Важното е, че се открихме защото сме сродни души и изживявахме всичко от екрана, от информационните и социални пространства. Радвахмесе и се влюбвахме заедно с нашите Керем и Ханде. Често се ядосвахме, крещяхме, плачехме, ревнувахме и все с тях. Трудно ще ги изпускаме и в реалния живот, ще им желаем само хубави и прекрасни неща. Това е така защото сме сродни души. Revolving Hearts
Предлагам в подкрепа на думите си следното :
https://www.facebook.com/NetflixUK/videos/165685218518972/
Обичам Ви!:heartsc:

# 101
Ина, момичетата са обяснили как да преминеш от мобилна към пълна версия (варианта на Алекс е най-лесен и удобен), но ето все пак и линк:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1358796.90

Бро, харесва ми този кадър за шапка Heart Eyes
Щом никоя от вас не е изявила желание, нямам нищо против да участвам в оформлението и на следващата тема.

П.П. забравих да кажа, че със стария профил възникна проблем и вече нямам достъп до него.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 15:33 от Margarita N.

# 102
  • София
Ах, колко са красиви...

# 103
Ново от сета:

Клюка от Тик-ток
"Съвършенството на Айше: Еда и Серкан ще имат три деца, с инициали на имената им - буквите S, C и K (Sen Сal Kapımı)за да се образува „кръг” и кръгът ще се затвори. И това ще краят на нашата приказка."

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 16:31 от mi_si

# 104
Днес няма сет в Артлайф. Оказа се, че работниците във фирмата, където снимат нашия сериал, са празнували нещо и приготовленията не са за Еда и Серкан.

Общи условия

Активация на акаунт