Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен / София
Ако зависеше от мен, сериала бих го приключила още на първата сватба и нямаше да пращам Серкан в Италия часове преди да се жени...Хайде, чак толкова работохолик робот няма😘
Щях да спестя амнезията и глупостите с върналата се " голяма любов"...

# 151
Ех, какво моменти бяха, Марги - тази квартална кръчмичка, тези погледи между двамата и този копнеж в душите им. Подаръкът, чакан и искан от Серкан - единственият, който докосна сърцето му. Не го интересуваше, че е седнал на стълбите неглиже, сърцето му преливаше от чувства!  Нежната целувка по бузата и лекото привеждане на Еда за тази целувка - незабравими и докосващи моменти. Ами истински ми бяха тогава, сега с тази вечно сприхава, сърдита и всеискаща Еда не ме докосват нещо. Серкан е като паленце, което си търси каишката и е доволен ако не го изгонят на терасата, а успее да спи на пода до идеалната звезда и да се отърка леко в звезден прах.
Ох, спирам, че много съм лоша тази вечер! 🙃
Edit: Относно аватарчето всъщност щях да сложа една целувка от Приказката, че те сега са ми влезли под кожата, но още се чудя.
За Керем и неговата мъжественост, чар и красота и дума не казвам, по-скоро се притеснявам от вида му, Бърборанке! Когато си щастлив всяка фибра от тялото ти казва това. А Керем все повече ми линее, гледам сега и гифчето на шапката. Няма живец и искра в погледа, момчето.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 22:50 от Ели-mama

# 152
Така е, Бро - ако не спрат навреме ще останем разочаровани, историята ще вземе да издиша отвсякъде. Не искам да ми остава горчив вкус.

Независимо коя от нас как приема приближаващия финал, със сигурност ще срещне разбиране тук, понеже по един или друг начин някои сме го преживели Joy

Магия, права си, Кираз е глътката свеж въздух. Heart Съгласна съм обаче и че си личи умората при останалите от екипа. Умората на феновете. Даваш за пример себе си, а аз ще посоча и активността в темата като цяло. Когато се разписах тук за пръв път бяхме тройно повече, а докато си пусна поста излязоха 14-15 нови отговора. Joy Сериала по онова време ни вълнуваше истински.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 22:44 от Margarita N.

# 153
Аз, понеже винаги трябва да съм... наопаки, ще повторя, че съм навита да сме турското "Дързост и Красота". Напълно осъзнавам за моите 13 години, че локумите не водят до нищо хубаво и залепват по зъбите, но влюбиш ли се в нещо, то искаш да е до - тук си представете знака за безкрайност. Признавам си, че тръпката ми е една идейка по-малка, но не ми пречи да си гледам къдравата Ханде и тук е моментът да се оплача. Като бяха разделени, Еда беше толкова къдрава, взеха да ги събират и край. Мераците на Налбантова останаха на заден план. Нищо де, ще го преглътна, ако ми се реваншират с още едни пердета.
Ама сериозно сега - аз не съм привърженичка на промените. С тях не се обичаме по никакъв начин. Финалът и краят на тази история е вид промяна, за която аз отбягвам да мисля. Поради тази причина не мога и да бъда като останалите, които от сега са в минорно, бемолно или каквото е там музикално състояние. Важните неща са сега, в настоящето... Сватбата, бременна ли е Еда, не е ли, кризата във фирмата. Знам и че няма как да ви бъдат спрени мислите за финала, но... Това са жените, угодия няма 😆 Като зависехме от рейтинга - не бива. Като знаем кога свършва - не бива 😆

# 154
  • София
За активността в темата имам и друго обяснение (по себе си съдя) - факторът пандемията го има. Преди, когато бяхме затворени вкъщи, без развлечения, повечето от нас хоум офис, беше си и есен / зима, студено, някак си сериалът беше единственото ни разнообразие. Сега вече повечето сме се върнали на работа, по-активни сме от преди, пътуваме и т.н. Не знам, може и да сте прави за умората на феновете, но при мен поне нищо не се е променило. Напротив. Даже все повече и повече обичам сериала. Може би е така, защото на мен втори сезон ми е много по-любим от първи. Сега и Еда, и Серкан ги харесвам повече. А Кираз е липсващата част от уравнението. Много ми харесват тримата като семейство. Пъръл и Енгин с Джан - също. Simple Smile

Не си само ти, Налбантова, поне две сме наопаки. Само че аз не мога стоически като теб да приемам финала и да не го мисля, наслаждавайки се на настоящето. Това никога не съм го могла. Grinning Тръпката при мен я имаше при първите 10-12 епизода макс. Ама то така е в любовта - тръпката трае през първите години, после идва осъзнатата, зряла и истинска любов, после се превръща в обич и привързаност и така нататък. Та… минах всички етапи на любовта със сериала - от влюбването, през любовта, та до навика и сега съм в една такава комфортна зона. Имам си моите 4 часа всяка сряда. Чакам си ги с нетърпение. Прекарвам си ги отлично и сега се тръшкам като малко дете, че ми ги взимат. Cry

Магия, редактирам се, че ти къде ме върна - в тийн годините ми… ОТН го зарязах на 4-ти сезон. Не можах да преживея, че разделиха Брук и Лукас. Никога не съм харесвала Пейтън и за мен Лейтън не трябваше да са ендгейм. Wink Пробвах се след това да гледам нататък, ама не ме зарибиха и не го догледах. След това лирическо отклонение сигурно се питате “какво общо има то с темата и нашия сериал”, ами има - много сериали съм гледала, както споменах вчера. И по много съм се палила. Обаче в някакъв момент са ме губели. И почти няма сериал, който да съм гледала от / до. Нашият е изключение от всички правила. Първо, никога не съм се палила толкова. Второ, не съм гледала с такова вълнение от самото начало до самия край. И трето, винаги съм била окей с финалите, защото знам, че всяко начало си има край и предварително съм се настроила за това. Но, както вече казах, човек не трябва да се зарича. Винаги има първи път за всичко. На стари години такива вълнения ме споходиха. Определям се като “стара”, защото някак си момичета на 14-15 очаквам да се тръшкат заради сериал, на жени на моите години уж не им отива - би трябвало да ни вълнуват други неща, ама ето на - нямало възраст за това. Grinning

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 23:08 от Бърборанка с розови очила

# 155
Присетих се нещо. Когато Мурат Далкълъч разбрал, че Ханде има вземане даване с Керем, е реагирал, като е казал: " С този ли ме е заменила"?
Извинете ме, но ме напуши смях. Този Мурат за по-хубав ли се има от Керем?   

Ами само като му видиш стойката на Мурат и ..... да си направиш извода... Според него не знам кой с кого е заменила, но според мен е заменила магаре в полза на расов кон... Animal Racehorse

# 156
  • София
Лека нощ, момичета! Nature Stars

“Имало едно време един робот, който се влюбил в една фея…”

# 157
Ех, какви моменти бяха, Марги - тази квартална кръчмичка, тези погледи между двамата и този копнеж в душите им. Подаръкът, чакан и искан от Серкан - единственият, който докосна сърцето му. Не го интересуваше, че е седнал на стълбите неглиже, сърцето му преливаше от чувства!  Нежната целувка по бузата и лекото привеждане на Еда за тази целувка - незабравими и докосващи моменти.
...
Да си дойдем на думата, Ели Stuck Out Tongue Winking Eye Обожавам ги тези моменти. Робота, който винаги е отвръщал с безразличие на проявеното към него внимание по случай рождените му дни за пръв път почувства желание да го отбележи. Очакваше изненада от годеницата си. Не само, че не получи такава ами и със Селин беше принуден да вечеря, от което не успя да прикрие раздразнението си пред Енгин. Той от своя страна малко недодялан, но винаги подкрепящ; в стремежа си да помогне на приятеля си да си подреди мислите ги обърква още повече Joy
Нищо не можеше да стопли сърцето на Серкан така както мисълта за любимата жена и нейните разбирания за света, заради които той постепенно променяше своите собствени. В очакване на Селин и вперен поглед в далечината отново мислеше над думите на Еда... И под предлог, че на рождения си ден все пак е редно да е с годеницата си дочакахме и красивият завършек на вечерта. Heart

# 158
Страхотна тема, както винаги 🌹
Предишната почти я изпуснах, но в последно време антажиментите са повече, отколкото свободното време.
Дано ми остане време, за да ви наваксам 😊

# 159
Определено лятото си оказва влияние върху активността в темата и не само нашата. Добре вървим, пооредяха малко редиците, но държим фронта. Smiley

Умора във феновете не знам дали има, но при екипа определено се усеща. За последната година са почивали преди началото на 2 сезон и покрай Байрама. Ханде ми изглежда по-свежа, докато при Керем се усеща, че е отпаднал и поотслабнал. Имат нужда от почивка. Те нека да си почиват, но да не ни забравят.Stuck Out Tongue Closed Eyes

На мен много ще ми е мъчно, но не ми се гледа сериал като епизодите между 30-39. Знам, че трябва да приключим. Доволна съм, че се задържахме до 52 епизод, но все пак не мога да се настроя. Satisfied

One Tree Hill го изгледах навремето докрая, но вече съм го забравила. Отдавна си беше и в този период доста американски серили бяха на мода. Гледала съм, но повечето съм зарязала след някой друг сезон - Prison Break, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Supernatural, Gossip Girl (само него съм догледала). Smile

# 160
  • София
Не го мислете Керем. Нито е отслабнал, нито е състарен. Точно обратното. Керем е в невероятна форма. Една прическа при всеки човек, може да промени излъчването му. Брадата също. Я какъв свежар е Керемчик.

# 161
Не го мислете Керем. Нито е отслабнал, нито е състарен. Точно обратното. Керем е в невероятна форма. Една прическа при всеки човек, може да промени излъчването му. Брадата също. Я какъв свежар е Керемчик.

Никой друг не ми оправя така бързо настроението. Smiley Най-големият поддръжник на Ханде и Керем от ден първи. Revolving Hearts

Лека нощ! Nature Sparkler

# 162
  • София
“Специално за бг-мамите, понеже са се притеснили, че съм отслабнал.” Sunglasses

“Ханде ми забрани да ходя в залата, че много ме заглеждали жените. Сега тренирам само вкъщи. Упражнения по правене на кекс. Разнообразни са. Ханде ми е личен треньор. Ако имате оплаквания за формата ми, към нея ги отправете, моля.”
Joy Joy Joy

# 163
“Специално за бг-мамите, понеже са се притеснили, че съм отслабнал.” Sunglasses
Скрит текст:

“Ханде ми забрани да ходя в залата, че много ме заглеждали жените. Сега тренирам само вкъщи. Упражнения по правене на кекс. Разнообразни са. Ханде ми е личен треньор. Ако имате оплаквания за формата ми, към нея ги отправете, моля.”
Joy Joy Joy

Щом е така положението, повече няма да мърморим. Едва ли някой знае по-добре от Ханде, какви упражнения да се правят. Лягай да спиш, че утре си на сет.
П.С. Ханде спри му интернета. Satisfied

# 164
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Общи условия

Активация на акаунт