За две ръце протегнати насреща,
земята бих до края извървял.
За две очи, като звезди горещи,
аз цялата си топлина бих дал.
Ефтим Ефтимов

разбрах какво имаш предвид като казваш турската версия на Дързост и красота, в смисъл нещо такова, за което се знае, че има начало, но не и край
Но, по-силно е от мен, за миг мисълта ми се отклони в друга посока и си представих ако нашата история наподобява онази
Серкан няма брат, но си има Енгин, който му е като такъв... И следователно за нуждите на сценария и те с Пъръл ще свършат работа... Кемал влиза в ролята на Ерик Форестър и двете невести - Еда и Пъръл би следвало поотделно да си опитат късмета с него
Нещо получавам факсове пък е рано

Какви мисли те връхлетяха... Но си права всъщност. Предишния път не очаквахме повече, а получихме. Сега ако се настройваме негативно заради предстоящото ще ни се изплъзне настоящото без да му се насладим. Няма какво да го мислим. Да, аз също не обичам промените, а сериалът се превърна в част от ежедневието ни и вследствие на това след финала му ще настъпи една такава промяна, но какво пък. Все някога ще е...
Здравейте, черешки! 

много мило. Знаете ми вече слабите места. Аз едно очаквах в спойлера, то пък съвсем различно се оказа...
Тъкмо си разглеждам снимките от почивката и си спомних, че имам нещо за споделяне с вас. Ако се чудите къде е подаръкът на Еда за РД на Серкан , то може да го откриите в Музея на илюзиите във В.Търново 🤪