Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен / София

За две ръце протегнати насреща,
земята бих до края извървял.
За две очи, като звезди горещи,
аз цялата си топлина бих дал.
Ефтим Ефтимов

# 166
Копие на майка си Heart Eyes

https://twitter.com/i/status/1424134740509081601

13-годишната, Joy разбрах какво имаш предвид като казваш турската версия на Дързост и красота, в смисъл нещо такова, за което се знае, че има начало, но не и край Satisfied Но, по-силно е от мен, за миг мисълта ми се отклони в друга посока и си представих ако нашата история наподобява онази Satisfied Satisfied  Satisfied Серкан няма брат, но си има Енгин, който му е като такъв... И следователно за нуждите на сценария и те с Пъръл ще свършат работа... Кемал влиза в ролята на Ерик Форестър и двете невести - Еда и Пъръл би следвало поотделно да си опитат късмета с него Satisfied Нещо получавам факсове пък е рано Satisfied

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 20:31 от Margarita N.

# 167
Добро утро, мили момичета! Не се получава, притеснена съм и това е! Единственото лекарство е да поставите снимки, клипчета, гифки на Керем! Само така ще ми е спокойно! Може и с Ханде, че като е с нея му грейва усмивката! 🥰

Тези сенки под очите ги отдавам на тренировките с Ханде!
Тук незнам, вампирствал ли е? Добри очи, малко уморени! 😍

# 168
  • Dupnica
Добро утро,
За оправяне на настроението от наближаващия край ви давам двама лудо влюбени с красиви усмивки и топли,галещи очи Revolving Hearts

Пекрасен ден изпълнен с радост и изживяно щастие - лято е!
Nature Sunrise

# 169
Марги, нещо не си се наспала, м? 🤔
Определено не искам да става с този сценарии 😆 Това е турска продукция, няма кой да им даде такъв миш-маш да правят. Продължителността да е такава, не друго. Всеки да си стои на клончето, на което е седнало, без такива - размяна на съпруги 😆 Естествено, всичко е в кръга на фантасмагорията, но сега заставам сериозно и задам сериозен въпрос към дамите, които от сега кършат пръсти и се тормозят за финала.
Уважаеми потребителки, имаме още 5 епизода, а вие говорите така, все едно следващата серия е последна. Добре, разбирам всичко, което изпитвате, но с какво са полезни за вас тези мисли от сега? Може ли нещо да промените, ако от сега сте тъжни? Мисля, че знам този отговор, но продължавам. Отдавате ли цялото си внимание на сериала, на моментите, хубавите по-точно, както преди това, когато не знаехме, че финалът е близо? Както в началните серии, примерно, или гледате вече носталгично?
Бяхме готови за финал още през м. Май. Мисля, че бяхме приели мисълта за внезапен финал или по-скоро за такъв, който ще ни бъде съобщен от днес за утре. И мисля, че повечето бяха Ок с това. Да, защото сценарият не беше китка, но въпреки всичко повечето бяха идея по-добре - емоционално.
Сериалът е част от всичко, което имаме в реала и което си има край. Може да прозвуча грубо, вероятно, но го помислете така - всико идва и си отива. Приятели, родители, гаджета, кучета, котки... И, когато сме с тези хора/животни, ние се наслаждаваме на времето, прекарано с тях, нали? Не мислим за края, който ще дойде все някога и под всвкаква форма. Едни ще си тръгнат, други ще... сещате се, но ние не мислим за тези неща, а какво правим? Мислим за настоящето, за СЕГА, за тези хубави и понякога не толкова хубави моменти. Разбирате какво искам да кажа, знам и че го знаете същото, но се предавате на емоцията от сега, един вид.
Наистина ви разбирам, но няма какво да направим. Не може да молим за още. Преди не молихме, а получихме. Сега е ред да ги пуснем да си продължат историята в нашите мисли и по начин, който ни харесва, а сценаристи на тази история ще сме самите ние.
Така, финализирам.. Или както се казва, ще направя заключение 😆
С всички тези фантасмагории, които написах, искам да ви кажа да не потискате едни емоции с мисли за друго. Мислейки за финал, отдавате ли 100% от себе си за нещата, които им се случват сега?
Боже, още е сутрин, не съм пила и алкохол дори, а в какви приказки изпадам. Аз не пия де, кой ще продава алкохол на 13 годишна? 😔

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 11:07 от Nalbantova

# 170
Мисля си, че от преумора е такъв, Ели. Иначе разликата във вида му сега и преди месеци е видима. Ще се оправи.

Не знам в кой период ти е любим, даже не знам това откога е, но просто така. Хареса ми

Налбантова, ти пък за разлика от мен май добре си поспала Stuck Out Tongue Closed Eyes Какви мисли те връхлетяха... Но си права всъщност. Предишния път не очаквахме повече, а получихме. Сега ако се настройваме негативно заради предстоящото ще ни се изплъзне настоящото без да му се насладим. Няма какво да го мислим. Да, аз също не обичам промените, а сериалът се превърна в част от ежедневието ни и вследствие на това след финала му ще настъпи една такава промяна, но какво пък. Все някога ще е...
Тези, които ги приемаме нещата леко ще раздаваме кърпички на останалите. Шегичка.

А, и едни думи на Еда да припомня: "може би онова, което приемаш за тъжно всъщност е чудо. Не е край, а ново начало!" Може би ново начало за ХанКер. Извън снимачната площадка е различно.

# 171
  • София
Flowers Cherries Здравейте, черешки! Flowers Cherries

Какви мисли сте споделили и то рано сутрин… Ама харесват ми, много ми харесват, особено постът на Налбантова. Права си, сис, всички го знаем, но е по-силно от нас. Хайде да не говоря от името на другите момичета, ще обясня за себе си. Когато предстои нещо, което не ми харесва и знам, че ще ме разтрои, започвам да преувеличавам и да се тръшкам от рано. Така, някак си, си изкарвам негативните емоции и след това, когато се случи, ми е една идея по-леко и го приемам по-лесно, защото вече съм се наревала, наоплаквала и т.н. Не знам дали го обясних добре, но ме разбрахте, мисля. Засега продължавам да си оплаквам наближаващия край, това не означава обаче, че не се радвам на всеки един епизод до него. И ще видим накрая как ще съм. Може пък да съм в добра форма и да раздавам шепи с розови хапчета на другите булки.

Надявам се новото начало за Ханде и Керем след сериала да е хубаво. Да се опознаят в друга светлина, отново да се харесат и влюбят още по-силно. Наистина ми се иска да не се разделят, а да създадат едно прекрасно семейство. Hug

Орисвам ги на щастие, пък ще видим. Heart

А сега ви пожелавам един шеметен ден! Nature Dizzy

# 172
Много благодаря, Марги - харесвам го на гифчето! Приемам всякакви Керемовци - най-любим ми е рошав и по баклава, ама под всякаква форма го приемам! 🙃 Последната му фотосесия също е пожар! За благодарност!
Скрит текст:

# 173
Интервюто за Vogue с Керем. Исках да го преведа, обаче лаптопът ми е на ремонт и от телефона ще е голяма мъка. 😅

# 174
  • Кърджали
Дългичко е, а тия дни времето ми е кът и на мен.
Нещо едва едва се добирам до компютъра напоследък

# 175
# 176
  • София
Ама как да си отпочине Керем, като освен с Ханде трябва да обръща внимание и на бг мамите. Хем го жалите, че бил уморен и отслабнал, хем го искате по баклава. Оставете момчето на мира. Сега релаксира с Бамби. Трябва да възстановява сили.

# 177
Ели, Sweat Smile много мило. Знаете ми вече слабите места. Аз едно очаквах в спойлера, то пък съвсем различно се оказа...

Ако на някоя от вас й попадне колаж с предложенията за брак с сериала, моля да го метне пак насам. Миси и Сани обикновено носят, може в техни постове да съм гледала, дали пък не е било в Туитър и аз самата да съм слагала. Прехвърлих няколко страници от миналата тема, но не открих каквото търся...

# 178
Ку-ку, да се цопна в новата тема, че старата я пропуснах съвсем и бях само читател Joy
Бяхме малко "на почивка" с децата т.е. пак си гледахме децата по цял ден, но не си бяхме вкъщи Joy
Чета ви редовно, но съм толкова назад с епизодите, че не смея да се включа с коментари Joy Тъкмо си разглеждам снимките от почивката и си спомних, че имам нещо за споделяне с вас. Ако се чудите къде е подаръкът на Еда за РД на Серкан , то може да го откриите в Музея на илюзиите във В.Търново 🤪

Получих сърцетуп като го видях на живо Joy

Марги, имаше колаж от предложенията за брак, беше качен от Бърборанка или Магия , ако не се бъркам, скоро беше.

# 179
  • София
Ето това бях споделила:

Общи условия

Активация на акаунт