Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 285
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Оооо Марго Роби! Това е много смело. Не съм убедена, че Керем ще се съгласи. Няма да забравя в един от лайфовете преди Малдивите, каза че Ханде е прекрасна и много си я обича, нооо когато се ядоса, когато се ядосаааа...И си нахлупи шапката.
Та той най-добре знае какво ще последва,, когато Ханде се ядоса.

Иначе Марго Роби наистина е много красива жена. Керем не е пропуснал шанса си. Сега тя е омъжена. Видях я на снимка с коремче. Чака детенце.

Скрит текст:

Ето я с мъжа й. И той е хубавец.

Линде, снимката на Марго бременна е от филма "Имало едно време в Холивуд" с Брад Пит и Леонардо ди Каприо.

Здравейте! Relaxed Flowers Hibiscus

Последен ден сет а? Sad
Дано бъдат по-активни нашите, че ми липсват.

Слагам в скрит текст новоизлюпената двойка.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 10:49 от midnight__sun

# 241
Ели, не съм на 100 % сигурна, но ми мяза на седмичната класация на IMDB (най - голямата база данни в света за филми и сериали) Wink

Момичета, какъв е този рейтинг - mi_si, помагай!
След убедителната победа на Ханде в класацията на Испания за "Най-добра актриса" е време да подкрепим и Керем в същата класация, но този път за "Най-добър актьор". Линкът за гласуване е този:
https://tutelenovela.es/gran-final-mejor-galan-elige-a-tu-galan- … ngin-akyurek-vota

# 242
"Нощта е тъмна и пълна с... шантавите предложения на мамите" 😆
Как така никоя не предложи себе си за екранна партньорка на Керем? Каква е тази скромност?
Ханде игра с Керем и дръпна доста от към актьорска игра. Явно друг свествен мъж няма да й се намери, затова ще я дам само на друг подходящ учител, с който сме съгласни Керем да играе. Мхм, Неслихан. Ханде събере ли се с нея, може толкова много да научи и то точно за играта в драмата. Там малко е бягала от часовете и си личи, че й лиосва мааааалко опит. По мое мнение де. Ако на времето, преди 2 десетилетия някъде, сте гледали един сериал (то тогава нямаше друго за гледане де) - "Трима братя, три сестри", ще си наредя топ 3 жени и ще им дам като противници техните половинки. Само на Демет не съм сигурна кой ще дам, но с Ибо си пасна добре, въпреки историята после.
Неслихан с Кадир, Ханде с Керем и Демет с Ибрахим. Ама да, това са си такива измислици, че ще си стоя с мераци за дует между Ханде и Неслихан и трио между тях и Демет.

# 243
Керем е обещал изненада
I’m gonna do a @vogueturkiye blast today

# 244
  • София
Flowers Cherries Здравейте, черешки! Flowers Cherries
Днес е нашият ден.

Днес Серкан и Еда ще си кажат “да”. Остават 5 епизода до финала на сериала и два дни сет. Приказката приключва, но като всяка приказка и тази ще продължи да се разказва през годините. Влюбихме се в Керем и Ханде, а те влюбиха един в друг. Нека са щастливи, нека ни радват, нека реалът е по-красив от сериала. Revolving Hearts

В анкетата Керем води, но Енгин го следва с не малко гласове, затова дайте да подкрепим Керем, за да удвоим преднината. Заслужава го нашето момче. Заслужава във всички класации да е номер едно. Simple Smile
Оставям линка за гласуване и аз: https://tutelenovela.es/gran-final-mejor-galan-elige-a-tu-galan- … ngin-akyurek-vota

Усмихнат, слънчев и прекрасен ден ви желая! До довечера. Animal Unicorn

# 245
# 246
  • София
Привет момичета!  Днес е нашият ден. Среща довечера в обичайният час на обичайното място.

Ох Слънце, успокоих се. Тъкмо си мислех какви пак ги е надробил нашият палавник Керем.    
Цитат
Линде, снимката на Марго бременна е от филма "Имало едно време в Холивуд" с Брад Пит и Леонардо ди Каприо.

Я какъв си ни е красавец. И все красиви жени му се лепят.

# 247
В последния момент се сетих, че ще ходите на сватба и се влача след автобуса Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз пък разбирам Ситаре и макар да не е съвсем ОК да се хване точно с Мурат, в тяхна защита ще кажа само, че любовта не се подчинява на правила. Случват се такива непредвидени неща в живота... Те двете с Ханде реално не са изкарали чак толкова време заедно, може и да са се сближили, може и да не са. Пък и Ситаре не й е отмъкнала гаджето под носа. Всеки е поел по своя път. Били са свободни и двамата, събрали са се.
Случва се и на известни, и безизвестни личности. При обикновените хора също е кофти. Joy Две съседки (но не близки приятелки), впоследствие колежки, понеже едната уредила на работа другата. И точно тази втората, "уредената" се случва така, че след време се забърква с бившето гадже на другата, женят се и дете им се ражда. Съдба...
Не са в лоши отношения след този обрат, но и не поддържат контакти.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 14:32 от Margarita N.

# 248
Ханде на стори Animal Dog

Пишат, че Ханде е приключила със заснемането на сцените, а Керем след час ще снима за последно.

# 249
  • София
На мен ми направи впечатление следното - всички от екипа, които си бяха споделили в Инстаграм постове или сторита във връзка с финала на сериала, ги изтриха в последствие. Явно от продукцията така са пожелали. Не знам защо. Може би не искат отсега феновете да се натъжават и т.н., при положение че предстоят епизоди до 08.09 вкл. Може би с финалните надписи искат екипът да се сбогува със сериала. Защото в повечето случаи (поне в Турция) с тези изненадващи финали последният епизод се снима в седмицата, в която ще бъде излъчен. Следователно екипът се сбогува, пуска трогателни постове в Инстаграм, феновете реват, гледат финала, пак реват и така. При нас обаче има месец до финала. Рано е отсега да се натъжаваме и настройваме за финал. Така си мисля де. Ще видим дали днес или тази седмица като цяло някой от сета ще публикува нещо, свързано с последния епизод. Wink

# 250
Mi_si, отчетох се в анкетата! Да си призная и анкетата ме устройва и този рейтинг също. Сега пак да не разбуня духовете, ама Туба ми е по-добрата актриса в драмата! Ама аз Неслихан не я харесвам като актриса - еднотипна ми е просто!
Тя, Ханде засега не си търси партньор - нали ще учи! На Керем ще му намерят от Disney достойна партньорка - аз искам Дженифър Лорънс!

# 251
  • София
Нова снимка от предстоящия 48-ми епизод.

P. S. Като гледам влюбения и щастлив поглед на Еда / Ханде, нямам търпение за оставащите епизоди. Дано се насладим на много такива спиращи дъха погледи и от двамата - Керем и Ханде / Еда и Серкан. И пак да отбележа очевидното - много красива жена е тази Ханде, нереална е, извънземна, как разцъфна пред очите ни… Heart Eyes

# 252
  • София
Mi_si, отчетох се в анкетата! Да си призная и анкетата ме устройва и този рейтинг също. Сега пак да не разбуня духовете, ама Туба ми е по-добрата актриса в драмата! Ама аз Неслихан не я харесвам като актриса - еднотипна ми е просто!
Тя, Ханде засега не си търси партньор - нали ще учи! На Керем ще му намерят от Disney достойна партньорка - аз искам Дженифър Лорънс!
Ели-mama Извини ме, но и аз ще си позволя да си кажа мнението.  При мен е точно обратното. Туба ми е доста безизразна. Една и съща физиономия. С нищо не може да ме трогне и да ме впечатли. Изигра една добра роля в "Аси" и толкова.
Неслихан е най-добрата за мен драматична актриса. Невероятна роля направи в "Кара Севда". Двамата с Бурак бяха на върха в своите изпълнения. И не случайно покрай тях и сериала спечели най-престижната награда "EMИ". В "Дъщерята на посланика" също игра прекрасно. Жалко, че се наложи да напусне. Не знам дали си гледала другите й роли, но тя беше толкова млада, когато заедно Озджан Дениз направи невероятно изпълнение във филма "Чистилището". За тази роля тя получи престижната награда за най-добра актриса в Москва.  Заедно с Енгин Коч изигра една много тежка роля в "Това което ми остана от теб". Накара ме да плача, такова изпълнение направи. Доказала се е, и не можем да си кривим душата.

# 253
Отново сме спечелили. Hands Muscle Trophy

'Fısıldayan Ödüller'
2021 Yaz sezonun EN iyilerinde SÇK damga vurdu. 4 kategoride birinciliği alan dizinin ekibine Ödüller gönderilecektir.

SÇK отбеляза най-доброто от летния сезон 2021. Наградите ще бъдат изпратени на отбора от поредицата, спечелил първото място в 4 категории.

EN iyi kadın: #HandeErçel
EN iyi erkek: #KeremBürsin
EN iyi çift: #EdSer
EN iyi dizi: #SenÇalKapımı

От Ханде

https://www.instagram.com/p/CSbappbM6pL/

# 254
  • София
Аз ще си позволя да пофантазирам малко - според мен точно в момента Неслихан и Керем биха изиграли прекрасно една тежка драма за двама души, които се срещат и влюбват, но обстоятелствата са такива, че и двамата са неизлечимо болни. Загубили надежда. Цинични. Тя - със своите проблеми, той - с неговите. Запознават се в болницата, в която се лекуват. Изненадващо и за двамата откриват любовта и изживяват последните си дни заедно. Живеят всеки миг като за последно. Може да бъде игрален филм или мини сериал. Но си представям как изпълняват последните си желания заедно. Как правят луди неща. Краят ще е тъжен. Но филмът ще е красив. Защо казвам, че са идеални за тези роли в сегашния момент - ами защото и двамата изглеждат изморени и имат болнав вид. И двамата по принцип са светлички, бледички. Неслихан с нейните торбички, малко килограми и подходящ грим ще бъде перфектната смъртно болна. Керем в момента е отслабнал, има сенки под очите - и той би паснал на ролята. Нещо от типа на “Вината в нашите звезди” си представям. За която от вас не го е гледала, го препоръчвам. Слагам постера на филма в скрит текст. Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт