Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Кърджали
Хай да се намеся... Без да съм чела много предните предложения.БРО и без това никой няюа да одобри 😁
Сега го гледам...Алп и бих го приела до Ханде. Серкай ме измемада много в Невинност, та бих му дала шанс с нашето момиче. Някой спомена  Фуркан... Бива
Предивд че не бъркаме работата с любовта... Навита съм на тези три предложения. И  други бих приела за обсъждане.че Ханде си е на Керем, то е ясно, ама любовта е едно, работата - друго.
Ханде нека играе с добри актьори, нека се развива. Керем нека играе с талантливи, хубави актриси. Лошо нма. Важното е извън снимачната площадка Керем да гледа на Ханде сякаш няма друга жена на света. Същото се отнася и за Ханде как да гледа Керем.
Междувременно да си народят едно - две Бюрсинчета, ако може. Пак казвам, заради човешкият генетичен фонд, не за друго.. Язък, събрали се на едно мсто толкова хубави гени и да ги похабяват напразно....не бива...
Аз все оше си чакам един проект в който да съберат Керем Бюрсин и Юехюер Асланту катп баща и син. Може да повторят успешният дует и Ханде да е снахата. Даже бих вписала Арзум Онан кто свекървата.
Абе така гп написах че сама не се разбрах, ама нейсе. Важното е че ще има двама мъже, дето така гледат жената до себе си, че..ти се иска да твглиш едни на любовта... Що пък мен така никой не ме гледа поне 5 минути, да му се не види...
Май трябва да спра да пиша, днешната серия на Приказка на острова ме накара да се чувствам пияна без да съм пила

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 00:12 от Aлекcандрa

# 226
  • София
Според мен на Ханде вече трудно ще се намери подходящ партньор в Турция. Тя трябва да се реализира в чужбина. Има огромна фенска маса, красива е и едно партньорство с чуждестранен актьор ще я изтреля в орбитата. Да научи добре английският език, да мине един курс на обучение в САЩ и защо не, да направи филм там. Само да каже и поне десетина кандидати ще се появят. Аз пак ви казвам, че я виждам в един филм с Мигел Анхел. Този човек има типично испанско поведение. Могат да изиграят нещо от рода на Уестърните. Време е да смени жанра. С типичните турски сценарии няма какво ново да ни предложи. А  Мигел, само тя да му потвърди и веднага е долетял в САЩ.

Представете си я в типично американско градче. Самотна и необвързана красавица. Скоро се е разделила с любимия. Страда. В градчето пристига испанският мачо Мигел. Той също скоро се е разделил със своята приятелка и за да я забрави пристига в това градче, където живее неговата сестра. Започва да работи като строителен предприемач.  Двамата ще се сблъскат в началото, но впоследствие между тях ще пламне любов... Защо пък да не включат и Керем. Той ще бъде конкурент на "мачо". Бамби ще трябва да избира между двамата.

Ех колко ме бива в измислянето на сюжети.  

# 227
Защо пък Ханде да не играе пак с Керем, нещо от рода Изгубени в нищото- Оцеляване . Яхта, бурно море, много бурно, гръмотевици, огромни въпни. Яхата се разцепва на две и започва да потъва. Двамата участници в състезанието за яхти едва успяват да се доберат до спасителната лодка и не успяват да вземат нищо със себе си. Разполагат само с това, което в пакета за оцеляване на малката спасителна лодка. Минават няколко дни в препятствия, бурен океан, акула, среща с кит, горещо слънце докато стигнат да малък коралов архипелаг. През това време започва акция по тяхното изидирване, но условията не позволяяват тя да продължи дълго. Изчакват да мине периода на тайфуните. И така двамата оцелели, които се запознават непосредствено преди началото на състезанието им се налага да се справят с неволите на необитаемите острови. Тя е журналист, който иска да опише преживаването на живота си в книга, участвайки с това състезание, което е под опеката на известен богаташ. Градско момиче, което си мисли, че кокошките растат по дърветата. Той, инструктор по оцеляване, обиколил света с платноходка. С богат опит в морските несгоди. Наградата, която смята да спечели ще отиде във фонд за лечение на деца с редки генитични аномалии, нещо от което сина му е починал при раждането си....
Смятайте колко мокър и полуоблечен Керем ще гледаме и секси Ханде.

Благавест, явно музата ни е навестила Stuck Out Tongue Winking Eye
.

# 228
  • София
Явно музата е навестила и рускините през 2018 година. Grinning Гледайте на какво попаднах > https://www.instagram.com/p/BdnaWdznPkF/?utm_medium=copy_link

Според мен Керем и Серенай биха изиграли феноменално драмтична любовна история. Нещо от рода на Кара Севда. Даже ги виждам в ролите на Нихан и Кемал. Жалко, че надали биха приели да участват в общ проект и то в главни роли, а и надали има продуцент, който би се осмелил да им предложи. Ама гледайте клипчетата от по-горе. Добре са монтирани. Wink

# 229
За сценаристките

Линде, Мигел и аз си го харесах. Animal Speak No Evil

А не мерси. Със Ссссс Animal Snake изобщо не искам да ги гледам в проект. Навремето като двойка да са направили. Satisfied Да не смесваме старите плодове и зеленчуци.

Лека нощ момичета! Nature Sparkler

# 230
  • София
И аз заминавам в леглото, стига съм се вихрила в темата. Днес сигурно ви омръзнах. Два дни се видях във време и прекалих малко с постовете. Grinning

Оставям ви обаче един сочен, свеж, младолик, спретнат и палав Керем, че нали сте се притеснили как изглежда сега.

Такъв поглед, ако ми хвърли… не ми се мисли! Добре че 00 часа мина и си лягам. Ще охладя страстите в сън. Пък дано сънят бъде приятен… Joy

P. S. Сетих се за един култов лаф на нашата тема - “Керем в черно разваля семейства.”

# 231
  • София
Бланка Суарез с Мигел Анхел във вилма " Let me love you"

Разбира се, че не е задължително точно с него да играе. Има и други актьори. Аз много ще се радвам Ханде да пробие в чужбина.

# 232
  • Бургас
Прочетох, че Микеле Мороне от "365 дни" е в Истанбул. Е, с такъв мъж искам да видя Ханде на екран!

https://www.youtube.com/watch?v=5lJq04miebM

# 233
  • София
Не само, че е в Истанбул, но явно и той си има някоя Дениз, която му организира същите партита като тези на Серкан… Grinning

Не знам защо, но този актьор го свързвам само с една определена негова роля. Защо ли?! Joy В този ред на мисли не знам колко кадърен актьор е по принцип и дали е подходящ за Ханде, но ми идва една идея по-сексуален и хард мачо за нашата нежна сърна.

Но, ако ще предлагаме чуждестранни актьори - веднага вадя един скелет от гардероба и казвам Маргот Роби. Керем я познава от преди. И двамата говорят американски английски като роден език, тя е 1.68, ще стои добре до Керем. Интересен филм ще им се получи. Още не съм сигурна за жанра обаче. Дали романтична американска драма с хепиенд или нещо по-изтрещяло. Май второто. Някакъв екшън. Или трилър?! Измислих го. Филм с вампири. Ама качествен. 18+. Прекалявам вече…

Хайде, лека нощ пак. Отново! Nature Stars

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 00:53 от Бърборанка с розови очила

# 234
  • София
Оооо Марго Роби! Това е много смело. Не съм убедена, че Керем ще се съгласи. Няма да забравя в един от лайфовете преди Малдивите, каза че Ханде е прекрасна и много си я обича, нооо когато се ядоса, когато се ядосаааа...И си нахлупи шапката.
Та той най-добре знае какво ще последва,, когато Ханде се ядоса.

Иначе Марго Роби наистина е много красива жена. Керем не е пропуснал шанса си. Сега тя е омъжена. Видях я на снимка с коремче. Чака детенце.

Ето я с мъжа й. И той е хубавец.

# 235
  • Бургас
Оооо, аз нямах предвид чужденец, а типаж-страст, сексапил, мъжкарство...... Нека е с мачо. Досега тя беше сърничка, Бамби, но нека изиграе и нещо различно.......

# 236
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една страхотна сряда, изпълнена с много добро настроение и усмивки Wink

Ханде спечели испанските гласове с повече от 2 милиона гласа Trophy

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 07:28 от mi_si

# 237
# 238
Днес официално екипът ще се сбогува с Аrt life...

# 239
Момичета, какъв е този рейтинг - mi_si, помагай!

Общи условия

Активация на акаунт