Сега го гледам...Алп и бих го приела до Ханде. Серкай ме измемада много в Невинност, та бих му дала шанс с нашето момиче. Някой спомена Фуркан... Бива
Предивд че не бъркаме работата с любовта... Навита съм на тези три предложения. И други бих приела за обсъждане.че Ханде си е на Керем, то е ясно, ама любовта е едно, работата - друго.
Ханде нека играе с добри актьори, нека се развива. Керем нека играе с талантливи, хубави актриси. Лошо нма. Важното е извън снимачната площадка Керем да гледа на Ханде сякаш няма друга жена на света. Същото се отнася и за Ханде как да гледа Керем.
Междувременно да си народят едно - две Бюрсинчета, ако може. Пак казвам, заради човешкият генетичен фонд, не за друго.. Язък, събрали се на едно мсто толкова хубави гени и да ги похабяват напразно....не бива...
Аз все оше си чакам един проект в който да съберат Керем Бюрсин и Юехюер Асланту катп баща и син. Може да повторят успешният дует и Ханде да е снахата. Даже бих вписала Арзум Онан кто свекървата.
Абе така гп написах че сама не се разбрах, ама нейсе. Важното е че ще има двама мъже, дето така гледат жената до себе си, че..ти се иска да твглиш едни на любовта... Що пък мен така никой не ме гледа поне 5 минути, да му се не види...
Май трябва да спра да пиша, днешната серия на Приказка на острова ме накара да се чувствам пияна без да съм пила

Гледайте на какво попаднах >

изобщо не искам да ги гледам в проект. Навремето като двойка да са направили.
Да не смесваме старите плодове и зеленчуци. 

Добро утро, прекрасни момичета!