Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лека нощ, девойки! Nature Stars

Миднайт, сакън! Чаатай не го харесвам към днешна дата. Много еднообразна игра, остарял и погрознял ми е. Започва да прилича на баща си. Типичен турчин. Не ме кефи за нашето момиче, дори и само екранен партньор да й бъде. Бурак Дениз на мен не ми харесва въобще. С тези ноздри е като разярен бик за корида 24/7. Единствено с Хазал Кая го харесах. С Ханде нямат никаква химия. Не съм гледала сериала им, само отделни клипчета, но мога да си правя заключения и от тях. Тези, където го предпочитат за Ханде пред Керем, да отидат на един очен преглед. Имат нужда. Толга го харесвам и с Ханде са били сладка двойка навремето, но към днешна дата Ханде е пораснала и е много по-женствена, а Толга е с бейби фейс още, хич не е възмъжал. Някой спомена Баръш Ардуч, не е лош, но не го виждам до Ханде. Алп Навруз също. Струва ми се дребен за Ханде. Не знам колко е висок, но така ми изглежда. С тесни раменца, цицки и аха да пусне коремче. Не е мой тип. Сладникъв е и ми прилича на мазен латинос. Знам, че много дами припадат по него, но на мен не ми допада. Гледам клипчета с Айча, имат химия, сладки са един до друг, но и двамата не са ми любимци. Освен с Шюкрю, може би с Бурак Йозчивит биха били интересна двойка. За друг не се сещам в момента. Просто Бамби я виждам до някой висок, добре сложен алфа мъжкар. Това са си мои размишления, разбира се. Не ги приемайте навътре, моля, особено ако съм обидила някой, който ви е любимец. Simple Smile

Mury, съгласна съм за Ситаре. Има си неписани правила в приятелството. Окей, с Ханде може да не са били супер близки, но бяха колежки и на сета поне изглеждаше, че се харесват и сприятеляват. Ситаре, Еврим и Елчин доста често стояха в една каравана с Ханде и Керем. Виждали сме ги по лайфовете, особено в началото. Докато Сарп, Анъл, Башак и Биге бяха друга групичка и по-често се събираха помежду си, заедно с Мелиса, Чааръ и Илкяз. Както и да е. Смятам за нехигиенична постъпка в чисто етичен план това Ситаре да има връзка точно с Мурат. Малко ми падна в очите с това. Защото я харесвах.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 22:51 от Бърборанка с розови очила

# 211
А Ханде с Чаатай не ги ли виждате като двойка? Stuck Out Tongue Closed Eyes
...
Старата любов явно неслучайно казват, че ръжда не хваща. Satisfied
Първо за Чаатай, после за Къванч си помислих. Но, не. Не ми достига въображение да си я представя до някой от тях. Първият не остарява никак красиво и отдавна не прилича на себе си Rolling Eyes

Винаги съм се чудила как могат да снимат едновременно сериал и филм или два сериала едноеременно и за разкош по някоя и друга реклама. Вярно, че това са сериозни доходи, но и натоварването е сериозно, та е нормално да са уморени.
Не знам как издържат на цялото натоварване Flushed Чудно ми е и как успяват да се съсредоточат върху отделните образи и да се превъплъщават с лекота. Flushed
Как да не изглежда Керем изтощен...

# 212
  • София
Марги, хваща и още как. При мен такава ръжда хвана с Чаатай, че не мога да го опиша с думи. Grinning

Ето ви едно щастливо семейство, за да съм по темата. Heart

# 213
сори, ама обърках темите Joy

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 23:10 от Slawena

# 214
Като не ми харесахте предложението ви давам друго. Има едно младо лъвче от Осман завоевателя, Бурак Челик му е името. Симпатяга е. Satisfied
https://www.instagram.com/burakcelikofficial/?hl=bg

Нито един от двамата не мога да си ги представя с нови партньори. Може би след време да, но сега абсурд да стане.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 23:03 от midnight__sun

# 215
  • София
Миднайт, не ми се сърди, ама дай трети път за щастие, моля те! Grinning И този нещо не го одобрявам за нашето момиче…
Като не ми харесахте предложението ви давам друго. Има едно младо лъвче от Осман, Бурак Челик му е името. Симпатяга е. Satisfied
Можете ли да си представите какво правим?? Седнали сме да избираме екранен партньор на Ханде. Кой знае кога ще поеме нов проект и какви ще са настроенията тогава, може да има нови звезди на небосклона… Нищо де. Забавляваме си се тук. Joy

# 216
Миднайт, не ми се сърди, ама дай трети път за щастие, моля те! Grinning И този нещо не го одобрявам за нашето момиче…

Като не ми харесахте предложението ви давам друго. Има едно младо лъвче от Осман, Бурак Челик му е името. Симпатяга е. Satisfied

Може последната година да съм изкарала интензивен курс по турските сериали, но не съм толкова навътре в материята. Smiley
В интерес на истината, никого не мога да харесам нито за Ханде, нито за Керем.

Едит: Фуркан Андъч като последна спирка. Ако не ти допада Бро, гледай си работата. Satisfied

# 217
ветеренаря и кмета да не станат баджанаци накрая, две сестри да водят
Това май е било предназначено за друга тема. Sunglasses

Слънце, бързо напредваш. Виж колко турски актьори вече знаеш Joy

# 218
  • София
Цитат
...След това срещнах Керем и всичко започна да върви както трябва

Това са думи на Ханде. Ханде, която трудно говори открито за такива неща. Те излизат от душата й. Това са думи на една влюбена жена. Любовта между Ханде и Керем ще остане в историята. Каквото и да е предвидила тя.

Un grande amore

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 23:19 от БлагаВест

# 219
ветеренаря и кмета да не станат баджанаци накрая, две сестри да водят
Това май е било предназначено за друга тема. Sunglasses

Слънце, бързо напредваш. Виж колко турски актьори вече знаеш Joy

И Серкай Тютюнджю не е лоша партия.
А за италианският зет какво мислите? Би ли си паснал с Ханденцето? Smiley

# 220
  • София
Не мисля, че с Джанчо ще са убийствено добра комбинация, но бих гледала това комбо. Голям смях ще пада. В някакъв много луд ромком трябва да са. Grinning

Серкай… с Ханде не го виждам. Иначе го харесвам.

Абе… Шюкрю е нейният човек. Казвам ви. А за Керем - Неслиханчето. Wink

# 221
И друг път е споменаван тук този Серкай, направих си труда да го потърся. Тц, не ми допада. В романтични комедии ли е играл?
Нищо против жанра нямам. Сетих се обаче за едно смесено понятие от по-рано днес - "сериозна" комедия, та се вкарах в някакви размисли...
Не съм попадала аз на някаква истински забавна комедия сред турските, която да не ме кара да се чувствам глупаво. Thinking

# 222
  • София
Аз пък вече се притесних дали не дърпам дявола за опашката с тоз Шюкрю и май ще си оттегля кандидатурата. Grinning Гледам колко гаджета е сменил, хич не си поплюва. И добре изглежда момчето. Хайде, няма нужда да се навърта покрай Ханденцето, докато е сингъл (той е сингъл, имам предвид, поне не намирам информация за настояща приятелка). Да си хване жена, Керем и Ханде да се вземат, после може и да се снима с нея. Joy Като Несли и Бурак. Пишеха се разни работи за тях, докато снимаха Кара Севда, ама дори да е имало доза истина, накрая той си се върна при Фахрие, Неслихан - при Кадир и всичко беше точно. Simple Smile

# 223
Шюкрю играеше доскоро в Akinci, но поради нисък рейтинг го спряха. Защо знам тази информация не ми е ясно. Smiley
Като му чуя името и си мисля за някой дядо, продавач в закътано турско селце.

Стига толкова кандидатури за тази вечер. Satisfied Нека си починат нашите, поне до края на годината преди да поемат нов проект. За Ханде се говореше, че ще снима евентуален втори сезон на Халка, но няма нищо официално. Нека подбират внимателно, могат да си го позволят. Не ми харесва в тяхната индустрия, колко бързо актъорите хвърчат от един проект в друг.

Марги, Серкай игра в Невинност и в Мистър грешен, все по Фокс.

Като видя Керем на този постер и ме избива на смях. Satisfied

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 23:45 от midnight__sun

# 224
Чаалар Ертуурул (Г-жа Фазилет, Любов на показ) има много интелигентно излъчване, загадъчно чаровна усмивка и невероятни сини очи.
Екин Коч (Великите Селджуки)
Каан Урганджиоглу ("Лошият" в "Черна любов")
Забравих най-големия си любимец - Мурат Йълдъръм Сега какъвто е и отслабнал. Гледа ми се любовна история между солиден мъж и по-млада, весела, разпиля а артистична дама. (Да взема да си напиша сценария лиииии 🙄😉)

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 00:07 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт