Миднайт, сакън! Чаатай не го харесвам към днешна дата. Много еднообразна игра, остарял и погрознял ми е. Започва да прилича на баща си. Типичен турчин. Не ме кефи за нашето момиче, дори и само екранен партньор да й бъде. Бурак Дениз на мен не ми харесва въобще. С тези ноздри е като разярен бик за корида 24/7. Единствено с Хазал Кая го харесах. С Ханде нямат никаква химия. Не съм гледала сериала им, само отделни клипчета, но мога да си правя заключения и от тях. Тези, където го предпочитат за Ханде пред Керем, да отидат на един очен преглед. Имат нужда. Толга го харесвам и с Ханде са били сладка двойка навремето, но към днешна дата Ханде е пораснала и е много по-женствена, а Толга е с бейби фейс още, хич не е възмъжал. Някой спомена Баръш Ардуч, не е лош, но не го виждам до Ханде. Алп Навруз също. Струва ми се дребен за Ханде. Не знам колко е висок, но така ми изглежда. С тесни раменца, цицки и аха да пусне коремче. Не е мой тип. Сладникъв е и ми прилича на мазен латинос. Знам, че много дами припадат по него, но на мен не ми допада. Гледам клипчета с Айча, имат химия, сладки са един до друг, но и двамата не са ми любимци. Освен с Шюкрю, може би с Бурак Йозчивит биха били интересна двойка. За друг не се сещам в момента. Просто Бамби я виждам до някой висок, добре сложен алфа мъжкар. Това са си мои размишления, разбира се. Не ги приемайте навътре, моля, особено ако съм обидила някой, който ви е любимец.

Mury, съгласна съм за Ситаре. Има си неписани правила в приятелството. Окей, с Ханде може да не са били супер близки, но бяха колежки и на сета поне изглеждаше, че се харесват и сприятеляват. Ситаре, Еврим и Елчин доста често стояха в една каравана с Ханде и Керем. Виждали сме ги по лайфовете, особено в началото. Докато Сарп, Анъл, Башак и Биге бяха друга групичка и по-често се събираха помежду си, заедно с Мелиса, Чааръ и Илкяз. Както и да е. Смятам за нехигиенична постъпка в чисто етичен план това Ситаре да има връзка точно с Мурат. Малко ми падна в очите с това. Защото я харесвах.

Чудно ми е и как успяват да се съсредоточат върху отделните образи и да се превъплъщават с лекота.