Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тъкмо разглеждах профила на Шюкрю в Инстаграм, преди да го дам като предложение. Ето скрийншот:

Супер е момчето! Не знам дали Керем е ревнив, но знам, че двамата са завързали дружба след сериала Въпрос на чест, където играят братя. Керем ми се струва доста широкоскроен от една страна, а от друга - достатъчно уверен в себе си, че да ревнува от друг привлекателен мъж. Wink

Иначе Шюкрю е от същата агенция като Ханде и Серенай. Беше се снимал със Серенай в мюзикъла Алиса, когато тя още беше с Керем, малко преди да се разделят, ако трябва да сме точни. Simple Smile

# 196
На мен ще ми е трудно да ги възприема с разлипен партньор след това. Изгледах преди време "Любовта не разбира от думи", после започнах и "Азизе", но много трудно и го спрях. Е, сега засичам понякога пак "Любовта не разбира от думи", заглеждам го и какво правя? - търся онзи пламък в Хаят и Мурат, който го има при Еда и Серкан. Емиииии.. Не става, какво да се прави.
Е, Керем бих го гледала с другите 2 от моя топ 3 - Неслихан и Демет. С Неслихан могат да играят супер тежката драма, а с Демет - комедия, но сериозна комедия.
Докато Ханде не я давам. Не мога. Нямам любими мъжки персонажи от турското кино и ще ми е трудно.
Бро, каза, че нямало вече скандали... Да вдигам ли такъв, че ми гласите този шмекер Шюкрю за Ханде или да изчакам малко? 🥴🤔

# 197
Айдеее на сливите .. Stuck Out Tongue Winking Eye

А как ви се струва Баръш Ардуч като евентуален партньор на Ханде в следващ проект (а на всичкото отгоре е женен, не е заплаха за Керем Wink )

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 18:46 от mi_si

# 198
После хората казват, че една слива пролет не прави. Птичка, да, обърках се.
Ще опитам с друго - малките сливи обръщат каруцата. Ама и това май не беше точно така пак.
Карай, като разказват после на внуците как са се запознали, как ли през 2060г ще звучи изречението "Всичко тръгна от една слива...". Към днешна дата звучи двусмислено, но знае ли човек, времената се менят 😎
Умишлена е тази заигравка от страна на списанието обаче.

# 199
Фен е писал на Murex d'Or в инстаграм с въпрос дали на церемонията по награждаването ще присъстват известни личности от Турция. Отговорили са, че най-вероятно не.🥺Нали уж бяхме спечелили?!😔

От профила им в инстаграм са пуснали трейлър. Церемонията ще е от 20.30. Феновете са наспамили под поста с въпроси за ХанКер.

Изгледах видеото от Vogue. Определено Керем е поотслабнал, обаче си е все така секси и харизматичен. Според мен брадата го състарява малко, но се надявам след сериала да я махне.😊В началото като че ли беше по-свеж и енергичен, а сега си личи, че е изморен.😪

# 200
На мен ще ми е трудно да ги възприема с различен партньор след това.
...
Това е голямата "драма" при мен. Joy Любими екранни двойки имам, но от актьорите единици са тези, които са ми харесали със следващите партньор(к)и. Следя изявите им по-скоро по навик отколкото защото ме впечатлява видяното Smirk При Керем и Ханде освен, че на мига ме завладя химията помежду им важен фактор се оказа и това, че не бях ги гледала преди това и нямах база за сравнение.

Ардуч хич не го харесвам, леко отблъскващ ми е даже, не си го пожелавам за Ханде. Дано е някой друг.

Нищо не съм следила с Демет, но казват, че е много добра.

# 201
Без изненади- отново сме № 1 Trophy

Скрит текст:
Sparkling Heart

P.S.
"Официалната промоция на Murex D'or, която ще се излъчи на 18 август в 20:30 ч. (Турско и ливанско време) по ливанския канал MTV"
Направено е официално запитване към Керем и Ханде дали ще присъстват. Питаха и приятелката на Бамби, Диди, чакат отговор.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 19:35 от mi_si

# 202
На мен ми се струва фалшив профил, защото е отговарял на един и същ въпрос по различен начин:
Ето някой от отговорите дали Ханде и Керем ще присъстват:
-вероятно няма да дойдат
 -желая  ханкер да дойдат
 -всички победители идват на церемонията
- никой представител от Турция няма да дойде
Фен е писал на Murex d'Or в инстаграм с въпрос дали на церемонията по награждаването ще присъстват известни личности от Турция. Отговорили са, че най-вероятно не.🥺Нали уж бяхме спечелили?!😔

# 203
Не знам дали е фалшив, надявам се да е така.🤞🤗 Разпространява се из инстаграм и туитър и реших да го споделя. Особено в туитър е някакъв хаос. Надявам се някой да отговори, че досега нямаме никакво официално потвърждение.🙄

# 204
  • София
Ще ми липсват постовете на Миси с информация в кои класации сме номер едно, след като сериалът приключи. Simple Smile

# 205
Здравейте! Всяко нещо си има начало и край, само саламът е с два края. Сериалът ще ми липсва, просто защото не мога да си намеря нещо друго толкова качествено като него. Нашите сладкиши имат нужда от почивка, а Керем от фризьор и бръснар. Винаги съм се чудила как могат да снимат едновременно сериал и филм или два сериала едноеременно и за разкош по някоя и друга реклама. Вярно, че това са сериозни доходи, но и натоварването е сериозно, та е нормално да са уморени. Много ми хареса клипчето към интервюто, особено кадрите с кокошката, та си мисля, че би ми било интересно да гледам Керем като фермер или нещо подобно.
 За известно време сериалът ще ми липсва, но няма да е болка за умиране. Всеки път, когато си спомням за него в съзнанието ще се появява слизащият от самолета Серкан Болат, кадърът, който ме привлече и ме кара да чакам срядата с нетърпение. Сега с удоволствие ще се насладя на оставащите епизоди.
 Свежа и приятна вечер! 🌺

# 206
  • Бургас
Здравейте, любопитна съм да видя Ханде с Алп Навруз. Открих го сега, в летния му сериал и много ми хареса. Керем добре би стоял, наистина, с Демет или Неслихан...

# 207
А Ханде с Чаатай не ги ли виждате като двойка? Stuck Out Tongue Closed Eyes

На мен испанския мачо ми допада. И Марио Касас не е лош.

Ханде има попадения с Толга Саръташ и Бурак Дениз. Малко съм гледала от Слънчеви момичета навремето, но ми допаднаха като двойка. А с Бурак много често попадам на снимки и коментари, че го предпочитат пред Керем.

Като тези двамата, втори няма да има. Sparkling Heart

Има видео от вчера със Ситаре и Мурат. Не са ми важни, но да пусна новостите.
https://twitter.com/dizilandbr/status/1424852708851437572

# 208

Eх, заслабна тоз Керем... Умори ли се вече, от любов по Ханде ли... Не желая да продължават повече, защото смятам, че всеки човек заслужава почивка и отдих ...Smirk Прекалено много се раздадоха...  Искам и те да се насладят порядъчно на своето щастие, съчетано със срещи с близки хора, които отдавна не са виждали...
   А за тази Ситаре друг мъж нямаше ли в цяла Турция?! Идва ми в повече нейната връзка с този плейбой... И на всичкото отгоре бивше гадже на нейна колежка... Тя да не би заради това да напусна сериала под негово давление...  Ако е така, то това вече ще е върхът на сладоледа...  Icecream

П. П.  Всеки човек трябва да притежава класа в поведението си..  При последните обаче такава определено липсва.. Затова и винаги ще бъдат далеч от класата на Керем и Ханде...

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 06:53 от mury9

# 209
Здравейте момичета, аз чак сега се записвам в темата! 😁Ми то почти станало сряда! 😋
Този сериал ще остане в сърцето ми като първият турски сериал, който съм гледала онлайн! Тази магия, която ме прикова към екрана, тези погледи, тези срамежливи усмивки, ме караха да се влюбвам всяка сряда! Просто магия! ❤️
Не съжалявам, че свършва, защото беше прекрасно и се радвам, че го открих още от началото, а също и вас! Четях ви още от първи епизод! 😍Това е сериал за любовта на Еда и Серкан, на Ханде и Керем, но и любовта на всички нас към тях! И любовта, която живее в нас, към нашите Керемчовци! ❤️❤️❤️
Еда и Серкан!

И Ханде и Керем! Тези двамата са за бой, че не правят вече лайфове! 😜

Общи условия

Активация на акаунт